کتاب والدین هشیار
خواندن نظراتمعرفی کتاب والدین هشیار
«والدین هشیار» دربردارنده آموزشهایی برای متحول ساختن خود و نیرومند ساختن فرزندان نوشته شفالی ساباری(-۱۹۷۲)، کارشناس روانشناسی خانواده است.
تربیت ایدهآل سرابی بیش نیست، چه درواقع نه والد ایدهآلی وجود دارد و نه کودک ایدهآل. کتاب حاضر با تأکید بر چالشهای طبیعی فرزندپروری تصدیق میکند که هریک از ما سعی میکنیم بهترین والدی باشیم که میتوانیم. هدف ما این است که نشان دهیم چگونه میتوان درسهای عاطفی و معنوی نهفته در مسیر فرزندپروری را بیرون کشید، روی آن سرمایهگذاری کرد و از رهگذر تحول و هشیاری به شیوهای مؤثر در تربیت دست یافت. در این رویکرد بر ما والدین است که دریابیم چگونه نقص و کاستی ما میتواند بهعنوان ارزشمندترین ابزارِ تغییر در اختیار ما قرار گیرد.
ممکن است بعضی از بخشهای این کتاب احساسات آزاردهندهای را در شما برانگیزد. خواهش من از شما این است که در صورت تجربه چنین احساساتی به انرژی و حال و هوای این تجربه، خوب توجه کنید، خواندن را متوقف سازید و در خلوت احساسات خود را لمس کنید و با آن روبهرو شوید. با انجام این کار متوجه خواهید شد که خودبهخود احساسات خود را هضم کردهاید و آنچه خواندهاید برایتان پرمعناتر شده است.
تمامی والدین، صرفنظر از سن فرزند خود، میتوانند از این کتاب استفاده کنند و اطمینان داشته باشند که التزام و عمل به اصول مطرحشده در آن، تحول و دگرگونی را برای خود و فرزندشان به ارمغان خواهد آورد.
اگر والدی تنها هستید که بدون کمک دیگران مجبورید فرزند خود را بزرگ کنید خواندن این کتاب بار شما را سبکتر میکند. اگر پرستار تماموقت کودک هستید خواندن این کتاب بر غنای تجربه شما میافزاید.
فرزندپروری فرصتی در اختیار ما میگذارد تا از پوسته قدیمی خود برون بیاییم، الگوهای کهنه را رها کنیم، با شیوههای نوینِ بودن درگیر شویم و بهصورت والدی هشیار تکامل یابیم.
والدین قطعاً تأثیرگذارند
کلیدهای تربیت و رفتار با پسرهااستیو بیدولف
کلیدهای رفتار با کودک چهارسالهمری والاس
کلیدهای تربیت کودک حرفشنوالیزابت پنتلی
کلیدهای تخلیه هیجانی در کودکانسپیده خلیلی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۹۰,۰۰۰۱۰%
کتاب خیلی خوب و کارگشایی بود اگه بخوام برداشتم رو از کتاب تو یه جمله بگم این میشه که: "تربیت فرزند، بهتررررررین فرصت برای رشد معنوی والدین همراه با کودکه، پس از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم"
کتاب بسیار بسیار عالیی هس ک سعی میکنه ما رو ب لحظه حال بیاره تا با هوشیاری ب فرزندانمون پاسخ بدیم و خودمون رو ازقید ناخودآگاهمون رها کنیم و اشتباهاتی رو ک والدینمون درتربیت ما دچارش شدن و خودمونم ازش
این کتاب خط به خطش برای من نکته داشت. خیلی مفید بود. ارزش چند بار خوندن رو داره حتی.
واسه والدینی که بچه چند ساله دارن خوبه؟
کتاب بسیار خوبی است راهکار های عملی در ارتباط با فرزندان در هر سنی ارائه می دهد این کتاب تمرینی برای خودشناسی و ساختن دوباره خود و سپس تربیت فرزند است
کتاب خوبیه ولی به پای کتاب من دیگرما نمیرسه.