کتاب هدیه
معرفی کتاب هدیه
سسلیا آهرن ( - ۱۹۸۱)، نویسنده ایرلندی است.
این کتاب که در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسید، درباره شخصیتی به نام «لو سافرن» است که درگیر چالشی همیشگی با زمان است.
در بخشی از این کتاب آمده است:
«...لو سافرن در هر لحظه در دو مکان زندگی میکرد. در خواب به سرزمینهای دور سفر میکرد. در این میان درحالیکه برای روز بعد برنامهریزی میکرد به اتفاقات آن روز میاندیشید. به همین دلیل هر روز صبح ساعت شش، خسته از خواب بیدار میشد.
هنگام دوش گرفتن، سخنرانی آن روز را تمرین میکرد و در همان حال دستش را از لای پرده دراز میکرد تا از روی روشویی، کامپیوتر جیبیاش را بردارد و پیغامهایش را چک کند. هنگام صبحانه روزنامه میخواند و زمانی که دختر پنج سالهاش برایش قصه میبافت به اخبار صبحگاهی گوش میداد. وقتی پسر سیزده ماههاش شیرین کاری جدیدی میکرد، لو لبخند میزد، اما حقیقتاً برایش اهمیتی نداشت و هنگامی که همسرش را برای خداحافظی میبوسید، فکرش جای دیگری بود.
همهی کارها و قرارهایش درهم گره خورده بود. حتی موقع رانندگی، با موبایلش صحبت میکرد. گاهی صبحانه و ناهارش یکی میشد، گاهی ناهارش را با نوشیدنی قبل از شامش میخورد، نوشیدنی قبل از شامش با شامش نوشیده میشد، شامش با نوشیدنی بعد از شامش یکی میشد و نوشیدنی بعد از شامش با... خوب بستگی داشت چقدر شانس بیاورد. شبهایی که خوش شانسی به او رو میآورد نوشیدنی بعد از شامش را در یک ویلا، آپارتمان، هتل و یا حتی در دفتر کارش مینوشید. البته برای همسرش او جلسهی نیمه تمامی داشت، در فرودگاه معطل شده بود و یا در ترافیک خیابانها اسیر بود. او همیشه به طور معجزهآسایی در دو مکان حضور داشت...»
داستان جالب و متفاوتی داره و می تونه یه نگاه تازه به خواننده بده تا قدر فرصت هاشو بیشتر بدونه. از خوندنش لذت بردم.
خوندنش رو به همه توصیه میکنم. حس میکنم خوندنش باعث شده زندگی رو بسیار زیباتر از قبل ببینم. کلا کارهای سسیلیا آهرن حس خوبی داره. من یه کتاب دیگه هم ازش خوندم و از همین مترجم. خیلی عالی و روان
خیلی کتاب خوبی بود.سبکش رو می پسندم.بازهم از این کتاب ها بزارید.سپاس
جلدش جالبه
عاشق این کتابم
👍👍👍عالی
خیلی خوب بود. حس مثبت کتاب رو بسیار دوست داشتم. سریع جلو میرفت و اثر خوبی باقی میذاشت. ممنونم.
داستانی زیبا و ترجمه ای عالی...
بسیار عالی و تاثیرگذار
خیلی توش سخنرانی پند آموز به صورت مستقیم داره من این رو نمی پسندم