کتاب تاریخ جامع ادیان
معرفی کتاب تاریخ جامع ادیان
کتاب تاریخ جامع ادیان نوشته جان ناس و ترجمه علی اصغر حکمت، یکی از کاملترین کتابها است که در زمینه تاریخ ادیان، دین شناسی و دین پژوهی نوشته شده است.
درباره کتاب تاریخ جامع ادیان
جان ناس در کتاب تاریخ جامع ادیان در چهار بخش به بررسی ادیان ابتدایی و گذشته، مذاهب هند، ادیان خاور دور و ادیان خاور نزدیک میپردازد.
بخش اول شامل مرور ادیان و جایگاه دین در دوره های پیش از تاریخ وفرهنگهای ابتدایی است. او علاوه بر این، ویژگیهای مشترک میان ادیان ابتدایی و ادیان امروزی را هم بررسی کرده است. بخش دوم به مذاهب هند اختصاص دارد. در این بخش با دینهایی مانند هندوئیسم، جینیزم، بودیسم وآیین سیک آشنا میشویم و از پیشینه تاریخی، مناسک و فرق مختلفی میخوانیم که خاستگاه آنها شبه جزیره هند است. بخش سوم به ادیان خاور دور و مذاهب مانند تائو،کنفوسیوس و شینتو اختصاص دارد. در بخش آخر هم با ادیان خاور نزدیک یعنی ایران، عربستان، منطقه عمومی بیت المقدس و شام و مصر قدیم آشنا میشویم. ادیان زرتشتی، یهودی، مسیحیت و اسلام موضوعات این بخشند.
کتاب تاریخ جامع ادیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب اثری خواندنی و سرشار از اطلاعات مفید و جالب برای دینپژوهان و دانشجویان فارسیزبان است.
درباره علی اصغر حکمت
علیاصغر حکمت ۲۶ مرداد ۱۲۷۱ در روستای پیراشکفت فارس متولد شد. او سیاستمدار، ادیب، شاعر، نویسنده و مترجم معاصر ایرانی بود. او در دوران سلطنت رضاشاه مقام وزیر معارف را داشت و نقش مهمی در توسعه آموزش نوین در ایران ایفا کرد. او نخستین رئیس دانشگاه تهران و بنیانگذار کتابخانه ملّی ایران بود. او همچنین بنیانگذار نشریه فروغ تربیت بود. حکمت تالیفات و ترجمههای ارزشمندی از خود به جای گذاشت و در نهایت ۳ شهریور ۱۳۵۹ در ۸۸ سالگی در تهران از دنیا رفت.
حجم
۴٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۶۴ صفحه
حجم
۴٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۶۴ صفحه
نظرات کاربران
برخی معتقدند: ادیانِ جدید مانند دین اسلام، ناسخ «تمام گزارههای» شریعت یا دین قبل از خودشان هستند. و حال این که، جان بایر ناس در فصل سوم میگوید: «ادیان؛ رشته اتصال و ارتباطِ زمان حاضر به ماضی هستند. شاید هیچ
تو طاقچه بی نهایت بزارین
بسیار کتاب مفید برای دین پژوهان و افراد معمولی البته باید از اول کتاب بخونید تا با مفاهیم کتاب آشنا شوید.
یه سوال من اطلاعات کمی درباره ادیان دارم می خواستم بدونم به نظرتون برای سطح مقدماتی که می خوام درباره ادیان بدونم مناسبه؟
با احترام نسبت به زحمت مترجم این کتاب باید عرض کنم که مترجم نهایت بی اطلاعی خودش رو نسبت به فلسفه و منطق بخصوص فلسفه غرب و مکتب فلسفی فردریش نیچه نشان داد، آنجایی که نیچه را ترقی دهنده ی
پی دی افه متاسفانه
به نظر مقصود نویسنده از تصنیف کتاب ، رساندن مفاهیم و پیام و رسالت انبیاء و ادیان و مذاهب دیگر نبوده و صرفا به وقایع تاریخی زمان پیدایش و گسترش آن اعتقادات اشاره شده که البته همین هم به نوبه
کتاب بسیار عالی ای هست و ای کاش نسخه صوتی داشت.
درود.چرا صوتی نداره؟
قیمت چاپی ۸۰هزارتومن هست نه یک میلیون و ششصد