کتاب صبح جادویی
۶ عادت صبحگاهی که زندگیتان را متحول میکند
معرفی کتاب صبح جادویی
کتاب صبح جادویی نوشتهٔ هال الرود و ترجمهٔ مریم اصغرپور است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی ۶ عادت صبحگاهی که متحول کننده زندگی است.
درباره کتاب صبح جادویی
کتاب صبح جادویی به دلیل سادگی و کارآمدی روشهای ارائه شده، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این کتاب توانسته است در میان کتابهای خودیاری و توسعهٔ فردی به جایگاه بالایی دست یابد و به یکی از پرفروشترین و محبوبترین کتابها در این حوزه تبدیل شود. اهمیت این کتاب در تأثیرگذاری سریع و ملموس آن بر زندگی خوانندگان است. با بهرهگیری از روشهای "SAVERS" که شامل سکوت، تأییدات، تجسم، ورزش، خواندن و نوشتن است، افراد میتوانند به طور مؤثری روز خود را آغاز کنند و به مرور زمان شاهد تغییرات مثبت و پایدار در زندگیشان باشند.
درباره نویسنده
هال الراد نویسنده و سخنران انگیزشی معروف است. از آثار دیگر او میتوان به «معادله معجزه» اشاره کرد.
خواندن کتاب صبح جادویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صبح جادویی
«بعد از اینکه در سال ۲۰۰۹ به عنوان یک دانشجو صبح جادویی را شروع کردم، بلافاصله تغییرات بسیار محسوسی را دیدم. خیلی سریع و آسانتر از چیزي که انتظارش را داشتم به اهدافی که از مدتها قبل در نظر داشتم رسیدم. وزن کم کردم، عشق تازهای پیدا کردم، بهترین نمرههای تمام طول دوران تحصیلم را گرفتم و حتی چند منبع درآمد برای خودم ایجاد کردم؛ و همه این کارها را در مدت کمتر از دو ماه انجام دادم. حالا سالها از آن زمان گذشته است و هنوز هم صبح جادویی یکی از بخشهای اصلی زندگی روزانه من است».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صبح جادویی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | صبح جادویی |
| عنوان دیگر: | ۶ عادت صبحگاهی که زندگیتان را متحول میکند |