کتاب لیلی و مجنون
معرفی کتاب لیلی و مجنون
کتاب لیلی و مجنون اثر زینب یزدانی جلد اول از مجموعه داستانهای عاشقانه است که در انتشارات تیرگان به چاپ رسیده است. این اثر یکی از منظومههای عاشقانه نظامی گنجوی است که یکی از مشهورترین آثار ادبی ایران و یکی از شناخته شدهترین داستانهای عاشقانه در سراسر جهان است.
درباره کتاب لیلی و مجنون
این داستان، یکی از آثار عاشقانه مشهور در سراسر جهان است. داستان عشق و دلدادگی پرشور و حرارت میان دو جوان که به جنگ میان دو قبیله منجر میشود اما باز هم آتش این عشق را خاموش نمیکند، یکی از دلنشینتری آثار ادبیات فارسی است. نظامی گنجوی سرودن این منظومه را در مدت زمانی کمتر از چهار ماه به پایان رساند و منظومه کاملی از این عشق دلنشین به جهانیان ارائه کرد. اما در آثار ادبای پیش از او و همچنین شاعران پس از او نیز، نمونههایی از اشعار عاشقانه و نام لیلی و مجنون به چشم میخورد.
کتاب لیلی و مجنون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
لیلی و مجنون را به تمام دوستداران ادبیات کهن فارسی و علاقهمندان به داستانهای عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
با توجه به اینکه همیشه فقط اسمی ازشون شنیده بودیم و مطالب کمی هم در کتاب های مدرسه خونده بودیم، خوشحالم که تونستم خلاصه ای از آنچه گذشته رو بخونم. متن کتاب روان بود، اطلاعات رو به خوبی ارائه میداد. خیلی
با شعر داستان کامل رو نمی شد فهمید وقتی این کتاب رو خوندیم و داستان اصلی رو فهمیدم بنظرم عشق مجنون احمقانه اومد چرا باید اینطور رفتار کرد اگر مثل آدم همون اول عاشقی با پدرش میرفت خواستگاری قضیه حل
کتاب فوقالعادهای بود
بهترین و عالی ترین کتابه😍😍
در یک کلمه "عالی بود".
یکی از شاهکارهای ایران در سطح جهان لیلی و مجنون است و من به شخصه به عنوان یک ایرانی به این هنر مفتخرم 💕 به نظر شخصی خود ، هر ایرانی و هر انسانی باید این اثر رو بخواند بجای
باس صوتی میبود