کتاب تمرین نیروی حال
معرفی کتاب تمرین نیروی حال
کتاب تمرین نیروی حال اثر اکهارت تله و ترجمه فرناز فرود، شامل آموزش، مراقبه و تمرینهای بنیادین از کتاب نیروی حال برای تقویت نیروی حال و به قول سهراب سپهری، شاعر پرآوازه ایرانی، زندگی کردن در حوضچه اکنون است.
درباره کتاب تمرین نیروی حال
کتاب تمرین نیروی حال شامل تمرینهایی برای تقویت نیروی حال و زندگی در لحظه است. با کمک آموزشهای این کتاب ما روش مراقبه را میآموزیم و یاد میگیریم تا از چنگ درد و رنجهای گذشته زندگی، نگرانی و اندوه برای آینده و افکار منفی خلاص شویم و ارزش زندگی کردن در لحظه را بیاموزیم. این کتاب به ما کمک میکند تا به یک نوع از آگاهی دست یابیم. آگاهی که از ارزش لحظهها و زندگی کردن در لحظه حرف میزند و به ما قدرت تغییر مسیر زندگی را میبخشد.
اکهارت تله درباره کتاب نیروی حال خود در سرآغاز این اثر نوشته است:
نیروی حال از چاپ نخست در سال ۱۹۹۷ تأثیری شگرف و بسیار عمیقتر از آن چه در تصور من میگنجید، بر آگاهی جمعی سیاره داشته است. این کتاب به پانزده زبان ترجمه شده است و هر روز از سراسر جهان نامههایی از خوانندگان دریافت میکنم که نوشتهاند در نتیجهٔ آموزشهای نیروی حال زندگی آنها دگرگون گشته است.
خواندن کتاب تمرین نیروی حال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب یک راهنما برای تمام افرادی است که در چنگ افکار منفی، نیروهای نابودکننده ذهن و روان قرار گرفتهاند. با کمک تمرینهای این کتاب شما میتوانید زندگی خود را به سمت تغییرات مثبت و درخشان تغییر دهید. پیشنهاد میکنیم پیش از این اثر، کتاب نیروی حال را بخوانید و پس از آن به سراغ تمرینهایش بیایید.
درباره اکهارت تله
اکهارت تله متولد آلمان و مقیم کاناداست. او بیشتر سالهای عمرش را در افسردگی گذراند تا اینکه دستخوش تغییراتی درونی شد. اکهارت توله در پی این اتفاق، به یک معلم معنوی تبدیل شد و کتاب پرفروش نیروی حال را نوشت. او در سال ۲۰۱۱ از سوی Watkins Review به عنوان تأثیرگذارترین شخصیت معنوی جهان معرفی شد.
بخشی از کتاب تمرین نیروی حال
یک حیات جاودان و همیشگی در ورای هزاران هزار شکل حیات مقید به تولد و مرگ، وجود دارد. مردمان بسیاری برای توصیف آن، واژهٔ خدا را به کار میبرند، من اغلب آن را وجود بیهمتا یا به اختصار، وجود مینامم. واژهٔ وجود نیز مانند واژگان دیگر در این زمینه چیزی را روشن نمیکند. اما مزیت وجود آن است که مفهوم گستردهای دارد و آن نادیدنی نامحدود را به موجودی محدود تقلیل نمیدهد. امکان ندارد بتوان تصویری ذهنی از آن ساخت و هیچ کس نمیتواند مدعی مالکیت انحصاری آن شود. وجود، حضور بیواسطهٔ شماست و به صورت حس حضور خود شما بیدرنگ در دسترس است. بنا بر این از واژهٔ وجود تا تجربهٔ وجود، فقط باید گامی کوتاه برداشت.
وجود نه تنها در ورا، که در اعماق هر شکل به صورت درونیترین ذات تباهیناپذیر و نادیدنی آن نهفته است. به عبارت دیگر، هماکنون وجود به صورت خویشتن خویش و طبیعت حقیقی شما در دسترستان است. در پی آن نباشید که با ذهن خود به آن دسترسی پیدا کنید. تلاش نکنید آن را بفهمید.
فقط هنگامی میتوانید آن را بشناسید که ذهن آرام بگیرد. وقتی حضور دارید، زمانی که به طور کامل و متمرکز به حال توجه دارید، میتوانید وجود را حس کنید، اما هیچ گاه نمیتوانید با ذهن خود آن را بشناسید.
آگاهی دوباره به وجود و ماندن در آن حالتِ «شناخت احساسی»، روشنبینی خوانده میشود. واژهٔ روشنبینی نوعی دستاورد فراانسانی را به ذهن میرساند و نفس، این نقش را دوست دارد. در حالی که روشنبینی حالت طبیعی احساس وصل با وجود است، ارتباط با چیزی بیکران و فناناپذیر که در نهایت شگفتی، ذات شخص است و در عین حال بسیار عظیمتر از اوست. روشنبینی، یافتن طبیعت حقیقی خویش در ورای نام و شکل است.
ناتوانی در حس کردن این اتصال، توهم جدایی از خود و دنیای اطراف را پدید میآورد. آن گاه آگاهانه یا ناآگاهانه خود را به صورت ذرهای تک و تنها میبینید، ترس پدیدار میشود و تضادهای درونی و بیرونی امری عادی به نظر میرسند.
حجم
۷۴٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۱
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۷۴٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۱
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
نظرات کاربران
هممممم اگع اون چیزی که واقعا نظر من هست رو بهتون بگم فک میکنین اغراق کردم ولی زیادی حیفه اگه نخونینش ...
کتاب مفیدی هستش، ولی من فکر میکردم تمرینات مراقبه زیاد داشته باشه که اینطور نبود و اینکه محتواش تکراری بود و مطالبش رو بارها و بارها تکرار کرده، تو یکی دو مورد من نتونستم درک کنم و گفتم شاید تا
یه کتاب عالی برای آشنایی با ذهن یا همون نفس و تمرین مشاهده آن و یکی نپنداشتن خودمان با ذهن و درنهایت درک حضور
معرکه است این کتاب.... باید هرماه خواند تا ملکه ذهن بشود. البته ترجمه خیلی روان نیست.
زمان گذشته حال آینده راخوب توصیف میکند. عهده تفکیک ذهن وجود برمیآید
عرض ادب.نسخه چاپی چجوری سفارش بدم ؟؟