دانلود و خرید کتاب غیرممکن غیرممکنه ماری فورلئو ترجمه زینب اسماعیل زاد
تصویر جلد کتاب غیرممکن غیرممکنه

کتاب غیرممکن غیرممکنه

معرفی کتاب غیرممکن غیرممکنه

کتاب الکترونیکی غیرممکن غیرممکنه نوشتهٔ ماری فورلیو، نویسنده و کارآفرین معروف، به بررسی قدرت ذهنی و توانایی‌های فردی در مواجهه با چالش‌ها و مشکلات می‌پردازد. این کتاب با ترجمهٔ زینب اسماعیل زاد در انتشارات کدیور به چاپ رسیده است. این کتاب با تأکید بر این اصل که هیچ چیز غیرممکن نیست و همه چیز قابل حل است، به خوانندگان ابزارها و روش‌هایی ارائه می‌دهد تا بتوانند با هر چالشی روبه‌رو شوند و آن را با موفقیت پشت سر بگذارند.

درباره کتاب غیرممکن غیرممکنه

کتاب غیرممکن غیرممکنه به بررسی این ایده می‌پردازد که با تغییر نگرش و استفاده از راهکارهای مناسب، هر مشکلی قابل حل است. ماری فورلیو با ترکیب داستان‌های شخصی و مثال‌های واقعی از زندگی افراد مختلف، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با استفاده از تفکر خلاق و مثبت‌اندیشی، هر چالشی را به فرصتی برای رشد و پیشرفت تبدیل کرد.

فورلیو در این کتاب به بررسی عوامل مختلفی می‌پردازد که می‌توانند به ما کمک کنند تا مشکلات را حل کنیم. او به موضوعاتی مانند تغییر نگرش، تقویت اعتماد به نفس، مدیریت زمان و استفاده از ابزارهای خلاقانه برای حل مسائل توجه می‌کند. با استفاده از مثال‌های واقعی و داستان‌های الهام‌بخش، نویسنده نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر نگرش و استفاده از راهکارهای مناسب، هر مشکلی را حل کرد.

این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا باور کنند که هر چیزی قابل حل است و با استفاده از راهکارهای مناسب، می‌توانند به اهداف خود دست یابند. فورلیو با ارائه تمرین‌ها و راهکارهای عملی، به خوانندگان ابزارهایی می‌دهد تا بتوانند نگرش خود را تغییر دهند و با اعتماد به نفس بیشتری به حل مسائل بپردازند.

الیزابت گیلبرت، نویسندهٔ کتاب «بخور، عبادت کن، عشق بورز» در ستایش ماری فورلئو می‌گوید:

«کتاب غیرممکن غیرممکنه طوفان قدرت، هویت، عمل‌گرایی و رحمت الهی است. نوشته‌های ماری فورلئو دقیقاً همان‌ گونه است که زندگی می‌کند؛ پرشور و هیجان، صادق و متعهد. این بانوی نویسنده، بسیار متبحر است و این کتاب، زندگی را متحول می‌کند.»

کتاب غیرممکن غیرممکنه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به افرادی که مایل به بهبود مهارت‌های حل مسئله، افزایش اعتماد به نفس و دستیابی به اهداف شخصی و حرفه‌ای خود هستند، پیشنهاد می‌شود. غیرممکن غیرممکنه همچنین برای کارآفرینان، مدیران و کسانی که با چالش‌های بزرگ در زندگی و کار خود مواجه‌اند، می‌تواند مفید باشد. افرادی که علاقه‌مند به توسعهٔ فردی و روا‌ن‌شناسی مثبت هستند نیز می‌توانند از این کتاب استفاده کنند.

بخشی از کتاب غیرممکن غیرممکنه

«مادر من شبیه به جون کلیور و سرسخت مثل بولداگ است و مانند راننده کامیون‌ها فحش می‌دهد. دوران کودکی‌اش را به همراه پدر و مادری الکلی در خانه‌های سازمانی نیوآرک در نیوجرسی سپری کرد. زندگی به او یاد داده بود که چطور هر پنی از یک اسکناس یک دلاری را با برنامه‌ریزی خرج کند. او فوق‌العاده خوش‌فکر و خلاق و درعین‌حال، بسیار سخت‌کوش است. روزی به من گفت که فکر نمی‌کرد برای کسی ارزش داشته باشد، زیبا باشد یا کسی دوستش داشته باشد؛ اما به خودش قول داده بود وقتی بزرگ شد، راهی پیدا کند تا زندگی بهتری داشته باشد. بچه بودم ولی یادم می‌آید که تمام کوپن‌های روزنامه‌های یکشنبه را با هم می‌بریدیم. مادرم تمام راه‌های پس‌انداز را به من یاد داده بود؛ حتی گفته بود اگر رسیدهای خرید را پست کنم بعضی از شرکت‌ها، اجناس رایگانی از قبیل کتاب آشپزی یا لوازم آشپزخانه ارسال می‌کنند. یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های مادرم، رادیوی ترانزیستوری کوچکی بود که از شرکت آب‌پرتقال تراپیکانا هدیه گرفته بود. شکل و رنگ و اندازه آن شبیه به پرتقال بود. یک آنتن راه‌راه سفید و قرمز هم داشت که مثل نی کنارش چسبیده بود. او عاشق این رادیو بود. مادرم از آن دسته آدم‌هایی است که همیشه سرشان شلوغ است. بچه که بودم همیشه با دنبال کردن صدای ضعیف رادیو، مادرم را در گوشه‌ای از خانه یا حیاط پیدا می‌کردم. یک روز وقتی از مدرسه برگشتم، صدای رادیو از فاصله دور به گوشم رسید. نزدیک‌تر رفتم و متوجه شدم صدای رادیو از طبقه بالا می‌آید. خانه ما دوطبقه بود و دیدم مادرم روی سقف خانه نشسته.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است