دانلود و خرید کتاب رباعیات زنجیره‌ای شهرام شکیبا

نویسنده:شهرام شکیبا
امتیاز:
۳.۴از ۲۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب رباعیات زنجیره‌ای

شهرام شکیبا(۱۳۵۱-) نویسنده، شاعر و طنزپرداز است. در یکی از رباعی‌های این مجموعه به نام «آقای مدیرکل» می‌خوانیم: «با حالتی از نشاط و غم می‌آید آقای مدیر محترم می‌آید آنقدر مدیرکل فراهم شده است امسال دگر اداره کم می‌آید» همچنین در رباعی دیگری به نام «قضیه رانت‌خواری» می‌خوانیم: «می‌گفت بیا که رانت‌خواری نکنیم بر گُرده خلق خرسواری نکنیم آقای مدیر با غضب داد کشید: یکباره بگو که هیچ کاری نکنیم»
۱۴۰۰/۱۰/۱۲

#۱۶ "بیهوده مگو ز معضل بیکاری عمری است که دائم سرکاریم همه!" شهرام شکیبا بر اساس وقایع روز دست به قلم برده و کاملاً خرکی شعر گفته است! (چون که پرتکرارترین واژه کتاب خر بود!) گزندگی برخی اشعارش در حدی است که

- بیشتر

۱۳۹۹/۰۹/۲۴

ارزش یکبار مطالعه را داشت. 👌🏻

محمدرضا
۱۴۰۳/۰۲/۳۰

عالی بود. کوتاه، سیاسی و آموزنده.

mohammad ali
۱۳۹۹/۰۱/۲۸

بنده نمونه اش رو خواندم خوب بود بد نبود....

۱۴۰۲/۱۲/۱۰

جالب نبود، جای تأسف که قالبی با این پیشینه غنی و چنین درون مایه سخیفی

نيکان
۱۳۹۸/۱۲/۲۲

اصلا جالب نیست

باید بخوری، اگرکه خوردی بُردی البته نبایست بگویی خوردی
_MahdiGhafuri_
دوره دوره کوچولوهاست. همه‌چیز، کوچولویش خریدار دارد. اصلاً کوچولو مُد است. کسی که کتاب کوچولو می‌خرد، لابد حوصله درست و حسابی ندارد. چه برسد به خواندن مقدمه مفصل بر کتاب کوچولو.
Ali
تایسون‌های‌وطنی آقا پسری که چارتا خواهر داشت از غول چراغ هیکلی بهتر داشت از ورزش بوکس، آمد و، در را بست آرام نشست و زیر ابرو برداشت
dnl_loop
نکویی در نکویی آفریدند مثالِ خوبرویی آفریدند سبیلی را به سَروی نصب کردند ابوالفضل زرویی آفریدند
zahra zafarani
مشغول معاش عالی و کسب شدند دارای هزار گونه برچسب شدند با دوز و کلک، خران همدوره ما رفتند و برای خودشان اسب شدند
خوش
خورشیده مده به شام تارم، گمشو لبخند مزن به حال زارم، گمشو ای عقل عزیز، ای نصیحت پیشه من حوصله تو را ندارم، گمشو
f_altaha
۸: عارف قزوینی قومی پی دلبران زیبا و جوان قومی همه دل در گرو پیرتران ناگاه یکی عارف قزوینی گفت کای بی‌خبران، راه نه این است و نه آن
muhammad
ای دوست، بیا که عشق و حالی بکنیم شامی بخوریم و قیل و قالی بکنیم
raziyeh
می‌گفت: گروه و حزب ما خوب‌تر است اهدافِ وی از مال شما خوب‌تر است گفتم که اگر درست گلپر بزنی حتماً عدسی ز لوبیا خوب‌تر است
Kimia Bahari