معرفی و دانلود کتاب شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)subscriptionAvailable

کتاب شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)

۳.۲(از ۱۳ امتیاز)
امید مهدی‌نژاد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)

«شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)» اثر طنزآمیز امید مهدی‌نژاد (-۱۳۵۸) است. در بخشی از کتاب‌ می‌خوانیم: «کتابی که در دست دارید گزیده‌ای از کتاب ارزشمند «ناسخ‌الاباطیل» نوشته‌ی «شیخ احمد قرقاول امیرآبادی (جنب پمب بنزین)» که پس از پالایش و ویرایش و حذف مزخرفات، به شکل فعلی در‌آمده است. این کتاب تازه‌ترین کتابی است که در این باره نگاشته شده و اگرچه هیچ گاه به زیور طبع آراسته نشده، اما از معتبرترین منابعی است که می‌تواند مأخذی برای کشف و استنساخ گزاره‌های فرهنگ عامه در روزگار حاضر قرار بگیرد. تنها نسخه‌ی موجود این کتاب نسخه دستنویس مؤلف است که پس از درگذشت وی، بر اثر تصادف با اتوبوس، توسط ورثه‌ی آن مرحوم به جنب سطل زباله سر خیابان دوازدهم امیرآباد منتقل و خوشبختانه پیش از تخلیه‌ی سطل در ماشین حمل زباله توسط نگارنده‌ی این سطور مشاهده گردید».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شاقلوس (پژوهشی در عقایدالمردمان)
موضوع:طنز

۱۳۹۹/۰۱/۲۰

بامزه بود

Nafiseh R
۱۳۹۸/۱۱/۱۴

جالب بود یه سری جملهاش بانمک بود و به شرایط فعلی نزدیک بود . در کل از اون کتابایی بود که برای استراحت مغز خوبه

alikazemi7
۱۳۹۷/۰۲/۰۲

قالب جالب‌و متن بامزه

مروارید ابراهیمیان
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۳/۰۳

بعضی هاش لوس بود، بعضی هاش هوشمندانه!

محمدرضا
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

برخی هاش قوی بود و برخی هاش ضعیف کتاب «بسته پیشنهادی » از این نویسنده را بیشتر پسندیدم

MakMan
۱۴۰۴/۱۲/۱۴

برای یک نیم ساعتی شما رو سرگرم میکنه خیلی کتاب خلاقانه و طنزی هست و ارزش خوندن داره

YaghoobSamsami
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۷

نه جالب بود نه طنز و بامزه.

مجتبی باذوق
۱۴۰۱/۱۱/۱۸