دانلود و خرید کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان گلن استنهاوس ترجمه ناهید آزادمنش
تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان

کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان

معرفی کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان

خانواده‌ها نقش اولیه و اساسی در شکل‌گیری اعتماد بنفس فرزندان خود دارند؛ گلهن استنهاوس در کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان؛ روش‌های کلیدی برای افزایش حس خوب بودن و عزت نفس را به پدرها و مادرها آموش داده است.

ناهید آزادمنش، کتاب پیش‌رو را به فارسی ترجمه کرده است.


درباره کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان

کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان، یک جلد از مجموعه کتاب‌های کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان است. در این مجموعه کتاب‌ها تلاش شده تا موضوعات مختلف با روش‌های عملی به والدین آموزش داده شوند. در هر فصل یک روش کلیدی بیان می‌شود. زبان ساده این کتاب تاثیر بسزایی در توضیح مطالب و انتقال آن‌ها به خواننده داد.

در کتاب پیش‌رو از اعتماد به نفس و نحوه شکل‌گیری آن در کودکان و نوجوانان سخن به میان می‌آید. گلهن استنهاوس اعتقاد دارد خانواده‌ها نقش اولیه و اساسی در شکل‌گیری اعتماد بنفس فرزندان خود دارند. این احساس از روزهای نخست زندگی در وجود انسان‌ها شروع به شکل‌گیری می‌کند. بنابراین استنهاوس با تالیف این کتاب به والدین کمک می‌کند تا فرزندانی با اعتماد به نفس و حس خوب بودن، تربیت کنند. در این مجموعه موضوعاتی چون محبت کردن، احترام گذاشتن، گوش دادن به حرف‌های کودک، تشویق کردن، استفاده از قدرت، رشد حس استقلال و تاثیر همه عوامل یاد شده بر رشد عزت نفس کودک مورد توجه قرار گرفته است.

خواندن کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان را به والدینی که دغدغه تربیت صحیح فرزندان خود را دارند، پیشنهاد می‌کنیم. بدون شک خواندن این کتاب به والدین کمک می‌کند تا پایه‌های عزت نفس را در کودکان خود تقویت کنند.

جملاتی از کتاب کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان

اعتماد به نفس در هنگام رویارویی ما با مشکلات مختلف و سازگاری شخصیتی ما به‌عنوان افراد موثر مستقل و دارای ثبات احساسی، همواره با خودآگاهی مثبت در وجود ما همراه است. البته عکس این موضوع نیز صادق است، یعنی کمبود اعتماد به نفس، به خودآگاهی منفی یا درک منفی ما از خود می‌انجامد. ارتباط بین سازگاری شخصیتی و عزت نفس، به هر دو صورت یاد شده – چه مثبت و چه منفی- ایجاد می‌شود. اگر خودآگاهی مثبتی داشته باشیم، می‌توانیم با اعتماد به نفس بیشتری با مشکلات برخورد کرده و به موقعیت بهتر و موفقیت‌آمیزتری دست یابیم. بالطبع هر موقعیت موفقیت‌آمیز به نوبه خود عزت نفس ما را افزایش می‌دهد و اعتماد به نفسمان را زیادتر می‌کند. عکس این حالت نیز صادق است، یعنی کاهش عزت نفس باعث کاهش کارایی موثر ما به‌عنوان یک انسان می‌شود. تحقیقات وسیعی که طی سال‌های متمادی صورت گرفته نشان داده است که در بیشتر فعالیت‌های بشر، ارتباطی آشکار بین خودآگاه مثبت و موفقیت در بازده کاری افراد وجود دارد.


کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
انضباط بدون گریه
الیزابت پنتلی
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)
پائول تایگر
بازی‌های پنج دقیقه‌ای برای بچه‌های چهارسال به بالا
آلموت بارتل‮‬‌‫
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانان
شریل ابرلی
کلید‌های تخلیه هیجانی در کودکان
سپیده خلیلی
والدین قطعاً تأثیرگذارند
ستاره بابایی
روش‌های تقویت توجه و تمرکز در کودکان
ماندانا سلحشور
سی و دو روش برای تقویت اعتماد به نفس کودکان
محمد بهشتیان
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی
فرزندپروری بدون شرط
الفی کهن
مادر خوب و مادر بد
نهاله مشتاق
پاسخ به والدین
سیما فردوسی
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده
شیلا الیسون
کلیدهای برخورد با لکنت زبان در کودکان
پاتریشیا.ام. تریبر
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز
کلیدهای‌ رویارویی‌ با‌ پدیده‌‌ی خشونت در کودکان و نوجوانان
دکتر باری ای مک نامارا
پرورش فرزند با داستان های سازنده
پل اسمیت
مریم کریم زاده
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

نسخه چاپیشو خوندم..... بعد از خوندن این کتاب بود که به این مجموعه علاقه مند شدم.کلید های تربیت کودکان . پس بهتره کتابهای خوب دیگشم معرفی کنم,تربیت بدون فریاد و هوش اخلاقی

Adhami
۱۴۰۳/۰۶/۱۵

چند فصل نخست کتاب رو مطالعه کردم. اینکه بیانی مثبت داره، تاکید بر این داره که برای شروع تغییر الان هم عالیه، اینکه احساس عذاب وجدان والدین نسبت به تربیت فرزندان رو در نظر میگیره و با بیانی نرم تشویق

- بیشتر
MasoudTM64
۱۴۰۲/۰۹/۲۶

کتاب خیلی خوبیه ، کلا سری کتاب های کلیدهای تربیت کودک و نوجوان رو پیشنهاد میکنم که بخونید چون خیلی خوب و عالی موارد رو همراه با راهکارهای اصلاح تربیتی بهتون آموزش میده...

