معرفی و دانلود کتاب هزار و یک سؤال pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات مرسل

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هزار و یک سؤال

این کتاب شامل تست سه گزینه‌ای همراه با جواب است و مناسب برای آزمون‌های استخدامی و مسابقات. از سوی دیگر، با محوریت موضوعات دینی - اقتصادی - اجتماعی - ادبیات - پزشکی - تاریخ - جغرافیا - علمی تألیف شده است. این کتاب برای موفقیت بیشتر در آزمون‌های استخدامی یا کنکور کتاب هزار و یک سؤال مناسب است و برای کسانی که می‌خواهند در این آزمون شرکت کنند توصیه می شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هزار و یک سؤال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهزار و یک سؤال
شابک۹۷۸-۹۶۴-۹۷۲-۱۳۷-۶

torkamankesbi
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

درکل راضی هستم.وراه آسان دسترسی به کتاب رامیسرکرده.موفق باشید

عجیب ولی واقعی! «ترین‌ها و جالب‌ترین‌ها»تصویر جلد کتاب عجیب ولی واقعی! «ترین‌ها و جالب‌ترین‌ها»
کاظم آموزگار
اطلاعات عمومی و دانستنی های علمیتصویر جلد کتاب اطلاعات عمومی و دانستنی های علمی
محمدرضا مرادی
آموزش کاربردی و صوتی زبان روسی (پیشرفته)تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی و صوتی زبان روسی (پیشرفته)
کیومرث قلی پور
انرژی هسته ایتصویر جلد کتاب انرژی هسته ای
بهرام معلمی
راهنمای موضوعی؛ کتاب‌های حماسه حسینی (جلدهای اول و دوم)تصویر جلد کتاب راهنمای موضوعی؛ کتاب‌های حماسه حسینی (جلدهای اول و دوم)
سعید سرمدی
اطلاعات عمومی دانش آموز؛ جلد اولتصویر جلد کتاب اطلاعات عمومی دانش آموز؛ جلد اول
سیدحسن سید محمدی
۶۰۴ واژه‌ی مطلقا ضروری (فلش کارت)تصویر جلد کتاب صوتی ۶۰۴ واژه‌ی مطلقا ضروری (فلش کارت)
هادی ابراهیمی
هزار داستان، هزاران نکتهتصویر جلد کتاب هزار داستان، هزاران نکته
سیدعظیم قوام
آیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعیتصویر جلد کتاب آیامی‌دانید(۳): عجیب اما واقعی
کاظم آموزگار
کتاب کار ۱۱۰۰ واژه ضروری زبان انگلیسیتصویر جلد کتاب کتاب کار ۱۱۰۰ واژه ضروری زبان انگلیسی
مرضیه مجلسی انباردان
۱۵۰ داستان کوتاه انگلیسی: به انضمام ترجمه متون و لغات دشوارتصویر جلد کتاب ۱۵۰ داستان کوتاه انگلیسی: به انضمام ترجمه متون و لغات دشوار
مرضیه مجلسی انباردان
هزار حکایت پارسیتصویر جلد کتاب هزار حکایت پارسی
منوچهر علی‌پور
مجموعه سوالات هوش و اطلاعات عمومی تاریختصویر جلد کتاب مجموعه سوالات هوش و اطلاعات عمومی تاریخ
رشید افشارقلعه
قصه زندگی ابوریحان بیرونیتصویر جلد کتاب قصه زندگی ابوریحان بیرونی