معرفی و دانلود کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنرsubscriptionAvailable

کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر

۳.۴(از ۱۰ امتیاز)
حمید کشمیرشکن
انتشارات:
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر

درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر اثر حمید کشمیرشکن کتابی است که تاثیر نظریه ها و مکاتب فکری گوناگون را بر بسط و توسعه متون تاریخ هنر بررسی کرده است.

درباره کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر

پرسش اصلی کتاب این است که چگونه برخی نظریه‌ها مثل مارکسیسم، فمینیسم، پسااستعماری، نشانه‌شناسی و برخی نظریات روان‌کاوی می‌توانند برای توسعه یک متن تاریخ هنر به ما کمک کنند. هدف از نگارش این کتاب ارائه یک درسنامه کاربردی و خلاصه در زمینه رویکردهای معاصر به تاریخ هنر است.

خواندن کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به هنر و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های هنری.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درآمدی بر نظریه و اندیشه انتقادی در تاریخ هنر
حجم فایل کتاب:۳.۴۶ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۲۲۹۷۹۳۸
تعداد صفحه‌ها:۲۲۹ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۷۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.