معرفی و دانلود کتاب خوشبختی در یک کلام pdf + خلاصه رایگان

کتاب خوشبختی در یک کلام

۲.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خوشبختی در یک کلام

خوشبختی در یک کلام، اثر اندرو ماتیوز، به ما کمک می‌کند تا با تغییر قالب‌های ذهنی‌مان، در مسیر تغییر زندگی و خوشبختی قدم برداریم.

درباره‌ کتاب خوشبختی در یک کلام

همه‌ می‌گویند که ما مسئول خوشبختی خودمان هستیم. اما هیچکس راه و روش رسیدن به خوشبختی را به ما نمی‌گوید.

کتاب خوشبختی در یک کلام آمده است تا راه و روش را به ما یاد بدهد. اندرو ماتیوز در کتاب خوشبختی در یک کلام با زبانی ساده، روان و با استفاده از بیانی طنز، نقش انسان‌ را در تغییر سرنوشت خود و کسب خوشبختی نشان می‌دهد و ذهنیت هر فرد و فلسفه‌ی زندگی او را مسئول شرایط زندگی فعلی‌اش می‌داند.

مثلا درباره فکرهای آزاردهنده، تا زمانی که بدانیم این‌ها فقط فکر هستند و این قدرت را داریم که تغییرشان بدهیم، مشکلی برایمان پیش نمی‌آید.

این کتاب به افراد کمک می‌کند تا با تغییر ذهنیت خود مسیر زندگی‌شان را تغییر بدهند.

کتاب خوشبختی در یک کلام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب خوشبختی در یک کلام کتابی جذاب برای همه است. اگر دوست دارید در مسیر خوشبختی گام‌های استواری بردارید؛ این کتاب را بخوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خوشبختی در یک کلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخوشبختی در یک کلام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۹/۰۵
فرمت کتابPDF

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۲۴

کتاب بسیار آموزنده ای است به نکاتی اشاره میکنه که برای خوشبختی وزندگی موفق لازمه خواندنش رو پیشنهاد میدم .