کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
معرفی کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
زن و بازیابی هویت حقیقی مجموعه بیانات حضرت آیتاللهالعظمی سیّد علی خامنهای (مدظلّه العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره سیمای زن در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی است که محسن کربلایینظر و جمعی از محققین آنها را گردآوری کردهاند.
درباره کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
در این اثر بیانات رهبر انقلاب اسلامی را درباره اساسیترین مسایل زنان در جامعه امروزی می خوانید. نکاتی همچون اهمیت نقش زنان در جامعه، کوتاهی جوامعاسلامی نسبت به نظراسلام در مورد زن، پیشینه تاریخی حقوق زنان قبل و بعد از اسلام، وضعیت زن در غرب و در تمدن کنونی اسلامی، سیمای فردی، خانوادگی و اجتماعی زن در دنیای مدرن.
خواندن کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به حوزه مطالعات زنان و جامعهشناسی
جملاتی از کتاب زن و بازیابی هویت حقیقی
اوایل قرن بیستم، با همهٔ آن ادعاهایی که شده است، با آن کشف حجاب عجیب و غریبی که در غرب روزبهروز هم بیشتر شده، با آن اختلاط جنسی بینهایت و بیمهار - که خیال میکنند این احترام کردن و ارزش دادن به زن است - درعینحال زن غربی حق نداشته از ثروتی که متعلّق به خودش بوده، آزادانه استفاده کند! در مقابلِ شوهر، مالک دارایی خودش نبوده است. یعنی زنی که ازدواج میکرد، ثروت و دارایی و ملکش متعلّق به شوهرش بود؛ خودش حق نداشت نسبت به آن تصرّفی بکند؛ تا اینکه بهتدریج حقّ مالکیت و حقّ کار، تا اوایل قرن بیستم به زنان داده شد. یعنی این مسألهیی که جزو اوّلیترین حقوق بشری است، از زن دریغ داشتند
کامل زیبا جامع
عالی ... واقعا اسلام حقیقی بهترین توصیف را از زن دارد ...
خیلی عالیه با اینکه مجموعهای جمع شده از سخنرانی هاست که شاید قبلا شنیده باشیم اما همین منسجم و منظم خوندنش خیلی کمک میکنه به درک بهتر معنا و رسیدن به نتیجه درست
کتابی بسیار مناسب برای بررسی جایگاه و وظایف زن از دید اسلام. دسته بندی و تیترهای کامل و مناسب خیلی لذت بردم🌺🌺
اتفاقی وارد یه گروهی شدم که کتابخوان هستن، و هفته ای یک کتاب میخونن و درباره اش صحبت میکنن. الان دارن این کتاب رو میخونن، دیدم طاقچه داره خیلی خوشحال شدم و شروع کردم به خوندنش😍😍😍😍
عالی بود عالی
جایگاه والای زن و سیر تاریخی و مواردی که مربوط به رت و حقوق آن است به خوبی بازگو شده است.
این کتاب صرفا به بیان دیدگاه میپردازه و چندان بنیادی نیست. خوب و روان بود، اما برای کسانی که میخوان به طور جدی در زمینهی زن مطالعه کنند کتابهای بهتری هم هست.
از این جهت توصیه میکنم بهتون که حرف های خوب و تقریبا دقیقی درمورد سیستم زنانگی که اسلام داره ، میگه. منتها بخشای تکراری زیاد داره. که آدم خسته میشه. به خاطر همین بهتون پیشنهاد میکنم برید کتاب نظام حقوق
عالی