دانلود و خرید کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه پیتر وستوود ترجمه قربان همتی علمدارلو
تصویر جلد کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

معرفی کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه نوشته پیتر وستوود است این کتاب را دکتر قربان همتی علمدارلو و دکتر ستاره شجاعی به فارسی ترجمه کرده‌اند. 

درباره کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

ظهور جنبش آموزش فراگیر باعث شد که مدارس تلفیقی و معلمان تلفیقی نسبت به قبل، در انطباق‌سازی دانش‌آموزان با ناتوانی‌ها بیشتر درگیر شوند. به همین دلیل همه معلمان تلفیقی باید اطلاعات کامل و جامعی از ماهیت ناتوانی‌ها و اثرات بالقوه‌شان بر یادگیری و رشد دانش‌آموزان به دست آورند. به ویژه، معلمان باید از روش‌هایی که اثربخشی و مفید بودن آنها در برآوردن نیازهای آموزشی این دانش‌آموزان مورد تأیید قرار گرفته است، آگاه باشند. هدف این کتاب فراهم‌سازی این اطلاعات ضروری برای معلمان، به زبانی ساده و قابل فهم است.

خواندن کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

آشکارترین ویژگی دانش‌آموزان کم‌توان‌ذهنی این است که در اغلب مطالبی که دانش‌آموزان عادی به راحتی یاد می‌گیرند، این دانش‌آموزان مشکلات بسیار زیادی دارند. آنها در توانایی تفکر سریع، استدلال عمیق، به یادآوری راحت، برنامه ریزی برای آینده و انطباق سریع با شرایط جدید ضعف دارند. این دانش‌آموزان نسبت به همسالانشان ناپختگی بیشتری نشان می‌دهند و غالباً رفتارها و پاسخ‌هایی را که مناسب کودکان کم‌سن‌تر است، بروز می‌دهند. با وجود این قبیل ضعف‌های آشکار، دانش‌آموزان کم‌توان‌ذهنی قادر به یادگیری هستند و به ویژه زمانی که از روش‌های آموزش مؤثر استفاده شود، آنها می‌توانند رفتارهای جدید زیادی را فراگیرند. زمانی که محیط مدرسه حمایتی باشد، بسیاری از این دانش‌آموزان به حدی خوب پیشرفت می‌کنند که والدین و معلمان‌شان را شگفت زده می‌کنند. به همین دلیل، ضروری است که انتظارمان از پیشرفت‌شان را در سطح بالا نگه داریم.

دانش‌آموزان کم‌توان‌ذهنی در بعضی زمینه‌ها تا اندازه ای بهتر هستند و معلمان و والدین باید این نقاط قوت را شناسایی کنند تا برروی آنها کار کنند. روش‌های مؤثر و اصول آموزشی برای کار برروی این نقاط قوت و دستیابی به پیشرفت بهینه در ادامه این فصل ارایه شده است.


نظری برای کتاب ثبت نشده است
رشد اجتماعی یکی از حیطه‌هایی است که کودکان کم‌توان‌ذهنی نیاز به مداخله و حمایت خاصی در این زمینه دارند. این دانش‌آموزان به راحتی در گروه همسالان پذیرفته نمی‌شوند (و بعضی از آنها آشکارا طرد می‌شوند)، زیرا فاقد مهارت‌های اجتماعی پایه هستند که آنها را قادر سازد تا با دانش‌آموزان دیگر به راحتی ارتباط برقرار نموده و دوست شوند. البته زمانی که این دانش‌آموزان مشکلات زبان و گفتار و اختلال‌های رفتاری نیز دارند، شرایط بدتر هم می‌شود. مهارت‌های اجتماعی، رفتارهای خاصی هستند که افراد برای حفظ رابطه بین فردی مؤثر و تعامل با دیگران به کار می‌برند. بنابراین قابلیت اجتماعی مجموعه مهارت‌ها و رفتارهایی است که در شروع و حفظ تعاملات مثبت به فرد کمک نموده و باعث می‌شود که فرد در درون محیط اجتماعی سازگار شود. بسیاری از کودکان کم‌توان‌ذهنی نیاز به آموزش مهارت‌های اجتماعی دارند و این آموزش باید از سال‌های پیش دبستان یعنی زمانی که آنها بیشترین گیرایی را دارند
کاربر ۳۷۸۸۸۸۴

حجم

۲۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

حجم

۲۷۱٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۲۲۴ صفحه

قیمت:
۳۸,۰۰۰
۱۹,۰۰۰
۵۰%
تومان