کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار
معرفی کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار
کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار نوشتهٔ برایان ال. وایس و ترجمهٔ زهره زاهدی است. نشر صبح صادق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، دربارهٔ پژوهشهایی مربوط به پیش از تولد و پس از مرگ است. همهٔ آنچه در این اثر میخوانید، حقیقت دارد. این کتاب، در زمینهٔ فراروانشناسی نوشته شده و موضوعات مربوط به همین حوزه، همچون خواب مصنوعی را بررسی کرده است.
درباره کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار
کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار، به گفتهٔ نویسنده، کمک ناچیزی به تحقیقاتی است که در زمینهٔ فراروانشناسی و بهویژه تجربیات پیش از تولد و پس از مرگ، در دست انجام است. همهٔ آنچه در این اثر میخوانید، حقیقت دارد. برایان ال. وایس، چیزی به روایتهای موجود اضافه نکرده و تنها قسمتهای تکراری را حذف کرده است. روایتهای این کتاب، دربارهٔ یکی از بیماران دکتر برایان ال. وایس، به نام کاترین، است.
کاترین، پس از گذراندن دورههای رواندرمانی متفاوت و بیاثربودن آنها، بهوسیلهٔ خواب مصنوعی و گذشتهدرمانی بهبود یافت و تمامی اختلالاتش ظرف ۲ ماه از بین رفت.
نوشتن این کتاب، ۴ سال طول کشید؛ سالهایی برای آنکه نویسنده جرأت کند، حرفهاش را به مخاطره بیندازد و این اطلاعات نامأنوس را آشکار کند. دکتر برایان ال. وایتس دانشآموختهٔ دانشگاه کلمبیا و دانشکدهٔ پزشکی ییل است. او بهعنوان روانپزشک ارشد و رئیس مرکز پزشکی مونت سینایی در میامی کار کرده است.
کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار در ۱۶ فصل نوشته شده است.
خواندن کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره زهره زاهدی
زهره زاهدی در سال ۱۳۳۰ در تهران به دنیا آمد. وی مترجم و نویسنده است.
زاهدی دانشآموختهٔ رشتهٔ بانکداری از دانشگاه آمريكایی بيروت بوده است. او کتابهای مختلفی را در حوزه های روانشناسی عمومی، رمان، زندگی فلاسفه و... ترجمه و منتشر كرده؛ کتابهایی همچون «استادان بسيار زندگیهای بسيار»، «برای یک روز ديگر»، «تنها عشق حقيقت دارد»، «چگونه از فرزند خود یک نابغه بسازيم»، «چهار توافق»، «چيزی بيشتر از زندگی»، «شواهدی برای زندگی پس از مرگ»، کتاب مشهور «غرق در نور» نوشتهٔ بتی جی ایدی، «معجزه وجود دارد» و... .
بخشهایی از کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار
«هفته بعد، هنگامی که کاترین در قرار بعدیاش حاضر شد، آماده بودم تا نوار مکالمات حیرتانگیز هفتهٔ قبل را برایش بگذارم. هرچه باشد، او علاوه بر خاطرات زندگیهای گذشته اشعاری الهی و آسمانی نیز در اختیارم قرار میداد. به او گفتم که اطلاعاتی از تجربیات بعد از مرگ به دست داده است، هر چند که مطلقاً از مرحلهٔ میانی و وضعیت روحانی چیزی به خاطر نداشت. او که اکنون به طرز شگفتآوری درمان شده و خوشحال بود، نیازی به شنیدن این مطالب نداشت. مضاف بر این که اینها به نوعی برایش « وهمآور » بودند.
او را واداشتم که به نوارها گوش کند. این حرفها شگفتانگیز، زیبا، و نشاطآور بود، و بر زبان خودش جاری شده بود. دلم میخواست این اطلاعات را با او سهیم شوم. او فقط چند دقیقه به صدای نجوای ملایم خودش روی نوار گوش کرد، و بعد از من خواست خاموشش کنم. گفت که آن حرفها برایش خیلی مرموز و عجیب است و ناراحتش میکند. در سکوت به خاطر آوردم: « اینها برای توست، نه او ».
نمیدانستم که این جلسات چه مدت دیگر طول خواهد کشید زیرا حال او هفته به هفته بهتر میشد. اکنون فقط امواج کوچکی بر دریاچهٔ روزگار متلاطم او، باقی مانده بود. او هنوز از مکانهای محصور میترسید، و رابطهاش هم با استوارت همچنان پا در هوا باقی مانده بود. به جز اینها، پیشرفتش چشمگیر بود.
