کتاب عشق ناتمام
معرفی کتاب عشق ناتمام
کتاب عشق ناتمام نوشته، طاهره صادقینژاد،رمانی عاشقانه از پستی بلندیهای زندگی دختری به نام غزل است. غزل در شب عروسیاش با یک اتفاق غیر منتظره مواجه میشود و تمام آرزوهایش را بر باد میرود.
این کتاب با یک ضربه شروع میشود و همین خواننده را با خودش همراه میکند. کتاب روایتی جذاب است از دختری که برای زندگی تلاش میکند.
خواندن کتاب عشق ناتمام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان ادبیات داستانی و ادبیات عاشقانه پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب عشق ناتمام
با خود گفت: راست میگه. باید به فکر مشکل خودم باشم. نگاهی به ساعتش انداخت. ساعت هشت شب بود. دیر شده بود، ولی اگر مسیح، همین الان هم اجازه میداد برود، شاید میشد با بهانهای همه چیز را درست کرد. سرش را بالا آورد و به او نگاهی انداخت. دستانش را به هم مالید و به آرامیگفت: نمیدونم. حالا که دارم به حرفات فکر میکنم، میبینم که. . . تو هم خیلی بیراه حرف نمیزنی. شاید اگه منم به جای تو بودم. . . عصبانی میشدم.
اگه آرش ترکم کنه، اگه اون صد میلیون رو نیاره، اگه عروسی به هم بخوره، منم دیوونه میشم. ممکنه هر کاری ازم سر بزنه. وقتی برنامهها و نقشههای آدم خراب میشه، اعصاب آدم به هم میریزه. تو هم حتماً برای خودت، برنامههایی داشتی که من... من همه شونو خراب کردم. مسیح لبخندی زد و با لحن تعجب آمیزی گفت: جالبه! انگار داری احساسات منو درک میکنی.
- آره، احساساتت رو درک میکنم، ولی حیف که دیگه دیرشده. خیلی دیر.
- آره منم همینو میخواستم بگم. دیگه پشیمونی سودی نداره.
- ولی شاید... شاید هنوزم دیر نشده باشه.
- چی دیر نشده باشه؟
- میتونیم... از اول شروع کنیم. تمام چیزایی رو که خراب کردیم، میتونیم دوباره درست کنیم. موافقی؟
- مثلاً چکار کنیم؟
جالب نبود