کتاب عادتهای خوب عادتهای بد
معرفی کتاب عادتهای خوب عادتهای بد
کتاب عادتهای خوب عادتهای بد نوشته وندی وود با ترجمه بهاره پژومند منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد چطور در زندگیتان تغییرات مثبت بوجود بیاورید و این تغییرات را حفظ کنید.
درباره کتاب عادتهای خوب عادتهای بد
شاید سعی کرده باشید با پیروی از برنامهای مالی، پسانداز کنید یا تلاش کردهاید با استفاده از کلاسهای اینترنتی، زبان جدیدی یاد بگیرید. شاید هدفتان این بوده که بیشتر بیرون بروید و با افراد جدیدی آشنا شوید. در آغاز، تصمیمهایتان محکم، پرشور و پابرجا بودهاند. با گذشت زمان نتوانستهاید به تعهدتان پایبند بمانید و نتیجهای که میخواستید هم اتفاق نیفتاده است. این تجربه کاملاً مشترک انسانی است: میخواهیم تغییری ایجاد کنیم و تصمیمهای محکمی میگیریم. فرضمان این است که این تنها کار لازم است. اما این کافی نیست شما باید به فکر تغییرات دیگر باشید باید آماده شوید تا کار دیگری انجام دهید. این کتاب به شما یاد میدهد چطور از پس تغییرات بر بیایید.
خواندن کتاب عادتهای خوب عادتهای بد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند زندگیشان را در جهت مثبت تغییر دهند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب عادتهای خوب عادتهای بد
علم و تجربه ما نشان دادهاند که ذهن ما بهطور طبیعی عادتها را ایجاد میکند، هم ناخودآگاه و هم غیرمستقیم. شرط میبندم اولین پانزده دقیقه بعد از بیداریتان هر روز دقیقاً به یک شکل است. این طبیعی است، اما این نتیجهگیری که ذهن ما باید دائماً تمایلات فعال و هدفمندانه را تولید و بازتولید کند تا تداوم داشته باشد، آسانتر است. باور این مسئله آسان است که ثابتقدم بودن ناشی از تلاشهای مکرر و آگاهانه ما برای هدایت اعمال تا رسیدن به اهدافمان است. اگر الگوهای رفتاری ما نتیجه «فقط انجامش بده» بودند که باور بسیاری از ما است، آنوقت ذهن آگاهمان باید ادامهدادن کارهایی را انتخاب میکرد که هر روز میکند ... درست؟
اگر ذهنمان را مجبور کنیم، ممکن است این کار را بکند، اما ذهن آگاه ما ارتباط اندکی با تمام انواع کارهایی دارد که میکنیم – مخصوصاً عادتهایمان. درعوض دستگاهی عظیم، نیمهپنهان و ناآگاه مشغول کار است، دستگاهی که میتوانیم با علامتها و اشارههایی از ذهن آگاهمان هدایتش کنیم، اما درنهایت مستقلاً کار میکند، بدون اینکه کنترل اجرایی چندان دخالتی در آن داشته باشد. این بخشهای ما بسیار متفاوت از خودِ آگاهی هستند که میشناسیم و میتوان آنها را به روشهایی کاملاً متفاوت به کار گرفت.
خودی که میشناسیم، دغدغهاش ترفیعگرفتن و عشق و عاشقی است. خودِ ناآگاه ما عادتهایی را شکل میدهد که ما را قادر میکند کاری را که در گذشته کردهایم، به سادگی تکرار کنیم. ما تجربه خودآگاه اندکی از ایجاد یک عادت یا عملکردن از روی عادت داریم. عاداتمان را به همان روشی که تصمیمهای خودآگاهمان را میگیریم، کنترل نمیکنیم. این ماهیت پنهانی و زیرپوستی عادت است. توضیح میدهد که چطور گفتگوهای سرسریمان درباره این موضوع، حس غریب سرافکندگی و تسلیم را نشان میدهد: «اوه، خب این عادت منه»، انگار عادتها تقریباً مستقل از ما وجود دارند یا در موازات خودی که تجربهاش میکنیم، عمل میکنند و این حقیقت دارد، عادتها معماگونه بودهاند، دههها با این فکر همراه بودند که ترک عادتهای بد یا ایجاد عادات مفید و جدید فقط به قصد و اراده مربوط میشود.
حجم
۴۶۲٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۴۳ صفحه
حجم
۴۶۲٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۴۳ صفحه
نظرات کاربران
ترجمه افتضاح با کلمات قلنبه سلنبه که هرچقدر تمرکز می کنی تا از متن چیزی سردربیاری هیچی ازش سر درنمیاری
باز هم میگم: گرونه !!! لطفا پیگیری کنید. ممنونم.
من هنوز کتاب رو تموم نکردم ولی تا جایی که خوندم مطالب بسیار کلی بیان شده و اصلا کاربردی نیستند. ترجمه کتاب هم روان نیست و از جملات طولانی ومبهم استفاده شده.
کتابی خوب با ترجمه ای در حد گوگل ترنسلیت.
قیمت یخورده بالاست ولی کتاب خوبیه
لطفا این نظر رو منتشر کنید کتاب رو از اپلیکیشن کتابرااه رایگان مطالعه کردم خیلی خوب بود چیزی کهنویسنده رایگان گذاشته شما چرا پول زور میگیرین دوما آخه این چه قیمتهاییه که گذاشتین تازه فالشم نمیدین برای بهبود و ادامه
اصلا خیلی بده
این کتابای بیمحتوا چیه آخه؟ چهارتا شاهکار ادبی رو با چهارتا مترجم خوب تخفیف بدین! آدم عنوان کتابو میخونه حالش بد میشه! شما ناخواسته سلیقهی مردم در کتابخوانی رو نابود میکنید.