کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم
معرفی کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم
کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم نوشته امین یزدی زاده از مجموعهای آموزشی شکل گرفته که هوش کلامی را از زاویهی واژه، جمله، درک متن، استدلال و الگویابی میسنجد. این اثر را انتشارات پویش اندیشه خوارزمی منتشر کرده است و محتوای آن بر آزمونهای شبیهسازیشده، سنجش سرعت و دقت و پرسشهای ترکیبی استوار است. در این کتاب، هوش کلامی فقط به معنی دانستن واژهها نیست و با فهم رابطهها، تشخیص معنا و تحلیل متن پیوند میخورد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم
کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم نوشته امین یزدی زاده برای دانشآموزانی تنظیم شده است که میخواهند مهارتهای زبانی و تحلیلی خود را در قالب پرسشهای متنوع محک بزنند. متن آغازین اثر، هوش کلامی را توانایی استفادهی مؤثر از زبان در گفتار و نوشتار معرفی میکند و آن را به مؤلفههایی مثل معناشناسی، آواشناسی، دستور زبان، جملهسازی و کاربرد واژهها پیوند میدهد. همین تعریف، مسیر کلی کتاب را روشن میکند: تمرکز بر فهم زبان، نه فقط حفظکردن واژهها یا پاسخدادن مکانیکی به تستها.
این کتاب در چند بخش تنظیم شده است. بخش اصلی آن ۳۰ آزمون شبیهسازیشده دارد که هرکدام ۳۰ تست و پاسخ تشریحی را دربر میگیرند. چیدمان پرسشها موضوعی است و از روابط فامیلی، ضربالمثل، حروف الفبا و طبقهبندی واژگان شروع میشود و به واژهسازی، رمزگشایی، جملهسازی، غلط املایی، درک متن کوتاه و بلند، استدلال منطقی، همخانواده، حروف درهمریخته و الگویابی میرسد. این تنوع نشان میدهد که کتاب فقط بر یک مهارت خاص تکیه ندارد و چند لایه از توانایی زبانی را همزمان میسنجد.
این کتاب علاوهبر آزمونهای شبیهسازی، ۱۵ آزمون برای سنجش سرعت و دقت و ۵ آزمون ترکیبی هم دارد. در بخش دیگری از اثر، پرسشهای آزمونهای تیزهوشان سالهای مختلف همراه با پاسخهای تشریحی آمدهاند و برای بعضی تستها ارجاع به نمونههای مشابه در خود کتاب دیده میشود. از دل همین ساختار میتوان فهمید که هدف اثر فقط تمرین بیشتر نیست؛ بلکه آشناکردن دانشآموز با شکلهای مختلف سؤال، تشخیص نقطهضعفها و تقویت دقت در خواندن و تحلیل است. فضای کلی کتاب بر تمرین مستمر، تنوع پرسش و توجه همزمان به زبان، منطق و فهم متن بنا شده است.
خلاصه کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم
کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم مجموعهای از آزمونها و پرسشهای موضوعی است که چند مهارت مهم را کنار هم قرار میدهد: شناخت واژهها، درک ارتباط میان کلمات، فهم جمله و متن، تشخیص غلط املایی، استنباط از نوشته و حل الگوهای کلامی و منطقی. کتاب از این ایده شروع میکند که هوش کلامی فقط به دایرهی لغات محدود نیست و با شیوهی فکرکردن، توصیفکردن و نتیجهگیری از متن ارتباط دارد. به همین دلیل، پرسشها از سطح واژه و عبارت فراتر میروند و به تحلیل متنهای کوتاه و بلند، کشف منظور نویسنده و سنجش سرعت و دقت هم میرسند.
چرا باید کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب دامنهی متنوعی از پرسشهای کلامی را یکجا گرد آورده است؛ از واژه و املا تا درک مطلب و استدلال.
- خواننده با مطالعهی این کتاب میتواند نقطههای قوّت و ضعف خود را در موضوعهای مختلف هوش کلامی دقیقتر تشخیص دهد.
- پاسخهای تشریحی کتاب فقط جواب نهایی را نمیدهند و مسیر رسیدن به پاسخ را هم روشن میکنند.
- بخش آزمونهای سرعت و دقت، مهارت پاسخگویی در زمان محدود را تقویت میکند.
- آزمونهای ترکیبی کتاب، زبان و منطق را کنار هم میآورند و نگاه تکبعدی به سؤالها را کاهش میدهند.
- وجود نمونههایی از پرسشهای آزمونهای تیزهوشان، فضای واقعیتری از نوع سؤالات در اختیار دانشآموز میگذارد.
خواندن کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- دانشآموزان پایه پنجم و ششم که میخواهند مهارتهای واژگانی، املایی و درک مطلب خود را تقویت کنند.
- دانشآموزانی که برای آزمونهای ورودی مدارس تیزهوشان و نمونهدولتی به تمرین هدفمند نیاز دارند.
- کسانی که در پرسشهای استدلال کلامی، طبقهبندی واژگان و رمزگشایی زبانی به تمرین بیشتری احتیاج دارند.
- والدین و آموزگارانی که بهدنبال منبعی برای سنجش مرحلهبهمرحلهی توانایی کلامی دانشآموزان هستند.
- دانشآموزانی که میخواهند در کنار یادگیری زبان فارسی، دقت و سرعت پاسخگویی خود را هم بالا ببرند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ۵۰ آزمون هوش کلامی، پایه پنجم و ششم |
| عنوان دیگر | ۳۰ آزمون شبیهسازی شده تیزهوشان (برای اولین بار)؛ ۱۵ آزمون دقت و سرعت؛ ۵ آزمون جامع هوش کلامی و سرعتی |
| موضوع | دبستان |
| تعداد صفحهها | ۲۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه نیترو |
عالی صد اگر شرایط دارید حتما بگیرید
سلام این کتاب واقعا عالیه مخصوصا برای کسایی که قصدشان تیزهوشان هستش من خودم تستای این کتاب رو زدم واقعا به من کمک کرد.و کسایی میتونن این تستارو به نظرم عالی بزنن که کتابخون باشن چون هوش کلامی بیشتر به...بیشتر
برای مایه پنجم و ششم فوق العاده هست👏👏
عالیییییییییییی