دانلود و خرید کتاب والد سوم سیدعلیرضا تراشیون
تصویر جلد کتاب والد سوم

کتاب والد سوم

معرفی کتاب والد سوم

کتاب والد سوم نوشته سیدعلیرضا تراشیون است. این کتاب به تاثیر رسانه‌ها بر تربیت فرزندان می‌پردازد و سعی دارد نشان دهد چطور در جهان امروز رسانه هم کودکان را تربیت می‌کند.

درباره کتاب والد سوم

امروزه تربیت، پیچیده‌تر از قبل شده است و عواملی بیرون از محیط خانه نیز در آن دخیل هستند. درگذشته، تربیت محدود به چهاردیواری به نام خانه و والدین می‌شد و عوامل بیرونیِ مانع تربیت کمتر بود. حداکثر نگرانی والدین این بود که فرزندشان به آسیب‌هایی چون اعتیاد، بزه‌کاری و... دچار نشود.

اما امروز در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مرزهای تربیتی برداشته شده و بدون تردید عواملی فراتر از محیط خانه همچون: رسانه‌ها، بازی‌های رایانه‌ای، اینترنت و فضاهای مجازی و... در امر تربیت تأثیرگذار هستند، به‌گونه‌ای که نمی‌توان چارچوبی را برای تربیت معین و طبق آن عمل نمود. این کتاب سعی دارد شما را در راه تربیت فرزندانتان یاری کند. 

خواندن کتاب والد سوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدین و مربیانی که با کودکان سر و کار دارند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب والد سوم

در تمام دنیا کشورهایی که تنها، دغدغه تربیت دارند- نه «تربیت دینی»، چون تربیت دینی یک درجه بالاتر از تربیت‌هایی است که امروزه در کشورهای دیگر انجام می‌گیرد- یعنی کشورهایی که داعیه حداقلی تربیت را دارند، در حال ترویج سواد رسانه‌ای در کشور خود هستند. برخی از کشورها از دهه ۷۰ میلادی، یعنی زمانی که تازه تلویزیون در کشور شناخته شده بود، بحث سواد رسانه‌ای را آغاز کردند بودند. این کشورها حتی در متون درسی خود، درس‌هایی را در قالب سواد رسانه‌ای گنجانده بودند.

«کشور ژاپن در دهه ۸۰ بحث سواد رسانه را به‌عنوان یک واحد درس اختیاری در مدارس سراسر این کشور با رویکرد آموزش مهارت استفاده از کامپیوتر و استفاده مؤثر از اطلاعات، در دستور کار خود قرار داد. ثمره این آموزش منجر به این شد که دانش آموزان این کشور، نسبت به دیگر کشورها، تسلط و درک بیشتری نسبت به خروجی رسانه‌ها پیدا کنند. آن‌ها به‌خوبی می‌دانند از رسانه‌ها چه می‌خواهند و لذا به‌طور فعالانه به تحلیل و ارزیابی نقادانه محتوای رسانه‌ای می‌پردازند، تا معنای پیام‌هایی را که با آن‌ها مواجه می‌شوند درک نمایند».

یکی از کشورها در پایان سال ۲۰۱۴ میلادی در طی آماری اعلام کرد: «ما کاری کرده‌ایم که مردم کشورمان ۹ دقیقه کمتر، از رسانه استفاده کنند». این سخن بدین معناست که این کشور آسیب‌های رسانه را شناخته و برای مواجهه با آن برنامه‌ای تدوین نموده است.

تماشای بیش‌از حد رسانه، فارغ از محتوای خوب یا بد آن، آسیب‌رسان است و اگر محتوای آن نیز کنترل‌شده نباشد، آسیب‌های بیشتر و جدی‌تر خواهد رساند. لذا اگر به دنبال آن هستیم که نسل فاخری را تربیت کنیم؛ نسلی که طراز تربیتی آن، طراز جهانی باشد، قطعاً یکی از فاکتورهایی که در تربیت باید به آن توجه کنیم، بحث سواد رسانه است.

انواع سواد

قبل از ورود به موضوع سواد رسانه، لازم دانستم تعریفی از «سواد» ارائه دهم تا مخاطب محترم با آگاهی بیشتر مباحث را دنبال کند.

