دانلود و خرید کتاب هر کاری راهی داره ماری فورلئو ترجمه عاطفه هاشمی
تصویر جلد کتاب هر کاری راهی داره

کتاب هر کاری راهی داره

نویسنده:ماری فورلئو
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۱از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب هر کاری راهی داره

کتاب هر کاری راهی داره نوشته ماری فورلئو با ترجمه عاطفه هاشمی منتشر شده است. این کتاب از قدرت خارق‌العاده‌ای سخن می‌گوید که همهٔ ما در خود داریم. قدرتی که از بدو تولد با ماست و در نیروهای نامحدود قلبمان ریشه دارد. ایده‌ها و ابزارهای مطرح‌شده در این کتاب همگانی است و هرکسی در هرجایی می‌تواند از آن‌ها بهره‌مند شود.

درباره کتاب هر کاری راهی داره

ماری فورلئو با ماجراجویی‌ها و بازیگوشی‌هایی که در کسب‌وکارهای مختلف داشته و از گذرِ پرداختن به تجربه‌های مختلف و مواجهه‌های متنوع، ازقضا بسیار زیرک است و فوت‌وفن جذب مخاطب را به‌خوبی آموخته است. بدون اینکه قصد شرح ماوقع زندگی او، تلاش‌ها و دستاوردهایش را داشته باشم، به این نکته اکتفا می‌کنم که او درخلالِ سطرهای کتاب حاضر که قرار است خواننده را به‌سمتِ ناممکن‌های زندگی‌اش سوق دهد، گریزهای مکرری می‌زند به کسب‌وکار خود و موفقیت تجارت آنلاینش می‌زند و تجربیاتش را برای خواننده ذکر می‌کند.

خواندن کتاب هر کاری راهی داره را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند در زندگی و کسب و کارشان موفق شوند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب هر کاری راهی داره

مادر من از آن آدم‌هایی بود که همیشه مشغول کاری بود. کوچک که بودم می‌دانستم با گوش‌کردن به صدای زیری که از آن رادیو می‌آید می‌توانم مادرم را هرجا هست پیدا کنم. یک روز که داشتم از مدرسه به خانه می‌آمدم، صدای رادیو از دور به گوشم خورد. وقتی نزدیک‌تر رفتم متوجه شدم صدای موسیقی دارد از بالا می‌آید. سرم را بالا بردم و مادرم را روی پشت‌بام خانهٔ دوطبقه‌مان دیدم. گفتم: «مامان! اوضاع خوبه؟ اون بالا رفتی چی‌کار؟»

و او از همان بالا فریاد زد: «من خوبم ری. سقف چکه می‌کرد. با بنّا تماس گرفتم، گفت حداقل پانصدتایی آب می‌خوره. شایدم بیشتر. حرصم دراومد. یادم افتاد یه‌کم قیر تو انباری داریم. گفتم با همین قیر سه‌سوته درستش می‌کنم.»

یک‌بار دیگر از مدرسه به خانه برگشتم و صدای رادیو را از پشت خانه شنیدم. مادر در توالت و دوروبرش پر از ابزار و لوله بود. گردوخاک همه‌جا را پر کرده بود. گفتم: «مامان... اینجا چه خبره؟»

گفت: «هیچی، دارم کاشی‌ها رو عوض می‌کنم. چندتا تَرک روشون دیدم. گفتم نکنه میکروب و قارچ همه‌جا رو بگیره.»

این را هم بدانید که تحصیلات مادر من در حد دبیرستان است و این ماجرا مربوط به دههٔ هشتاد میلادی است؛ یعنی زمانی‌که نه اینترنت وجود داشت نه یوتیوب و نه گوگل. هروقت نمی‌دانستم کجاست و دارد چه کار می‌کند، کافی بود رد صدای پارازیتی آن رادیو را بگیرم.

فرزانه رضایی
۱۳۹۹/۰۸/۱۰

من ترجمه ی دیگه اش رو خوندم. تمرین های خوبی داره. کتاب مثبت و الهام بخشی هست.

محمدرضا
۱۴۰۰/۰۳/۲۰

من این کتاب را از کتابراه خوندم، در کل کتاب خوبیه اما خیلی فرهنگ غرب گرایی را به تصویر کشیده است.

انرژی مثبت
۱۳۹۹/۰۳/۱۲

دوستان سلام من که کتابو نخوندم و نمیدونم چطوریه ولی میدونم الان فقط دوره ی کتابای انگیزشیه فقط!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ چه رقابتی هم دارن تو گذاشتن اسم کتابشون....

