کتاب قدرت راندا برن + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:راندا برن
امتیاز
۳.۹از ۱۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قدرت

«قدرت» یکی از مهمترین و پرفروش‌ترین آثار راندا برن(-۱۹۴۵)، نویسنده و سخنران انگیزشی استرالیایی است. در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم: زندگی آسان است زندگی شما فقط از چیزهای مثبت و چیزهای منفی ساخته شده هر بخش زندگی شما خواه سلامتی، خواه پول، خواه رابطه خویشاوندی، کار یا خوشحالی باشد هر کدام از اینها می‌تواند برای شما مهیج و موفق، یا خسته کننده و ناموفق باشند. شما پول فراوان یا کمبود پول دارید. رابطه شما با خوشحالی یا تنش باشد کار شما جذاب سازگار با روحیاتتان و موفقیت آمیز یا دلسرد کننده یا تهی از موفقیت است. شما کاملا احساس خوشحالی می‌کنید یا اغلب اوقات احساس خوبی ندارید سال‌های خوبی یا سال‌های بدی، زمان‌های خوب یا زمان‌های بدی، روزهای خوب یا روزهای بد را تجربه می‌کنید. اگر اتفاقات منفی‌تان بیشتر از اتفاقات مثبت‌تان در زندگی است پس راه زندگیتان اشتباه است و این اشتباه را می‌دانید. دیگران را می‌بینید که خوشحال هستند و زندگی آنها پر از چیزهای عالی است و چیزی در درون به شما می‌گوید که سزاوار آن همه خوشبختی‌ها هستید. این کاملا درست است که سزاوار یک زندگی عالی که در آن همه خوبیها به سویتان سرازیر شود، هستید.

درباره راندا برن؛ نویسنده

راندا برن نویسنده و تهیه‌کننده تلویزیونی استرالیایی است که به‌خاطر حضور فعال در حوزه خودیاری و توسعه شخصی شناخته شده است. راندا برن در ۲۶ اوت سال ۱۹۵۱ در ملبورن استرالیا متولد شده است. در اوایل قرن ۲۱، زمانی که راندا بابت مشکلات متعدد مختلفی که با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کرد دچار افسردگی شده بود، دخترش کتابی در حوزه‌ی خودیاری به او هدیه کرد. این کتاب زندگی راندا را متحول کرد، راندا را از افسردگی رهاند و او را بیشتر و بیشتر به سمت کتاب‌ها و آموزه‌های حوزه توسعه شخصی و خودیاری کشاند. ثمره‌ی این اتفاق تغییر مسیر حرفه‌ای راندا برن از تهیه‌کنندگی به نویسندگی بود. او با کتاب و فیلم خود با عنوان «راز» به شهرت و موفقیت بین‌المللی دست یافت.

کتاب راز که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، مفهوم قانون جذب را ارائه می‌کند که نشان می‌دهد افکار و نیات مثبت می‌توانند نتایج دلخواه را به زندگی فرد جذب کنند. این کتاب در میان پرفروش‌ترین کتاب‌ها قرار گرفت و پس از آن در سال ۲۰۰۶ یک فیلم اقتباسی با مصاحبه با نویسندگان، معلمان و فیلسوفان مختلف در مورد قانون جذب تولید و پخش شد. پس از موفقیت چشم‌گیر کتاب راز، راندا برن چندین کتاب دیگر را درباره‌ی موضوعات مثبت‌اندیشی، قدردانی و توانمندسازی شخصی منتشر کرده است.

برخی از آثار راندا برن عبارتند از «قدرت» (۲۰۱۰)، «معجزه» (۲۰۱۲)، و «قهرمان» (۲۰۱۳) که همگی براساس اصول معرفی‌شده در «راز» ساخته شده و راهنمایی‌هایی را درمورد نحوه به‌کارگیری آن‌ها در جنبه‌های مختلف زندگی ارائه می‌دهند. کتاب‌های این نویسنده اغلب خوانندگان را تشویق می‌کنند تا بر افکار، احساسات و باورهای خود به‌عنوان نیروهای قدرتمندی که واقعیت آن‌ها را شکل می‌دهند، تمرکز کنند.

