کتاب ماورای طبیعی شدن
معرفی کتاب ماورای طبیعی شدن
کتابچه ماوراء طبیعی شدن نوشته جو دیسپنزا است که با ترجمه فاطمه آراوند منتشر شده است. این کتاب چکیدهای ارزشمند از کتاب ماورای طبیعی شدن است. زندگی جدید امکانپذیر است زیرا واقعیتی فراتر از تجربیات زمانی و مکانی ما وجود دارد.
درباره کتاب ماورای طبیعی شدن
دکتر جو دیسپِنزا نویسنده کتاب ماوراء طبیعی شدن درک ما از جهان و مهمتر از همه، اعتقادات ما در مورد آنچه جسم انسان قادر به دستیابی به آن هست را به چالش میکشد. او از طریق تلفیقی از تحقیقات علمی و بینش معنوی، مخاطب را در معرض این واقعیت قرار میدهد که ابعادی فراتر از ادراک نیز وجود دارد. این بعد، کوانتوم نامیده میشود. مکانی که شامل اطلاعات و پتانسیلهای نامتناهی است.
دکتر دیسپِنزا اعتقاد دارد که بیشتر جهان خالی است، به عبارت دیگر فاقد ماده است. هنگامی که به یک اتم نگاه میکنیم میتوانیم آن را ببینیم. با این حال، آن فضا خالی نیست بلکه پر از انرژی و امکانات بالقوه است. در سطح کوانتومی، به دلیل سرعت حرکت ذرات، انرژی بیشتری از ماده وجود دارد و با سرعت نور، ماده به انرژی تبدیل میشود. در فرکانسهای بالا، ماهیت کامل همه چیز از انرژی، اطلاعات و آگاهی است. ما با تبدیل شدن به هیچکس و هیچچیز در هیچزمان، به این واقعیت دسترسی پیدا می-کنیم.
هرچه امواج مغزی کندتر میشود و از ذهن تحلیلی و واقعیت مادی خود خارج میشویم، سیستم عصبی خودمختار بیشتر فعال میشود. ما به انرژی آگاهی خالص تبدیل میشویم و با دنیای کوانتوم ارتباط برقرار میکنیم. این فرکانس ما را بالا میبرد که میتوانیم از آن برای برقراری ارتباط با اطلاعات و امکانات جدید خارج از محدوده زمان استفاده کنیم. با بالا رفتن سطح فرکانس، میتوانیم به قلمرو یکپارچگی برسیم. در اینجا، تمام ماده به انرژی حاوی اطلاعات تبدیل شده است، و زمان همه فضا را در لحظه حال فرو ریخته است. آینده و گذشتهای وجود ندارد. در این مکان، با آگاهی کل ارتباط برقرار میکنیم. بنابراین، ما از هیچچیز به همهچیز، همهکس، همهجا و همهزمان تبدیل میشویم. اینجا مکان امکانات نامحدود است. اگر بتوانیم به قلمرو یکپارچگی دست پیدا کنیم، پس میتوانیم در هرچیز، هرکس، هرمکانی و هر زمانی باشیم.
خواندن کتابچه ماورای طبیعی شدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که نمیخواهند یک زندگی عادی داشته باشند پیشنهاد میکنیم.
اگر به شنیدن کتابهای صوتی علاقهمندید میتوانید کتاب صوتی ماورای طبیعی شدن را بشنوید.
بخشی از کتاب ماوراء طبیعی شدن
جسم آنا، تا زمانی که بهعنوان زنی بود که شوهر خود را از دست داده است، در حالت استرس و بحران عاطفی مداوم قرار داشت. نتیجه آن شکسته شدن جسمی او بود که موجب استرس و آشفتگی عاطفی بیشتر و تحلیل رفتن او شد. هنگامی که در یک مسیر مراقبه قرار گرفت، شروع به رهایی خود از آن شرایط عاطفی کرد و وارد زندگی جدیدی شد.این زندگی جدید امکانپذیر است زیرا واقعیتی فراتر از تجربیات زمانی و مکانی ما وجود دارد. از طریق مراقبه، میتوانیم به آنچه نویسنده آن را لحظه فعلی جاودانه مینامد، وارد شویم. در این بُعد، گذشته، حال و آینده وجود ندارد، بلکه همه چیز همزمان وجود دارد و اتفاق می افتد بنابراین، آنا توانست زندگی آینده خود را، پیشبینی کند، که این موضوع، پاسخهای شیمیایی و عاطفی اورا، تغییر داد و سرانجام به سلامت جسمی منجر شد.
جسم آنا به عنوان ذهن ناخودآگاه نمیتواند بین حادثهٔ واقعی و تصوری او تمایزی قایل شود. جسم او به دیدگاه ذهنیاش پاسخ میدهد نه به شرایط فعلیاش.
پی دی اف رو میتونین از گوگل هم بگیرین اگه تازه میخواین متافیزیک بخونین و باهاش آشنا بشین اول با شما تا ابدیت رو پیشنهاد میکنم، بعدش دینامیک اختری، اینم خوبه
این و باید تو قسمت نمونه بگذارید نه فروش.
چرا خلاصله ....این کتاب حدود ششصد صفحه ست کاملش رو قرار بدین لطفا. خیلی دوست دارم بخونمش.
نسخه کامل نیست فقط ۶۰صفحه است.
درسته دیگه... روی خود کتاب هم نوشته چکیده ای از کتاب اگر دنبال خلاصه کتاب هستید این کتاب دردسترسه
این کتاب با زبان ساده , مفهوم خویشتن خویش رو توضیح میده اما کاش کتاب اصلی رو هم می ذاشتید
لطفا اصل کتاب رو هم در فروشگاه قرار بدید. خلاصه کتاب، بدون دسترسی به اصل کتاب چه فایدهای داره؟
من فصل های اول کتاب رو که درباره فرکانسهای قلب بود رو دوست داشتم برای افرادی که دسته کتاب های مثبت اندیشی و خودیاری رو مطالعه میکنند مفید خواهد بود چون به صورت علمی چگونگی تاثیر ذهن رو آموزش میده
کسایی که این کتابو خوندن لطفا نظر بدن و بگن درمورد چی بود
صرفا یک خلاصه است که در نهایت هم موضوع اصلی کتاب منتقل نمیشه.