کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟
معرفی کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟
کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟ نوشته اسپنسر جانسون با ترجمه محمدصدیق سپهری نیا، داستانی نمادین است. این داستان از ابعاد مختلف وجود انسانی و درباره نیاز ما به آگاهی میگوید.
درباره کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد
داستان چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟ داستان چند دوست هم دانشگاهی است که بعد از مدتها در یک گردهمایی شرکت کردند تا دیدارها را تازه کنند. هر کدام از زندگی و کارهای خودش میگوید. سپس یکی از بچهها به دیگران میگوید که به تازگی داستانی شنیده است که به موفقیت او در مسیر شغلی و زندگیاش کمک کرده است. همه مشتاق میشوند تا داستان را بشنوند و داستان از این قرار است:
داستان درباره دو موش و دو انسان است که در یک هزارتو قرار گرفتهاند و باید به دنبال پنیری بگردند. این شخصیتها هرکدام ابعاد پیچیده و ساده ما را گذشته از سن، جنسیت و نژاد و...نشان میدهند. اسپنسر جانسون با این تمثیل مفهومی را بیان میکند: ما از هر بعد وجودی خود که استفاده کنیم باز هم اشتراکاتی با دیگران داریم و نیاز داریم تا راه خود را از همه پیچو خمهای زندگی پیداکنیم و زمانهای حساس تغیییر را در زندگیمان بشناسیم.
کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب اثری مفید و خواندنی برای تمام کسانی است که به پیشرفتشان در زندگی اهمیت میدهند.
درباره اسپنسر جانسون
دکتر اسپنسر جانسون (۱۹۳۸ - ۲۰۱۷) فیزیکدان و نویسندهی آمریکایی است. او عمدتا به دلیل نوشتن کتابهایی در زمینهی خودیاری و موفقیت مانند چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟ و مدیر یک دقیقهای معروف و شناخته شده است. کتابهای او به چندین زبان در دنیا ترجمه شده است. به اسپنسر جانسون لقب پادشاه تمثیل را دادهاند، چرا که مهارت او در دریافت مسائل دشوار و پیچیده و ارائه و بیان راهکارهای ساده و آسان است. جانسون در سن ۷۸ سالگی و بعد از یک مبارزه طولانی با سرطان لوزالمعده از دنیا رفت.
من این کتاب نسخه چاپی ش خوندم پس در مورد ترجمه کتاب نمی تونم نظر بدم اما در مورد خود کتاب باید بگم به زبانی ساده سعی میکنه به ما آموزش بده که سرسخت نباشیم و برعکس انعطاف پذیر باشیم
شماره 1 اولین کتاب من در طاقچه اگه نمیترسیدی چیکار میکردی؟؟ این کتاب شاید در نظر اول ساده و سطحی به نظر بیاد ولی فوق العاده است .... خواندنش رو به همه توصیه میکنم مخصوصا به ترسو ها! برای من واقعا تاثیر گذار بود.
به نام خدا داستانی کوتاه و تمثیلی برای بررسی و مقایسهی تغییر یا راکد موندن در نهایت خیلی ها دوست دارن شخصیتی شبیه به "هاو" داشته باشن،شخصیتی جسور و نترس در برابر تغییر و خیلی ها از داشتن شخصیتی مانند "هِم" بیزارند شخصیتی که امید
کتاب چه کسی پنیر مرا جابجا کرد کتابی عالی درباره تطبیق دادن با تغییرات است که نوشته شده.کتابی فوق العاده اموزنده در قالب داستان دو موش و دو ادم کوچولو که در یک ماز قراردارند. کتاب می اموزه که نترسید و
خوب بود...
عالی بود👌
من با این کتاب کتاب خوندن را شروع کردم و بعد خوندنش خیلی از راه حل های زندگیم را پیدا کردم