تشويق ويژه، مؤثرتر از تشويق عادی است. اين جمله كه: «من روش تو را در كاربرد متفاوت رنگ‌ها و خطوط سياه اطراف آن نقاشی، می‌پسندم» يك هنرمند جوان را خيلی بيشتر دلگرم می‌كند و به او انگيزه می‌دهد تا اين جمله كه: «تابلوی زيبايی است». برای آنكه بتوانيم طرف مقابلمان را تشويق ويژه كنيم، بايد كمی درباره چيزی كه می‌خواهيم بر زبان بياوريم، فكر كنيم تا مانع از ادامه تشويقی غيرواقعی، پوچ و غيرارادی شود.
mahdieh.hakimian
محبت ما به فرزندانمان بايد بی‌قيدوشرط باشد. محبت بی‌قيدوشرط يعنی محبتی كه هيچ شرطی برای ابراز آن تعيين نشده و بی‌دريغ نثار بچه‌ها می‌شود
کتابینا
در يك كلام، همان‌قدر كه گياهان برای رشد به نور خورشيد نياز دارند، كودكان برای رشد مطلوب نيازمند محبت ما هستند
کتابینا
تا هنگامی‌كه نسبت به تربيت فرزندانتان حالتی توأم با دلواپسی و محبت داريد و به‌رغم اشتباهاتی كه انجام داده‌ايد، فرزندانتان می‌دانند كه دوستشان داريد، می‌توانيد بگوييد كه والدينی موفق هستيد.
کتابینا
شروع سن مدرسه مرحله مهمی از مراحل رشد كودك است. در اين مرحله، شما می‌توانيد برای محبت كردن به او، به كارهايی كه در مدرسه انجام می‌دهد توجه كنيد و نشان دهيد كه از خواسته‌های او حمايت می‌كنيد و برای آن‌ها ارزش قائليد.
🌸zahra🌸
ممكن است بزرگسالانی را ديده باشيد كه درظاهر موفق به‌نظر می‌رسند، ولی اعتمادبه‌نفس آن‌ها پوسته‌ای بسيار شكننده دارد. درواقع آن‌ها هنوز كودكانی آسيب‌پذيرند كه به‌دليل عدم اطمينان نسبت به محبت والدينشان، دچار كمبود اعتمادبه‌نفس هستند.
کتابینا
پدر و مادری كه از حربه عدم ابراز محبت برای كنترل رفتار فرزندشان استفاده می‌كنند، درواقع مانع می‌شوند كه در بزرگسالی فردی مستقل، با اعتماد به‌نفس و باعاطفه شود و رشد اين سه جنبه اساسی را در او به خطر می‌اندازند.
کتابینا
بعضی از پدر و مادرها از محبت خود به‌عنوان راهی برای كنترل فرزندانشان استفاده می‌كنند. اين قبيل والدين تنها هنگامی به كودك خود محبت می‌كنند كه رفتار او باعث شادی آن‌ها شده باشد و در غيراين‌صورت محبت خود را از او دريغ می‌كنند. ازآنجاكه بچه‌ها نياز شديدی به محبت والدينشان دارند، پدر و مادر مسلمآ با استفاده از اين روش قدرتمند می‌توانند رفتار آنان را كنترل كنند، ولی اين شيوه نه‌تنها پيامدهايی جدی برای رشد شخصيت كودك دارد، بلكه اساسِ حسِ امنيت را نيز در وی دچار تزلزل می‌كند.
کتابینا
اگر می‌خواهيد كودكتان در آينده دارای عزت نفس باشد، بايد او را دوست بداريد. برخورداری از محبت، اساس عزت نفس است، درست همانند پی محكمی كه خانه‌ای محكم بر روی آن ساخته می‌شود.
کتابینا
برای آنكه كودكتان را رياكارانه تشويق نكنيد جملاتی را به كار ببريد كه با «من...» شروع می‌شود، مثل: «من فكر می‌كنم واقعآ تمام تلاش خودت را برای تحقيق مدرسه‌ات انجام داده‌ای.» يا «من دوست دارم وقتی امروز دوستت برای بازی با تو می‌آيد، اسباب‌بازی‌هايت را به او هم بدهی.» وقتی صحبت‌های خود را با «من» شروع می‌كنيد، تشويق شما بيشتر جنبه واقعی پيدا می‌كند، زيرا واقعی بودن اساس تشويق درست است.
mahdieh.hakimian

حجم

۱۵۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۴۴ صفحه

حجم

۱۵۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۴۴ صفحه

قیمت:
۵۴,۰۰۰
۴۸,۶۰۰
۱۰%
تومان