کتاب بر لایک رفته
خواندن نظراتمعرفی کتاب بر لایک رفته
«بر لایک رفته» نام کتابی با موضوع طنز اجتماعی از حسام الدین مقامیکیا (-۱۳۵۸) است. در مقدمه این کتاب چنین آمده است:
رنگینکمان زندگانی رنگهای متنوعی دارد و ما باید از آنها بهره ببریم. برای درک زیباییهای این رنگینکمان، نیاز است که ما خود را بشناسیم، روانشناسی بلد باشیم، از تاریخ پند بگیریم، درسهای زندگی را بیاموزیم و بر مهارتهای خود بیفزاییم و در نهایت لایک بگیریم. این کتاب سعی دارد با بیان آموزهها، آمیزهها، انگیزهها، هشدارها، دستوالعملها و اینها، زندگی پربارتری را در حد تحمل برای خوانندگان رقم بزند و به روشنسازی اعضای جامعه کمک کند
نمونه ای از مطالب این کتاب را میخوانید:
آرام اپل حاصل ابتکار یک ایرانی
همه ما شرکت اَپل را میشناسیم اما کمتر کسی میداند که نشان تجاری این شرکت، حاصل ابتکار یک ایرانی است. استیو جابز، بنیانگذار اپل، ابتدا قرار بود با نماد قراردادن هندوانه محبوبی، شرکت «Watermelon Popular» را تأسیس کند. اما شباهت آن به توپ پلاستیکی دولایه باعث شد اداره ارشاد ایالات متحده، این نشان را ثبت نکند. در سال ۱۹۷۶، علیمراد ساوهنسب، مهاجر ایرانی مقیم آمریکا و یکی از کارمندان بخش گرافیک شرکت استیو جابز، مقدمات آشنایی او را با «انارِ ساوه» فراهم کرد. اما یکی از اعضای هیئتمدیره که اهل انگلستان و مالک باغهای سیب بود، نفوذ خود را به کار گرفت و «سیب»، بهعنوان نماد تجاری شرکت برگزیده شد. وقتی مرد انگلیسی، یکی از سیبهای باغ خودش را به ساوهنسب داد تا برای طراحی از روی آن، به مدیر بخش گرافیک بدهد، «ساوهنسب» در فاصله سالن جلسات تا دپارتمان گرافیک، فکری به ذهنش رسید و بهعنوان یک حرکت ضداستعماری گاز بزرگی به بخشی از سیب زد و سیب را به همان شکل تحویل طراح داد. هیئتمدیره، آن روز طرح نهایی را نشان خلاقیت طراح دانستند و هنوز عدهای نمیدانند که آرم اپل نتیجه اقدام هوشمندانه یک ایرانی است.
پشت مدرنیسم علیه فمینیسم
نظریه پشت مدرنیسم (مجموعه مقالات طنز دروبر علوم اجتماعی)میلاد ملاعبدالوهاب
دور دنیا با زیرشلواریعبدالله مقدمی
فیضاً لهناصر فیض
پرتقال در جعبه ابزاراحمد ملکوتیخواه
کتاب خوب و بامزه ای بود و آموزنده چهارستاره به خاطر اینکه یکم بعضی جاها بی مزه و بعضی وقتا تکراری بود (نمیدونم مشکل از بود یا ازکتاب البته) بعضی قسمتاش هم مخصوص عید بود که توصیه میشه توی همین ایام خونده
*از پنجره اموختم که در زندگی چار چوبی داشته باشم* «برلایک رفته» بطور کلی مجموعه ای از مطالب،داستان ویا نقل قولهای کوتاهی ست که امروزه در فضای مجازی ویا برخی کتابها به انها برمی خوریم،دراین کتاب با نگاهی طنز امیز به
دو شب پیش، این کتاب در خندوانه به مهمان برنامه هدیه داده شد.
کتاب جالبی و طنز خوبی داشت ولی این جالب بودنش بیشتر اوایل تا نصفه کتاب بود بعدش دیگه تقریبا خنک بود 😐
به نظرم هیچ کتابی قطعا بدنیس و ارزش یه بار خوندنو داره بنابراین نمیتونمبگم بد بود. شاید با سلیقه من جور نبوده ودیگه این که اوایل کتاب برام دلنشین بود جذب کننده ولی تا آخر نتونسته بود پیوسته ریتم دلنشینی خودشو حفظ
جالب بود
طنز اجتماعی برای این کتاب کلمه سنگینی ست.بیشتر بخش های این کتاب فکاهی های بی مایه ست
خندیدم
کتاب به شدت سلیقه ایه شاید شما باهاش خیلی حال کنید یا شایدم مثل من ازش خوشتون نیاد... . . نوع طنز جدیدی داره و مطالب و موضوعاتش رو بهتره بگیم طنازن.... . . کتاب گاهی اوقات برای من نیش خندی به وجود میاورد و از این
یک فکاهی شادمانه، تلنگری بر رفتار و منش اجتماعی ایران هم هست، شاید بسیار مناسب برای کتابخوانی در نوروز یا یک عصر گرم تابستانی!