معرفی و دانلود کتاب لطیف مثل پرنیان pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مهرستان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لطیف مثل پرنیان

کتاب لطیف مثل پرنیان نوشتهٔ احسان نمازی زاده به مهارت‌های تربیت فرزند از دیدگاه مرحوم فلسفی می‌پردازد. این کتاب در نشر مهرستان منتشر شده است.

درباره کتاب لطیف مثل پرنیان

مهم‌ترین بستر تربیت در دنیای امروز خانواده است. خانواده اگر راه صحیح تربیت را بداند مفهوم تربیت شیرین و طبیعی می‌شود. مرکز «احیاء اندیشه و سیرهٔ علوی» مجموعه‌ای مردم‌نهاد و خدمتگزار در کار خیر است که تمرکز بالایی بر تعلیم‌وتربیت دارد. رویکرد این مرکز اسلامی و عقلانی و محوریت زیربنایی‌ترین نهاد تربیت یعنی خانواده است.

همت این نهاد مهارت‌آموزی به خانواده‌ها است و نشر مهرستان با هدف تربیت نسل جدید تأسیس شده است.

این مجموعه گام‌های اجرایی را کاملاً علمی و منطقی طراحی کرده‌اند تا با پشتوانه عقلانیت بتوانند خانواده‌ها را به مسیر درست هدایت کنند.

کتاب لطیف مثل پرنیان در بخش اول به تربیت دینی کودکان می‌پردازد. بخش دوم به تربیت فطری کودکان اختصاص دارد. فصل سوم به تربیت جنسی و آموزش حیا و عفت در کودکان می‌پردازد. این کتاب به والدین کمک می‌کند فرزندشان را در سایه دین اسلام تربیت کنند.

خواندن کتاب لطیف مثل پرنیان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که نگران تربیت فرزندشان هستند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لطیف مثل پرنیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلطیف مثل پرنیان
عنوان دیگرمهارت‌های تربیت فرزند از دیدگاه مرحوم فلسفی
موضوعخانواده و ازدواج، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهاحسان نمازی زاده
انتشاراتنشر مهرستان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۴/۱۸
فرمت کتابPDF

۱۴۰۲/۰۵/۰۸

برای تربیت دینی فرزند بسیار عالیست ولی از این به بعد قصد ندارم از طاقچه خرید کنم نسخه چاپی کتاب ارزش خرید داره