کتاب طرح بزرگ
معرفی کتاب طرح بزرگ
کتاب طرح بزرگ اثر مشترک استیون هاوکینگ و لئوناردو ملودینو، به بررسی تاریخچه دانش در مورد جهان میپردازد. این کتاب پاسخی برای سوالاتی دارد که از طریق کشفیات جدید و پیشرفتهای نظری مطرح شدهاند.
این اثر بعد از انتشارش در آمریکا به یکی از کتابهای پرفروش سایت آمازون بدل شد و کمی بعد در انگلستان نیز در فهرست پرفروشها قرار گرفت. طرح بزرگ را با ترجمه سارا ایزدیار و علی هادیان میخوانید.
درباره کتاب طرح بزرگ
هدف هاوکینگ و ملودینو از نوشتن کتاب طرح بزرگ پاسخ دادن به پرسشهایی از این قبیل بوده است: جهان کی و چگونه به وجود آمده است؟، چگونه میتوانیم به درک کاملی از جهانی که در آن زندگی میکنیم، برسیم؟، واقعیت بیرون از وجود ما به چه شکل است؟، چرا قوانین طبیعت طوری برنامهریزی شده که اجازه میدهد موجوداتی مانند ما در آن وجود داشته باشند؟ و .. سوالاتی که همه ما در زندگی به آن فکر میکنیم ولی نمیتوانیم پاسخ صحیحی برای آن پیدا کنیم. در گذشته فیلسوفان به این سوالات میپرداختند ولی امروزه دانشمندان و فیزیکدانان در تلاشند تا پاسخی برای این پرسشها داشته باشند.
پاسخهای این کتاب تصویر جدیدی از جهان و جایگاه ما در آن ارائه کرده که نه تنها با آنچه مدتها پیش تصور میکردیم بسیار متفاوت است، بلکه حتی تصویر یک یا دو دهه پیش را هم به چالش میکشد.
کتاب طرح بزرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران کتابهای علمی، فیزیک، نجوم و کیهانشناسی را به خواندن کتاب طرح بزرگ دعوت میکنیم.
درباره استیون هاوکینگ
استیون هاوکینگ ۸ ژانویه ۱۹۴۲ و در بحبوحه جنگ جهانی دوم به دنیا آمد. در هفدهسالگی به کالج آکسفورد وارد شد. بعد از اول شدن در امتحانات نهایی به کمبریج وارد شد و وقتی بیست و یکساله بود متوجه شد که بیمار است. هرچند پزشکان به او گفته بودند به زودی میمیرد اما او تصمیم گرفت تا فکر کند این حرف پزشکان هم مثل اشتباهات کتابهای درسی است. بنابراین، بعد از تلاشهای بسیاری که کرد، از افسردگی ناشی از شوک بیماری بیرون آمد و دوباره کارهایش را از سر گرفت. او در سال ۱۹۶۵ با جین وایلد آشنا شد و ازدواج کرد. بر خلاف او، جین وایلد به خدا اعتقاد داشت. البته این ازدواج سی سال بعد به جدایی منجر شد. او از ۱۹۷۹ تا یکم اکتبر ۲۰۰۹، دارنده کرسی ریاضیات لوکاس بود. از میان آثار او میتوان به تاریخچه خودم، جایگاه ما در جهان هستی؛ تئوری همه چیز، طرح بزرگ و هاوکینگ و سیاهچالهها اشاره کرد.
استیون هاوکینگ ۱۴ مارس ۲۰۱۸ در ۷۶ سالگی چشم از دنیا فروبست.
پیشگوییهای نظریه نیوتون با تصویری که ما از طریق تجربه جهان اطراف خود، از واقعیت میسازیم، سازگاری دارد. با این حال اتمها و مولکولهای تنها، به گونهای کاملا متفاوت با آنچه در زندگی روزمره تجربه میکنیم، رفتار میکنند. فیزیک کوانتوم
پس کد تخفیف کجاست که زدید ۵۰ درصد ؟؟!!
بسیار آموختم ازش مخصوصا وقتی در مورد ماهیت علم و نظریه هاش میگفت. انگار داشت سعی میکرد روش فکر کردن علم رو توضیح میداد.
پیشنهاد میکنم برای درک عمیق این کتاب راز آلود، کتاب فراسوی شفای زندگی رو بخونید،