دانلود و خرید کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن) میشل بربا ترجمه اکرم قیطاسی
تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)

معرفی کتاب کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)

«کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)» از مجموعه «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان» و نوشته دکتر میشل بُربا (-۱۹۵۰) است. هرکدام از کتاب‌های این مجموعه به موضوع مستقلی درباره پرورش کودک و نوجوان اختصاص دارد. روش نویسندگان این کتاب‌ها، آموزش شیوه‌های عملی به والدین است. در نتیجه، هر کتاب از فصلهای متعددی تشکیل شده‌است که هر فصل به توضیح یک روش کلیدی می‌پردازد. مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، علاوه بر پشتوانه علمی و معتبر خود، از زبانی ساده برای توضیح مطالب و انتقال آنها به خواننده استفاده کرده است که برای عموم مادران و پدران جوان قابل استفاده خواهد بود. کتاب حاضر به موضوع دوست‌یابی در دوران کودکی و نوجوانی پرداخته است: بدون توجه به تفاوت شخصیت یا رفتار یک کودک، هر یک از فرزندان ما واقعا نیاز به دوستانی دارند: دوستان خجالتی، دوستان جسور، دوستان حساس، دوستانی که رهبر یا پیرو هستند، کسانی که مهربان و دوست‌داشتنی هستند و کسانی که بامزه و شجاع هستند؛ دوستان متفاوت با رفتارهای متفاوت. همه انسانها دوستانی می‌خواهند، به آنها نیاز دارند و باید دوستانی داشته باشند. گرچه ما هرگز نمی‌خواهیم سعی کنیم که هویت اصلی فرزندانمان را تغییر دهیم، قطعا می‌توانیم به آنها کمک کنیم کاری را که باید انجام دهند، یاد بگیرند، تا همواره دوستان ارزشمندی داشته باشند که به شدت به آنها نیاز دارند...
Mst
۱۴۰۰/۰۹/۲۰

کتاب خوبیست

کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
راهنمای کامل والدین (جلد ۲)
رابین گلداستین
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روان
ب‍ارب‍ارا ش‍ر
نوزاد جدید در راه است
امیلی منندز آپونته
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکان
دُن وینهاوس
چگونه رفتارهای خوب را به کودکم آموزش دهم؟؛ بیش از ۱۲۰۰ راهکار عملی برای حل مشکلات کودکان
شمس‌الدین حسینی
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
لیزا مکورت
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانان