کتاب اقتصاد به زبان ساده
معرفی کتاب اقتصاد به زبان ساده
اقتصاد به زبان ساده نوشتهی لس لیوینگستون است. او در این کتاب از اصطلاحات و مفاهیم پیچیده اقتصادی پرده برداشته و آنها را با واژههایی ساده و یا در قالب مثالهایی شفاف برای علاقهمندان به اقتصاد توضیح داده است.
درباره کتاب اقتصاد به زبان ساده
اقتصاد، علمی پیچیده است. بعضی اوقات اقتصاددانها افراد پیچیدهای به نظر میرسند. اما هر چیز پیچیده قطعا یک چهره ساده هم دارد که واقعیت خودش را در آنجا به ما نشان میدهد.
کتاب اقتصاد به زبان ساده مانند بقیهی کتابهای تخصصی نیست و با زبانی ساده و روان نوشته شده و در آن از آمار و ارقام ریاضی و اصطلاحات دشوار و تخصصی خبری نیست به همین دلیل خواندن این کتاب میتواند برای همه لذتبخش باشد. در این کتاب مفاهیمی مانند عرضه و تقاضا و موضوعات مربوط به آنها، تقسیم کار تخصصی و تجارت و تولید، مدیریت و تصمیمگیری در اقتصاد و موضوع جهانی شدن برای علاقهمندان به آشنایی با مفاهیم اقتصادی توضیح داده شده است.
کتاب اقتصاد به زبان ساده در حال حاضر یکی از آسانترین و روانترین کتابهایی است که در حوزهی اقتصاد نوشته شده است. سوالها و مثالهایی که لس لیوینگستون در همه قسمتهای کتاب آورده است، ما را با کلیات دانش اقتصادی به همان روشی که در دانشکدههای سراسر دنیا تدریس میشود آشنا میکند. خلاصهای از مباحث مطرحشده، در پایان هر فصل، آورده شده و بعد از این خلاصه سوالهایی درمورد آن فصل مطرح شده تا ما را به تکاپو وادار کند و آنچه که آموختهایم در ذهنمان بماند. این کتاب را میتوان مقدمهای ضروری و مفید برای آشنایی با علم اقتصاد دانست. البته این آشنایی یک آشنایی اولیه است و برای مسائل تخصصی باید مطالعات بیشتری انجام دهید. کتابهای این مجموعه، قرار است ما را به جایگاهی برساند که بتوانیم کتابهای تخصصی اقتصاد را بخوانیم و دلیل بسیاری از مسائل سیاسی زمانه خودمان را متوجه شویم.
بیشتر کتابهای اقتصادی، بسیار حجیم و پر از آمار و ارقام ریاضی هستند و در این کتابها از واژههای تخصصی علم اقتصاد استفاده شده است که فقط متخصصان این علم آنها را متوجه میشود. این اصطلاحات سنگین برای خوانندگان ناآشنا با علم اقتصاد خستهکننده است.
چرا باید کتاب اقتصاد به زبان ساده را مطالعه کنیم؟
همهی عقاید و مفاهیمی که باید در علم اقتصاد بدانیم در کتاب اقتصاد به زبان ساده جمع شده است، البته این عقاید با کلماتی بسیار روان و ساده توضیح داده شدهاند تا انسانهایی با سطح آشنایی کم نیز بتوانند آنها را متوجه شوند.. به همین دلیل میتوان گفت این کتاب کوچک، خلاصهای از همه مباحث مهم اقتصادی را دارد و کتابی خوب برای بالا بردن اطلاعات اقتصادی شماست.
کتاب اقتصاد به زبان ساده نوشتهی لس لیوینگستون، اولین کتاب از «مجموعه آموزش اقتصادی» است. این کتاب خلاصهی همهی مباحث مهم اقتصادی را دارد و برای کسانی مناسب است که شوق یادگیری علم اقتصاد را دارند، اما تقریبا چیزی درباره آن نمیدانند. بنابراین میتوانید بهعنوانی کتابی برای شروع اقتصاد روی آن حساب کنید.
درباره لس ليوينگستون
لس ليوينگستون در کالج دانشگاه مریلند که یک دانشگاه برتر اینترنتی با ۹۵۰۰۰ دانشجو، از جمله ۲۶۰۰ دانشجوی MBA است فعالیت میکند. لو مدیر برنامه MBA در اقتصاد، دارایی و حسابداری این دانشگاه است، لس ليوينگستون موفق به کسب مدرک MBA و Ph.D شد. مدرک تحصیلی در دانشگاه استنفورد و CPA دارای مجوز NY و TX است.
