کتاب تانگ فو ؛ روش برخورد با افراد دشوار
معرفی کتاب تانگ فو ؛ روش برخورد با افراد دشوار
کتاب تانگ فو روش برخورد با افراد تندخو ( دشوار ) نوشته سم هورن است که با ترجمه نفیسه معتکف منتشر شده است. این کتاب به روش برخورد با افراد تندخو؛ به جای کنارهگیری از مردم، چگونگی ارتباط با این افراد میپردازد. هدف این کتاب بسط و پرورش واکنشهای واقعی افراد است که وقتی با مسائل روزمره زندگی مواجه میشوند، بیدرنگ بتوانند از آن بهره بگیرند.
درباره کتاب تانگ فو
هدف تانگ فو این است که چگونه میتوانید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید تا کسی نتواند با حرفهایش شما را آزار دهد و زمانی که کسی شما را برمیانگیزد، بتوانید با استفاده از روشهای مشابه هنرهای رزمی این کتاب که ذهن و زبان را تقویت میکند، ماهرانه از خود حمایت کنید. به این ترتیب، هرگز در برابر افراد پرخاشگر احساس سرخوردگی نخواهید کرد.
تانگ فو صرفا طریق رویارویی با رفتارهای ناعادلانه نیست، بلکه بیشتر فلسفهٔ زندگی است؛ روشی است برای سازگارتر شدن در برخورد با افراد مختلف. شما یاد میگیرید چطور از ناسازگاریها پیشگیری کنید، ایجاد همکاری کنید و حتی بتوانید نسبت به افرادی بیملاحظه و مردمآزار مهربان بمانید.
خواندن کتاب تانگ فو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شاد پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب تانگ فو
یکی از شرکتکنندگان در همایش، در مورد موقعیت خود و عبارات همدلانه چنین میگفت:
"مدت سه سال است که مادرم در خانهٔ سالمندان به سر میبرد و من هر شنبه از سر اکراه به دیدن او میرفتم، چون تنها کاری که میکرد گله و شکایت بود. او از هماتاق خود گله داشت، شکایت میکرد که هیچ کس به دیدنش نمیرود و دائم مینالید که درد دارد.
سپس از خودم پرسیدم که اگر من هر هفت روز هفته را روزی هجده ساعت روی تخت بودم، چه احساسی داشتم؟ اگر در یک اتاق با کسی زندگی میکردم که آن قدر صدای تلویزیون را زیاد میکرد که صدا به صدا نمیرسید، چه احساسی داشتم؟ اگر روزها سپری میشد و هیچ یک از بچههایم به سراغم نمیآمد، چه احساسی داشتم؟ اگر هر روز صبح با درد از خواب بیدار میشدم و یک روزم نیز بیدرد سپری نمیشد، چه احساسی داشتم؟
سؤالِ "چه احساسی داشتم" باعث شد از حالت استیصال بیرون بیایم و وقتی بررسی کردم که مادرم چه روزهایی را میگذراند و به یاد آوردم که چه کارهایی برای من انجام داده است، دیدم یکی دو ساعتی که با او میگذرانم، کمترین کاری است که در حقش میکنم و باید بیشتر از اینها حامی او باشم."
اگر از روش برخورد مردم خوشت نمیآید، حق انتخاب داری. میتوانی بدون فکر واکنش نشان دهی و هر چه به ذهنت رسید، بر زبان بیاوری. یا میتوانی لحظهای درنگ کنی و مسأله را از دید طرف مقابل ببینی. به این ترتیب، خودت به آرامش خیال دست مییابی.
دلخوری در برابر دلسوزی
اگر در برخورد با دیگران ملاحظهکارانه رفتار میکردیم، تأثیر آن بر روی ما و جامعهمان بهطور کلی خارقالعاده بود.
لطفا به بی نهایت اضافه کنید.درضمن سوالی که داشتم اینه که کتابها برچه اساسی به بی نهایت اضافه میشن؟جایی هست که براساس پیشنهاد کاربران بررسی بشه یا دل بخواهیه؟؟؟کسی مطلعه؟
همه ما میدانیم که حضور افراد بدزبان و بدقلق در اطرافمان کم نیست. این افراد بیشتر باعث آزار دیگران میشوند و ما شیوهٔ درست برخورد با آنها را یاد نگرفتهایم. اما راهحل چیست؟ سم هورن نویسندۀ کتاب تانگفو، روش برخورد
طاقچه جان لطفا بذارین بی نهایت
با خواندن کتاب می توانید اعتماد بنفس خود را تقویت کنید تا دیگر کسی نتواند با حرفهایش باعث آزار شما شود، ترجمه خیلی خوب بود.
من چاپی این کتاب رو چند سال پیش خوندم. مفید بود. میگفت جلوی این افراد کوتاه نیایید. فقط سکوت کنید بعدبهشون گوش زد کنید که فلان رفتار و حرفشون زشت بوده.
بسیار عالی . پر از راهکار هست. همان طور که در خود کتاب هم گفته شده برای عملی کردن راهکارها نیاز به تمرین زیاد هست.
کتاب خوبی بود . اول کتاب واقعااا خیلی خوب شروع شد.مطالب بسیار کاربردی رو بیان کرده بود . همون طور که از اسم کتاب مشخصه روش برخورد با افراد دشوار رو توضیح میده که چطور با اعتماد به نفس جلوی
کتابی فوق العاده است، درس زندگی، عالیه عالی، ممنونم طاقچه عزیز که این کتابو قرار دادین
کتاب در مورد نحوه ی رفتار با افراد دشوار و عمل در موقلیت های دشوار در محل کار هست که به نظرم مفید و کاربردیه و میتونیم توصیه ها و اقدام به سایر موقعیتهای زندگی هم تعمیم بدیم و به
خیلی عالی بود واقعا در یه دوره ای برای من به شدت کارامدبود راهکارهاش.