ماهها بود که ما دیگر جلسهٔ رواندرمانی به شیوهٔ متداول نداشتیم. ضرورتی نداشت. چند دقیقهای دربارهٔ وقایع طول هفته گپ میزدیم، و بعد به سرعت دستبهکار بازگشت به گذشته به کمک هیپنوتیزم میشدیم. یا به دلیل تجربهٔ مجدد خاطرات حقیقی، ضربات مهم روانی، و مسائل کوچک اما ناراحتکنندهٔ روزمره، و یا به دلیل روند دوبارهٔ زیستن تجارب گذشته، کاترین به معنای واقعی درمان شده بود. حملات ترس و اضطرابش به کلی ناپدید شده بود. دیگر هیچ ترسی از مرگ یا مردن نداشت. دیگر نمیترسید از این که کنترلش را از دست بدهد. امروزه روانپزشکان برای درمان بیمارانی با علائم کاترین، از آرامبخشهای قوی به میزان زیاد و داروهای ضدافسردگی استفاده میکنند. علاوه بر دارو، بیماران اغلب تحت رواندرمانی شدید قرار دارند یا در جلسات گروهدرمانی ترس شرکت میکنند. بسیاری از روانپزشکان اعتقاد دارند که علائمی مانند علائم کاترین ریشهٔ بیولوژیکی دارد و در یک یا چند عنصر از فرمولهای شیمیایی مغز نقص کارایی وجود دارد.»
بنظرم فوق العادست اعتقاد به زندگی دوباره از دین بودایی میاد. و تمام ادیان ساخته ذهن بشرهستند به خاطر کاهش دادن تالمات و رنجهاشون در زندگی. از تمام ادیان میشه خوبهاشو سوا کرد. این یعنی ذهن رشد کرده و متعالی. اعتقاد و
توصیه میکنم در کنار این کتاب حتما کتاب "تنها عشق حقیقت دارد" از همین نویسنده را بخونید که به نظرم مکمل هم هستن. در مورد مطالب کتاب که کاملا مشخصه داستانهایی مستند در مورد خود نویسنده هست که تحصیلات آکادمیک روانشناسی
من عاشق این کتابم و باید بگم به شدت به تناسخ معتقدم... البته من شنیدم این کتاب سندیت معتبری نداره.. ولی به شخصه اعتقاد دارم که اعتقاد به تناسخ و تکامل و خداگونه شدن برخلاف باور یک عده باعث بوجود
من چون بلافاصله بعد از خوندن کتاب سفر روح از دکتر مایکل نیوتون این کتاب رو به پیشنهاد کاربران خوندم واقعا تونستم با مطالبش ارتباط برقرار کنم و کاملا منطبق بر کتاب سفر روح بود و حتی با بیان جالبترین
کتابیه که اعتقاد به تناسخ چه داشته باشیم و چه نه، توصیه های معنویش به درد هر کسی میخوره و با اعتقادات صحیح منافات نداره
احتمالا قبل از خوندن این کتاب یک خلاصه ای ازش رو خوندیدو میدونید حول چه موضوعیه اگه شماهم جزو افرادی هستید که این مطالب جزو دغدغه های بزرگتونه حتما بخونیدش شاید نتیجه ای ک میده اونقدر واضح و شفاف نباشه ولی
گاهی اوقات مطالبی دیده میشه که منطقی نیست. به عبارتی با دیدگاه خود کتاب هم منطقی نیست. ۱. جمعیت جهان از ۷۰۰ سال پیش تا الان حدودا ۲۰ برابر شده. ۷۰۰ سال قبل، پس از هزاران سال زندگی بشر، جهان
کتاب تاثیر گذاری بود که همگی رو به عشق و همدلی و کمک به همنوع فرا میخواند تا همگی از لحاظ معنوی در این دنیا رشد کنیم و به کمال برسیم
تنها کتابی که منو متحول کرد . این کتاب بهتون میگه هدف اصلی از زندگی کردن چیه و چه راهیو باید انتخاب کنیم .
فوق العاده بود یکی از زیباترین کتابهایی بود که در زمینه خودشناسی خوندم . حتما در اینده دوباره میخونمش و نکات مهم استادان رو یادداشت میکنم .