کتاب هر کسی به فکر خودش
۲٫۸
(۹)
خواندن نظراتمعرفی کتاب هر کسی به فکر خودش
بریل مارگرت بینبریج (۲۰۱۰-۱۹۳۲)، نویسنده انگلیسی برنده کتاب سال انگلیس(ویتبرد) و نامزد بوکر است.
بینبریج به خاطر نوشتن رمانهایی با مضمون روانشناختی شناخته میشود.
مجله «تایمز» او را جزو ۵۰ نویسنده بزرگ بریتانیا به شمار آورده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«هیچ چیزی ماندنی نیست، نه لذت و شادی، و نه یاس و ناامیدی. گرچه وقتی به رختخواب رفتم از مستی حالم بدتر هم شده بود و دلم میخواست بمیرم، اما صبح روز بعد سرحال و پُرامید از خواب بیدار شدم. خاطرهی اتفاقات آخر شب گذشته از ذهنم پاک شده بود، بااینکه یادم میآمد به کسی (احتمالا هاپر یا چارلی) گفته بودم که در سرسرا به والیس ابراز عشق کردهام و والیس فقط به من اطمینان داده بود که دفعهی بعدی که همدیگر را ببینیم وانمود میکند اتفاقی بینمان رخ نداده.
درواقع یادم میآمد که وقتی من را بالا میبردند تا هوایی بخورم در آسانسور کنار او ایستاده بودم و او به من لبخند میزد، اینها احتمالا همه خواب و خیال بود. اما دربارهی اوایل آن شب بهجز اندکی احساس گناه از اینکه آن کلمهی توهینآمیز را روی آینهی دستشویی نوشته بودم بقیهی آن اتفاقات شرمآور را از ذهنم بیرون کرده بودم و مصمم بودم که دیگر هرگز به آنها فکر نکنم. اینجا هم سیسی به دادم رسیده بود: خیلی وقت پیش به من یاد داده بود اگر خاطرهیی ترسناک به مغزت هجوم آورد، باید یک غول عظیم را تصور کنی که پایش را محکم روی آن خاطره میکوبد و آن را له میکند.
وقتی مککینلی با چای وارد اتاقم شد خیلی بیخیال تابلوی نقاشی مادرم را زیر بازو جا داده بود و با خودش آورد. گفت یک آقای محترم و دوستداشتنی که عینک به چشم داشت آن را صبح زود به او داده بود. میخواست تابلو را به دیوار آویزان کند، اما به او گفتم آن را همانجا روی زمین به دیوار تکیه بدهد».
دودکش بدون دود
علیاکبر فلاحی
اسطورهشناسی پهلوانان ایرانیشروین وکیلی
اسطوره شناسی ایزدان ایرانیشروین وکیلی
مرگ قسطیاکبر پویانفر
سرنوشت در دست کلوتیلدجوانینو گوارسکی
نظریهی سیستمهای پیچیدهشروین وکیلی
روانشناسی خود انگارهشروین وکیلی
نظریهی قدرتشروین وکیلی
نظریهی منشهاشروین وکیلی
ذهنیت ضد سرمایهداری لودویگ فون میزس
حجم
۲۲۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۱ صفحه
حجم
۲۲۳٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۰۱ صفحه
قیمت:
۵,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
به شدت کسل کننده. اصلا توصیه نمیشه.با شخصیت های زیادی که توصیف درست یا حداقل مورد انتظاری ازشون نمیشه اما ترجمه به نظرم عالیه. دستشون درد نکنه
منم خیلی لذت نبردم، اینقدر داستان پرکششی نبود که تا آخر آدم رو درگیر خوندش بکنه...
کسالت آور بود ولی چون یک داستان نسباتا واقعیست ، به خاطر حقایقی که در اون وجود داشت بخوبی ما رو با فرهنگ و اعتقادات مردم اون دوره انگلیس آشنا میکنه داستان کشتی تایتانیک
داستان بسیار زیبای کشتی تایتانیک. ترجمه خوبی داشت و واقعا کتاب هیجان انگیزی بود.
دوست داشتم. 👍👍👍