کاربر ۲۵۰۹۹۰۳
۱۳۹۹/۰۹/۱۱

نخوندم هنوز🤭🤭🤭

آلیس: این غیرممکنه کلاهدوز دیوانه: اگه اعتقاد داشته باشی، ممکن می‌شه. آلیس در سرزمین عجایب (فیلمی محصول سال ۲۰۱۰)
فرزانه رضایی
انسان‌ها اگر ابزارهای لازم برای رسیدن به آرزویی را نداشته باشند، هرگز آن آرزو در دلشان پیدا نمی‌شود.
f.r
همهٔ ما زمین می‌خوریم، چه ازلحاظِ فیزیکی، چه احساسی، چه مالی و چه اجتماعی. همهٔ آدم‌ها گند می‌زنند. این بخش جداناپذیری از فرایند رشد است، اما نکتهٔ کلیدی اینجاست: زمین‌خوردن پایان ماجرا نیست، مگر آنکه خودتان بخواهید روی زمین بمانید.
منصوره
باورها در درازمدت، سرنوشت انسان را تعیین می‌کنند
منصوره
تنها قدرت این صدا، توجه و اعتباری است که شما به آن می‌بخشید.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
یکی از دلایل مهمی که افراد به آنچه می‌خواهند نمی‌رسند این است که از خواسته‌شان وحشت دارند.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
اگر همیشه راه‌های ساده را انتخاب کنیم، هیچ‌گاه قوی نمی‌شویم. من نمی‌خواستم ترس در جانم رخنه کند و بماند. نمی‌خواستم سطح خودم را به سطح منِ ضعیف‌تر و کوچک‌ترم پایین بیاورم. انجام یک اشتباه و به‌هم ریختن روحیه نباید باعث شود از پا بنشینیم
مرضیه
: «هیچ‌وقت... هیچ‌وقت... هیچ‌وقت افسار زندگی‌ت رو دست یه مرد نده مری. خودت پول دربیار و اختیار پولت رو داشته باش. این‌طور مثل من احمق نباش. اشتباه‌هایی رو که من کردم نکن. می‌شنوی چی می‌گم؟ می‌بینی چه بلایی داره سرم می‌آد؟ بعداز اون همه سال، الان هیچی توی بساط ندارم. هیچی...»
مرضیه
گر بخواهیم راه را بر هرچیزی غیراز دانسته‌های کنونی‌مان ببندیم، هرگز نمی‌توانیم رشدی فراتر از رویدادهای جاری‌مان تجربه کنیم
مرضیه
تمام تلاشت را بکن تا دانشت بالا برود، وقتی دانشت بالا رفت، عملت بهتر می‌شود.»
مرضیه
تعجبی ندارد. یک تحقیق معروف از طرف دکتر گیل متیوز، استاد روان‌شناسی دانشگاه دومینیکن کالیفرنیا، نشان می‌دهد که اگر هدف‌هایمان را روی کاغذ بیاوریم، چهل‌ودو درصد شانس رسیدن به آنها را افزایش داده‌ایم
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
انسان‌ها اگر ابزارهای لازم برای رسیدن به آرزویی را نداشته باشند، هرگز آن آرزو در دلشان پیدا نمی‌شود.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
مهم‌تر از هرچیزی این است که شیرزن زندگی‌تان باشید، نه قربانی.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
«رؤیای من این است که چهار فرزند کوچکم روزی در کشوری زندگی کنند که نه براساسِ رنگ پوستشان، بلکه براساسِ ویژگی‌های شخصیتی‌شان قضاوت شوند.»
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
گر چیزی مهم باشد، وقتش را به‌وجود می‌آورم و اگر مهم نباشد، بهانه‌اش را می‌تراشم.
مرضیه
مشکل اینجاست: نودونه درصد مواردی که می‌گویید «نمی‌توانیم» کاری را انجام دهید، درواقع منظورتان «نمی‌خواهیم» است. یعنی: واقعاً نمی‌خواهید آن کار را انجام دهید نمی‌خواهید آن کار را انجام دهید. نمی‌خواهید ریسکش را بپذیرید. نمی‌خواهید خودتان را به‌زحمت یا دردسر بیندازید. درواقع به‌اندازهٔ کافی برایتان اولویت جدی و مهمی نیست.
مرضیه
همهٔ آدم‌ها گاهی به این بهانه‌تراشی‌ها دست می‌زنند. پس احساس بدی نداشته باشید، اما اگر می‌خواهید حتماً مشکلاتتان رفع شود، تمام بهانه‌ها را باید کنار بگذارید. وقت آن است که با خود روبه‌رو شوید و ببینید با چه روش‌هایی خودتان را گول می‌زنید. وقتی صادقانه به ماجرا نگاه کنید و ببینید عذر و بهانه‌هایتان چقدر آبکی‌اند، آن‌گاه نه‌تنها به منبع بزرگی از انرژی دست می‌یابید، بلکه به قدرت تغییر نیز مجهز می‌شوید.
مرضیه
قانون ۱: تمام مشکلات (یا رؤیاها) قابلِ‌حل (و دست‌یابی) هستند. قانون ۲: اگر مشکلی، راه‌حل نداشته باشد، اساساً مشکل نیست، بلکه یکی از واقعیت‌های زندگی یا قوانین طبیعت است (مانند مرگ یا جاذبهٔ زمین). قانون ۳: گاه ممکن است حل یک مشکل یا رسیدن به یک رؤیای خاص، به‌اندازهٔ کافی برایتان مهم نباشد. دراین‌صورت ایرادی ندارد، به‌سراغِ مشکل یا رؤیای دیگری بروید که شور و حرارتی به دلتان بیندازد و سپس به قانون ۱ برگردید.
مرضیه
جوهرهٔ اصلی کمال‌طلبی، استاندارد بالا نیست، بلکه ترس است. ترس از شکست، ترس از احمق به‌نظر آمدن، ترس از اشتباه‌کردن، ترس از قضاوت‌شدن و مورد سرزنش یا تمسخر قرار گرفتن. ترس از اینکه مبادا فقط جملهٔ زیر واقعیت داشته باشد: «شما به‌اندازهٔ کافی شایسته و توانمند نیستید.»
منصوره
درزندگی ما انسان‌ها دو نوع درد وجود دارد: درد مجازات و درد حسرت، اما درد مجازات به مثقال و درد حسرت به خروار است. جیم ران
منصوره

حجم

۴۴۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

حجم

۴۴۷٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
۴۱,۳۰۰
۳۰%
تومان