دانلود و خرید کتاب خوشبختی در یک کلام اندرو ماتیوس ترجمه فرخ بافنده
تصویر جلد کتاب خوشبختی در یک کلام

کتاب خوشبختی در یک کلام

معرفی کتاب خوشبختی در یک کلام

خوشبختی در یک کلام، اثر اندرو ماتیوز، به ما کمک می‌کند تا با تغییر قالب‌های ذهنی‌مان، در مسیر تغییر زندگی و خوشبختی قدم برداریم.

درباره‌ کتاب خوشبختی در یک کلام

همه‌ می‌گویند که ما مسئول خوشبختی خودمان هستیم. اما هیچکس راه و روش رسیدن به خوشبختی را به ما نمی‌گوید.

کتاب خوشبختی در یک کلام آمده است تا راه و روش را به ما یاد بدهد. اندرو ماتیوز در کتاب خوشبختی در یک کلام با زبانی ساده، روان و با استفاده از بیانی طنز، نقش انسان‌ را در تغییر سرنوشت خود و کسب خوشبختی نشان می‌دهد و ذهنیت هر فرد و فلسفه‌ی زندگی او را مسئول شرایط زندگی فعلی‌اش می‌داند.

مثلا درباره فکرهای آزاردهنده، تا زمانی که بدانیم این‌ها فقط فکر هستند و این قدرت را داریم که تغییرشان بدهیم، مشکلی برایمان پیش نمی‌آید.

این کتاب به افراد کمک می‌کند تا با تغییر ذهنیت خود مسیر زندگی‌شان را تغییر بدهند.

کتاب خوشبختی در یک کلام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب خوشبختی در یک کلام کتابی جذاب برای همه است. اگر دوست دارید در مسیر خوشبختی گام‌های استواری بردارید؛ این کتاب را بخوانید.

زیر درختچه یاسمن
میا کوتو
غول ترس
سعیده دلال علی‌پور
BUSINESS financial management
قاسم اسماعیلی
زیست شناسی (از اتم تا دستگاه زیستی)
مریم قنادنیا
پرتوی از هدایت قرآن (جلد دوم)
سیدمحمدتقی مدرسی
چگونگی برگزاری انتخابات و تصمیم گیری در احزاب
یسپر بنگتسون
برنامه غذایی شفابخش گیاهی
دیوید کلاین
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد چهل و نهم؛ امتحان بزرگ)
فرهاد بهروزی
حرکت و انتقال بیماران اورژانسی
فاطمه محدث اردبیلی
۱۴۰۱/۰۳/۲۴

کتاب بسیار آموزنده ای است به نکاتی اشاره میکنه که برای خوشبختی وزندگی موفق لازمه خواندنش رو پیشنهاد میدم .

فرامرز
۱۴۰۱/۰۲/۰۲

علی‌رغم اینکه کتاب PDF بود ولی خوندش راحت بود اما بنظرم محتوای کتاب چیز خاصی نداشت(حداقل برای من)، مثلا یه جاش به اسم قانون بذر نوشته که «تلاش + صبر = ثمره» ولی این قانون، توی ایران اینطوریه: تلاش +

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است