کتاب روش های نوین تدریس
معرفی کتاب روش های نوین تدریس
کتاب روش های نوین تدریس اثری از رامین اروانه، نازنین زهرا اروانه و حیدر بدرود است. این کتاب بعد از ارائه تعریفی از مبانی و اهداف آموزشی، روشهای نوینی را که مربیان میتوانند برای تدریس به کار گیرند، بیان میکند.
درباره کتاب روش های نوین تدریس
امروزه دنیا به سرعت در حال تغییر است و یکی از این تغییرات، در زمینه آموزش و پرورش است. نمیتوان از کودکان و دانشآموزان انتظار داشت خود را با روشهای قدیمی که چندان کارآمد نیستند تطبیق دهند. علاوه بر این مهم است که مربیان و دست اندرکاران آموزش همیشه خود را با روشهای جدید دنیا به روز کنند و دانششان را در این زمینه نیز بالا ببرند. در این کتاب علاوه بر آشنایی با مبانی و هدف آموزشی با روشهای نوین تدریس و ارزشیابی آشنا میشویم.
کتاب روش های نوین تدریس چهار بخش دارد. در فصل اول با کلیات این مبحث و تعاریف خاص از جمله در مورد تدریس، روش و عوامل موثر بر تدریس آشنا میشویم. در بخش بعد، نویسندگان به تشریح مباحثی در خصوص مبانی مختلف تعلیم و تربیت، انواع اهداف یادگیری پرداختند و درباره آموزش و پرورش و اهمیت آن نیز مطالبی بیان میکنند. فصل سوم از روشها و الگوهای آموزشی صحبت میکند و فصل چهارم به روشهای ارزشیابی اختصاص دارد.
کتاب روش های نوین تدریس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالب بیان شده در کتاب روش های نوین تدریس، برای تمام دبیران و آموزگاران، قابل استفاده است.
بخشی از کتاب روش های نوین تدریس
در جهان امروز، تربیت نیروی انسانی یکی از برجسته ترین شاخصهای تحول و پیشرفت جوامع محسوب میشود. چنین تحولی تحقق نخواهد یافت، مگر اینکه طرز فکر و عمل مدیران و کارگزاران نظامهای آموزشی به ویژه معلمان تحول یابد. محیطهای آموزشی زمانی میتوانند اثربخش و کارآمد باشند که کلیه فعالیتهای آموزشی از معیارهای مشخص علمی برخوردار باشند. یادگیری و تحول صفتی نیست که به زور یا با تحمیل اندیشه و اطلاعات، و به شیوههای غیر علمی بتوان آن را در دیگران به وجود آورد. تحول به بستر و فضایی اثربخش نیازمند است که بتواند در دانش، روش، منش و نگرش افراد تغییر ایجاد کند. ایجاد چنین بستری به عوامل متعددی چون بافت فرهنگی، وضعیت اقتصادی و شرایط اجتماعی-سیاسی وابسته است.
در فرایند فعالیتهای آموزشی، معلمان و مدیران مدارس عناصر اصلی و کلیدی تحول نیروی انسانی محسوب میشوند. بنابراین باید از کارایی و اثربخشی لازم برخوردار باشند. معلمانی کارآمد و اثربخش که با نظریهها، مبانی، اصول و روشهای تعلیم و تربیت آشنا باشند، و با بینشی هنرمندانه و اقتضایی محیطی را فراهم سازند که به جای انتقال اطلاعات و تحمیل اندیشه، احساس امنیت، شایستگی، خود کنترلی و خود تحولی را در دانشآموزان تقویت کنند تا آنها بتوانند شخصا معمار تعلیم و تربیت خود باشند.
طراحان و مجریان برنامههای درسی نیز باید باور کنند که در عصر انفجار اطلاعات، معلمان تنها منبع و انتقال دهنده دانش و معرفت علمی نیستند. عوامل زیادی در انتقال دانش و شکل گیری اندیشه نسل جوان موثرند. بنابراین آنها باید طراح، مدیر و جهت دهنده فعالیتهای آموزشی باشند. نقش آنها باید سازماندهی، راهنمایی و تسهیلگری فعالیتهای آموزشی باشد نه صرفا انتقال اطلاعات و دانش علمی.
فهرست
- کلیات و تعاریف
- مبانی و اهداف آموزشی
- روشها و الگوهای آموزشی
- طرح درس و ارزشیابی تحصیلی
- منابع
حجم
۸۶۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
حجم
۸۶۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
نظرات کاربران
سلام بسیار عالی و مفید بود