فهرست کتاب اقتصاد به زبان ساده
7. مدیریت تصمیمگیری
8. جهانی شدن
واژهنامه
تکه هایی از کتاب اقتصاد به زبان ساده
هزینه یعنی از دست دادن منابع. مثلا خرید انبوه بنگاه برای فروش مجدد کالاهای خریداری شده، مستلزم پرداخت پول است. چنین پولی، هزینه است. این از دست دادن منابع، هزینه کردن مستقیم و آشکار است که آن را «هزینه نقدی ضروری» هم مینامند. بنگاهها علاوه بر هزینه مستقیم و آشکار، هزینههایی ضمنی هم دارند که به «هزینه فرصت» مشهور است. هزینه فرصت، ارزش فرصتی است که از آن چشمپوشی میشود که فرصت انتخاب شده دیگری پدید آید. اگر مشاوری که حقالزحمهاش بالاست، بهجای سفر هوایی به اروپا، با کشتی تفریحی به آنجا برود، آن درآمدی که میتوانست در زمان اضافه سفر کسب کند، هزینه فرصت اوست [که در سفر دریایی از دست داده است.
تصمیمسازی و تصمیمگیری مستلزم انتخاب کردن از میان گزینههای گوناگون است. همه انتخابها مربوط به آیندهاند: بنابراین هزینههایی که در گذشته شده یا هزینههای «برگشتناپذیر» ربطی به تصمیمگیری ندارند. برای مثال تصمیم دارید خودرو خود را با خرید خودرو مدل جدید، تبدیل به احسن کنید. پولی که قبلا برای خرید خودرو کنونی پرداختهاید، از کف رفته است و مربوط به گذشته است و دخلی به معامله کنونی ندارد. چنین پولی در زمان معامله جدید، «هزینه برگشتناپذیر» تلقی میشود. آنچه به این تصمیم یعنی معامله جدید مربوط میشود، قیمت خودرو جدید است به علاوه مبلغی که فروشنده از محل خرید خودرو قبلی به فروشنده میدهد.
برای آشنایی اولیه با اقتصاد خوبه. بعد از این کتاب، کتاب مبانی علم اقتصاد از گریگوری منکیو رو بخونید؛البته اگه حوصله ی کتاب قطور رو ندارید به ترتیب دید اقتصادی و سیاست اقتصادی از همین دنیای اقتصاد رو بخونید.
برای من که اقتصاد خر د و کلان رو یک بار توی کارشناسی خوندم و یک بار توی ارشد، همچنان این کتاب جذاب بود و دریافتهای عمیق و بینیاز از محاسبه داشت. خیلی پیشنهاد میکنم. دست کم به عنوان یک
80% کتاب درباره مبحث عرضه و تقاضا هستش. نویسنده هم نگاهی بهشدت سرمایهداری داره و کاملا از دید کاپیتالیسم برای شما اقتصاد رو شرح میده
به نظر من کتاب واقعا می تونست آشنایی خوبی با اقتصاد به ما بده. همهی حرفاشم به نظرم درست اومد، به جز اون قسمتی که درمورد مزیت مطلق و نسبی صحبت می کرد و می گفت کشورها باید تمام سرمایه
برای کسانی که دوست دارن از اقتصاد سر در بیارن نقطه شروع خوبیه
این کتاب برای اونهایی که دوست دارند از اقتصاد یک چیزهایی سر در بیاورند ولی حوصله کتاب های اقتصادی با کلمات قلمبه سلمبه و فرمول های عجیب و غریب را هم ندارند و براشون قابل فهم نیست پیشنهاد می شود.امیدوارم
کتاب تاریخ عقاید اقتصادی، تالیف و نوشته آقای دکتر فریدون تفضلی، کتاب بسیار مفیدی برای شروع مطالعه اقتصاد، به طور جدیست. کتابیست مرجع و کاملا معتبر.
برای شروع اقتصاد عالیه ، عالی
همانطور که گفته شده کتاب خیلی قابل فهم هست و کسی که اصلا اقتصاد نخونده هم میتونه این کتاب رو بخونه
قبل خوندن کتابای حرفهای اقتصادی خوبه که از کتابای ابتدایی تر شروع کنید .