کتاب ثروتآفرینی به زبان آدمیزاد
دستهبندی:
امتیاز
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ثروتآفرینی به زبان آدمیزاد
«ثروتآفرینی به زبان آدمیزاد» اثر رابرت دوین و مگ اشنایدر با ترجمهی گوهر فریزاده با محوریت موضوع سرمایهگذاری و موفقیت در کسب و کار تألیف شده است. رابرت دوین، در سال ۱۹۶۰ مدرک لیسانس خود در رشتهی حسابداری و علوم تجربی را از دانشگاه دریک اخذ کرد و به عنوان مدیر پانسوین بانکرز لایف شروع به فعالیت کرد. وی چند سال بعد سرپرستی مرزعهی خانوادگیشان را به عهده گرفت، آن را توسعه داد و بهرههای کشاورزیش را ضمیمهی درآمد حاصل از خدمات حسابداری ادارهی کوچک و نیز رسیدگی به امور مالیاتی خود کرد. دوین، طی چهار دههی اخیر، به عنوان بخشی از خودآموزی خود در مدیریت و سرمایهگذاری پول، نماینده شرکت اینترنال رونیو سرویس و مأمور اجرای ثبتنام در کمیسیون بورس و اوراق بهادار شد. در بخشی از مقدمهی کتاب میخوانیم:
«در حقیقت، برای پذیرش مسئولیت سلامت مالی خود، هیچ زمانی بهتر از حالا نیست، که اقتصاد در آن طوری عمل میکند که انگار میخواهد شما را از تک و تا بیندازد. شما این اختیار را ندارید که به بازار سهام دستور دهید تا نرخ سهام را بالا ببرد یا دولت بهای گاز را کم کند، اما میتوانید خرجهایتان را کنترل و بودجهتان را خلاقانه خرج کنید و نقشهای بریزید که وضعیت مالیتان از پسلرزهها و تهاجمات و آشوبهای متداول جهانیسازی در امان بماند».
این کتاب عالی بود.ترجمه روان و حرفه ای داشت.سپاس از نویسنده،مترجم و طاقچه عزیز😘
سلام وقت بخیر، نرم افزار طاقچه از من نظر خواست در مورد این کتاب،....ایا من یک کارشناسم که نظر بدم چرا نظر بدم.... وقتی هیچ اطلاعاتی از اقتصاد ندارم و فقط یکم کتاب خوندم دوست عزیزم؟ اگر میخوای کتاب بخونی سعی کن به نظر هیچ