کتاب پاداش
معرفی کتاب پاداش
کتاب پاداش نوشته دن آریلی است و با ترجمه سید امیرحسین میرابوطالبی منتشر شده است. این کتاب به منطق پنهانی که انگیزههای ما را شکل میدهد میپردازد.
درباره کتاب پاداش
شناخت عناصر تشکیلدهنده، تقویتکننده و مخرب انگیزه باعث میشود که دیدگاه ما دربارهٔ بسیاری از جنبههای زندگی شخصی، اجتماعی و کاریمان تغییر یابد و بتوانیم، بدون متحملشدن هزینهای گزاف، بهبودی قابلتوجه در همه این جنبهها ایجاد کنیم. مهمترین اصل در هدایت و مدیریت هر پدیده (چه در زندگی شخصی، چه در روابط اجتماعی و چه در روابط کاری) شناخت عناصر هدایتکننده آن پدیده و کنترل آنهاست. بهاینترتیب، درحالیکه ناگفته پیداست که انگیزه از مهمترین عناصر هدایتکننده رفتارهای مختلف ماست، شناخت آن باعث میشود بتوانیم بسیاری از رفتارهایمان را در سطوح مختلف ارزیابی و اصلاح کنیم. این کتاب انگیزههای پنهان را بررسی و تحلیل میکند.
آنچه در این کتاب ارائه میشود نه یک سری کلیات، بلکه یافتههایی براساس آزمایشها و پژوهشهای علمی است که اتفاقاً استفاده از این یافتهها میتواند بسیار راهگشا باشد. بهاینترتیب، در این کتاب، و البته همهٔ کتابهای قابلاعتماد و علمی، نباید به دنبال یک فرمول ساده و واحد برای شناخت انگیزه باشید، بلکه میتوانید امیدوار باشید که، با درک نکات و یافتههای گفتهشده و استفاده از آن با توجه به شرایط شخصی و شغلیتان، زندگی و کسبوکارتان را بهبود دهید.
خواندن کتاب پاداش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شروع کسب و کار پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب پاداش
معادله انگیزه
انگیزه (به این معنا که کاملاً درگیر تمامکردن یک کار باشی) بسیار پیچیدهتر از آن چیزی است که در نگاه سوم (!) به نظر میرسد. برای اینکه پیچیدگی انگیزه را بهتر درک کنید، تصور کنید میخواهید معادلهای بنویسید که تمام عناصر اساسی انگیزه را در خود داشته باشد. آن معادله احتمالاً چیزی شبیه این میشود:
انگیزه = پول + دستاورد + رضایت + هدف + احساس پیشرفت + تأمین بازنشستگی + توجه به دیگران + میراثی که از شما میماند + تعداد بچههای کوچکی که دارید (۲)+ احساس غرور + همهٔ عناصر دیگر قطعاً پول بخش مهمی از این معادله است، اما این معادله شامل فهرستی بلندبالا از عوامل مختلف ازجمله دستاورد، رضایت، هدف، احساس پیشرفت و روابط با همکاران نیز هست.
چند دقیقه به کار خودتان فکر کنید. اگر این معادله را برای خودتان مینوشتید، نقشی که پول در مقایسه با دیگر عوامل در انگیزهٔ شما بازی میکرد چقدر بود؟ عواملی مانند دستاورد، رضایت، هدف، احساس پیشرفت، تأمین بازنشستگی، توجه به دیگران، میراثی که از شما میماند و جایگاهتان چه تأثیری در انگیزهٔ شما دارند؟
کتاب خیلی خلاصه و سرراسته. اصلا ادعا نداره که راه حل نهایی را یافته یا از این جنس ادعاهای بزرگ بزرگه کتاب های (زرد و) خودیاری.کتاب به زبان روان نوشته شده و پر از مثال و داستان هایی از زندگی
کاش به جای کتاب های زردی مثل راز و اثر مرکب و ... که مثل افیون هستن و نه تنها فایده ای ندارن بلکه مخرب هم هستن، فایل صوتی کتاب های علمی این چنینی در حیطه ی کسب و کار
کتاب به دنبال ایجاد تصویری کلی از معیارهای انگیزه افرین در انسان هاست و سعی میکنه با مثالهایی اون رو توضیح بده . یک قاعده اصلی برای ایجاد گرایش در انسانها رو وجود معنا در اون کار معرفی میکنه .
این کتاب از اون دسته کتاب هاست که وقتی تموم میشه یه لبخند رضایت روی صورت آدم میشینه. یه حسی مثل احساس رضایت از نکته هایی که یاد گرفتی. میتونه دید خواننده درباره کار و انگیزه رو خیلی تغییر بده.
کتاب به بررسی نقش پاداش های غیرمادی در بالارفتن راندمان شرکت ها و کارمند/گر ها می پردازد.نویسنده- که بارها به استاد دانشگاهی معتبر بودن خود و همکارانش اشاره می کند- در چند آزمایش تاثیر پول و تشویق معنوی را از
کتاب مفیدی بود این کتاب درباره ی چیزهایی که به ما انگیزه میده صحبت میکنه
- نویسنده میگوید برای اینکه کاری انگیزهبخش باشد باید آن کار معنادار باشد. کار معنادار یعنی کار هدفدار، باارزش و تاثیرگذار. یعنی درگیر بودن با چیزی بزرگتر از خود. - احساس پیشرفت و موفقیت به آدمها انگیزه میدهد. یعنی مثلاً در
اگه به حوزهی اقتصاد رفتاری و روانشناسی علاقه دارید میتونه کتاب خوبی برای مطالعه باشه ^-^
سلام . از نظر من این کتاب بیشتر مناسب افراد کمالگراست . و اگر دید معمولی دارید یا کمالگرا نیستید ، شاید زیاد جالب به نظر نیاد. اواسط کتاب مطالب منسجم شده بود . کمی آروم تر بخونید و دست از خوندن
چیز خاصی به من اضافه نکرد.شرح چند تا پژوهش بود.بیشتر در مجیط کسب و کار،کاربردیه تا در زندگی شخصی. در کل نمی تونم بگم از خوندنش پشیمونم اما از چیزی که توقع داشتم،کمتر ازش یاد گرفتم