درحالی‌که آثار راندا برن طرفداران زیادی پیدا کرده و مورد استقبال بسیاری از خوانندگانی قرار گرفته است که به دنبال دگرگونی شخصی هستند، انتقاداتی نیز به آن وارد شده است. برخی از منتقدان استدلال می‌کنند که قانون جذب شرایط پیچیده زندگی را بیش از حد ساده می‌کند و ممکن است منجر به انتظارات غیرواقعی یا عدم مسئولیت‌پذیری برای اعمال شخصی شود. چه آموزه‌های راندا برن در زندگی شما اثرگذار باشد چه نه، کتاب‌های او بدون شک تأثیر قابل‌توجهی بر حوزه‌ی خودیاری داشته‌اند و افراد را برای کشف قدرت تفکر مثبت و تنظیم قصد ترغیب کرده‌اند.

مرضیه
۱۳۹۹/۰۱/۲۶

کتاب خوبی هست به شرطی که به کارهایی که گفته شده عمل شود تغییر ذهن و عادت هایی که چندین ساله با ما هست کار بسیار سخت اما شدنی هست شما تغییر کنید مطمئن باشید همه چیز تغییر می کند.

zhm

برای من خیلی تاثیر گذار بود مثل یه جرقه برای پیشرفت

۱۴۰۰/۰۲/۰۲

کتاب واقعا خوبیه . از خوندنش خیلی لذت بردم

بریده‌هایی از کتاب

هر دفعه در مورد چیزی که دوست ندارید صحبت می‌کنید در واقع میله‌ای به میله‌های قفستان اضافه می‌کنید و درهای خوشبختی‌ها را به روی خود بسته‌اید.
شیرخانی
عشق قدرتمندترین نیروی دنیا است در حالی که انرژی ناشناخته‌ای است کشیش وفیلسوف
mahshid T
پیرامون هر فرد را میدان مغناطیسی فرا گرفته است، این میدان مغناطسی، یک لحظه شما را تنها نمی‌گذارد و در هر لحظه و هر مکان همچون سایه‌ای به دنبال شما می‌اید. به کمک میدان مغناطیسی پیرامون خود، هر آنچه را که اراده کنید به سمت خود جذب می‌نمایید
F_A
اگر می‌شنوید کسی در قرعه کشی برنده شده یا می‌شنوید شرکتی سود زیادی کرده است هیجان زده شوید وبرایشان خوشحال شوید. و در واقع وقتی خبر خوبی می‌شنوید شما در فرکانس یکسانی با آن قرار دارید و واکنش احساسی خوب برای آن افراد به معنی بله گفتن برای شماست!
بهار
وقتی که در فرکانس عشق قرار دارید فقط افرادی که در فرکانس احساس شما قرار دارند می‌توانند در زندگیتان وارد شوند.
بهار
«اگر شما به واسطه چیزی بیرونی ناراحت شدید، این ناراحتی و رنج مربوط به خود آن چیز نیست بلکه به برداشت شما از آن مربوط است. و در اینجا شما قدرت این را دارید که هر لحظه آن را لغو کنید.» مارکوس اریلیدس (۱۲۱-۱۸۰) امپراطور روم
بهار
«هر زمانی هر کسی مرا می‌رنجاند من تلاش می‌کنم روحم را آنقدر بزرگ کنم که آن رنجش نتواند به من برسد»
بهار
وقتی شما با یکی از اعضای خانواده‌تان یا دوستانتان صحبت می‌کنید و آنها درباره چیز منفی که دیگری گفته یا انجام داده می‌گویند یعنی غیبت می‌کنند و آنها موج منفی از خود ساطع می کنند، وقتی که شما به آنها گوش می‌کنید شما هم مانند آنها موج منفی را عرضه می کنید، زیرا احساس شما هم اینگونه می‌شود و شما نمی‌توانید به صحبت‌های منفی گوش دهید ولی احساس خوبی داشته باشد
بهار
زندگی همه چیز را برای انتخاب شما آماده می‌کند. اگر شخصی چیزی دارد که شما می‌خواستید از بودن آن چیز طوری خوشحال شوید که انگار مال شماست. اگر شما به آن احساس عشق کنید، دنیا عین همان چیز را برای خودتان به ارمغان می‌آورید. وقتی که شما چیزی را که می‌خواهید می‌بینید شما در فرکانس آن چیز قرار می‌گیرید. زندگی یک کاتولوگ از چیزهایی است که شما نمی‌خواهید پس آنها را با احساس بدتان برای خودتان انتخاب نکنید. چیزهایی که دوست ندارید را دور بریزید و هیچ احساسی به آنها نداشته باشید به جای آن از علایقتان صحبت کند. قانون جذب تابع احساس شماست!
nasrin
قانون جذب فقط از احساس شما پیروی می‌کند!
Mohsen Ashrafi