اگرچه تعریف سواد به عبارت ساده، یعنی «خواندن و نوشتن» است اما در قرن بیست و یکم، این تعریف، تنها بخشی از تعریف سواد محسوب می‌شود و حتی داشتن مدارج علمی حوزوی و دانشگاهی دلیل بر باسواد بودن فرد نیست. بر اساس تعریف سازمان یونسکو، فرد باسواد کسی است که شش شاخصه زیر را داشته باشد:

سواد ارتباطی

«سواد ارتباطی به معنای توانایی برقراری ارتباط و تعامل با تمامی اعضای جامعه، که شامل آداب معاشرت و روابط اجتماعی بهینه می‌شود»


maralsalari
۱۴۰۲/۰۱/۰۹

ای کاش خوندن بعضی کتاب ها اجباری بود مثل این کتاب پیشنهاد میکنم هر پدر و مادری که دغدغه تربیت فرزند دارن مطالعه کنند

مامان ملیکا
۱۴۰۱/۱۱/۰۳

واقعا مفید بود. خوشحالم خوندمش

¥عاشق مطالعه¥
۱۴۰۲/۰۵/۱۱

انتظار داشتم کتاب راهبرد های بهتری ارائه بده ولی از راهکار هایی که برای مدیریت فضای مجازی داد خوشم نیومد به صورت شعاری و تئوری میشه حرف سر هم کرد ولی باید بشه در عمل هم پیاده کرد به هر حال شاید

- بیشتر
«رسانه ممکن است اطلاعات کودکان را افزایش دهد ولی نمی‌تواند مهارت افزایی کند؛ مگر اینکه کودک مهارت‌ها را به میدان عمل آورده، عملی کند».
محمدرضا میرباقری
تماشای بیش‌از حد رسانه باعث کاهش روابط اجتماعی و کلامی کودک با محیط پیرامونی خود می‌گردد؛ درنتیجه تحلیل و استدلال کودک در تعامل با دیگران کاهش یافته؛ با دادوفریاد و لجبازی کارش را به سرانجام می‌رساند و مشکلاتش را حل می‌نماید.
محمدرضا میرباقری
درگذشته، تربیت محدود به چهاردیواری به نام خانه و والدین می‌شد و عوامل بیرونیِ مانع تربیت کمتر بود.
محمدرضا میرباقری
برخی کارشناسان ۲۷۰۰ ماده مخدر وجود دارد که بر اساس گزارش یکی از مراکز داخل کشور حدود ۲۷ نوع ماده روان‌گردان وارد مدارس شده است و دانش‌آموزان از آن استفاده می‌کنند
کاربر ۲۴۶۰۷۸۴
«کشور ژاپن در دهه ۸۰ بحث سواد رسانه را به‌عنوان یک واحد درس اختیاری در مدارس سراسر این کشور با رویکرد آموزش مهارت استفاده از کامپیوتر و استفاده مؤثر از اطلاعات، در دستور کار خود قرار داد
کاربر ۲۴۶۰۷۸۴
نباید چنین تصور شود که آسیب‌های تبلت و بازی‌های رایانه‌ای، کمتر از آسیب‌های سیگار است. درست است که می‌گویند: «سیگار منشأ هفتاد نوع سرطان است» اما من می‌توانم اثبات کنم که آسیب‌های تبلت و بازی‌های رایانه‌ای، کمتر از سیگار نیست.
احسان
یکی از راه‌کارهای سریع درمان خلأ عاطفی کودک ارتباط با همسالان است. در معرض همسالان قرار گرفتن کودک و هم‌صحبت شدن، بازی کردن و تعامل با آن‌ها موجب جبران خلأ عاطفی او می‌گردد.
احسان
نتیجه بررسی روی ۳۷۳ داوطلب زن و مرد ۳۲ تا ۳۶ ساله نشان داد: افرادی که رگ‌های سفت در سر و گردن داشتند، روزانه بیش از ۲۰ دقیقه به تماشای تلویزیون می‌پرداختند یا با رایانه کار می‌کردند. در کودکان مدرسه‌ای نیز، تماشای زیاد تلویزیون، باعث باریک شدن رگ‌های خونی چشمان آن‌ها می‌گردد که این عامل می‌تواند یکی از نشانه‌های ابتلا به فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی باشد. بنابراین هر چیزی که به جسم آسیب برساند باید زمینه مدیریت آن فراهم گردد. در حال حاضر رسانه باعث کم‌تحرکی در کودکان و درنتیجه آسیب به جسم آنان می‌شود؛
احسان
استفاده زیاد از رسانه‌ها عامل پرخاشگری تنها دیدن برنامه‌های پرخاشگر نیست؛ بلکه عامل اصلی آن استفاده بیش‌از حد از رسانه است؛ زیرا امواجی که رسانه‌ها به مغز انسان ساطع می‌کنند به قسمت پیشین مغز که مسئولیت خودکنترلی و تصمیم‌گیری انسان را بر عهده دارد آسیب می‌رساند؛ نتیجه این آسیب کاهش خودکنترلی و تأثیر منفی بر تصمیم‌گیری‌های فرد که درنهایت منجر به پرخاشگری می‌گردد.
احسان
پدر و مادر باید خوش‌بو، خوش‌پوش، و باصلابت باشند نه اینکه انتقادکننده و.. باشند. این ویژگی‌ها در محبوبیت اثر می‌گذارد، کلام خوب و زیبا، هنر است،
احسان

حجم

۲۱۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

حجم

۲۱۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
۱۷,۵۰۰
۵۰%
تومان