کتاب بازی دروغ
معرفی کتاب بازی دروغ
کتاب بازی دروغ اثر روت ور است.
این کتاب را هانیه دوستاوشانی به فارسی برگردانده و انتشارات علمی آن را چاپ و منتشر کرده است.
کتاب برگزیدهٔ باشگاه کتابخوانی ریز ویترسپون
کتاب برگزیدهٔ فهرست حتماً بخوانید اینترتینمنت ویکلی
پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز
دربارهی کتاب بازی دروغ
بازی دروغ داستانی پر تعلیق از زندگی چهار دوست است. این چهار نفر بعد از هفده سال کنار هم جمع شدهاند. اما سوال این جا است که چه چیزی آنها را به آنجا کشانده است؟
یک بازی که سالها پیش وقتی نوجوان بودند انجام داده بودند و حالا همین بازی آنها را به دردسری بزرگ انداخته است. دردسری که ممکن است به زودی گریبان خانوادههای آنها را نیز بگیرد...
کتاب بازی دروغ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
بازی دروغ برای علاقهمندان به رمانهای خارجی جذاب است. این اثر همچنین میتواند توجه کسانی را که به داستانهای پر رمز و راز علاقه دارند، به خود جلب کند.
دربارهی روت ور
روت ور، نویسنده کتاب بازی دروغ، در سال ۱۹۷۷ در انگلستان متولد شد و فارغالتحصیل دانشگاه منچستر است. او در حال حاضر یکی از نویسندگان مطرح انگلستان است. اولین کتاب این نویسنده با عنوان «در یک جنگل تاریک تاریک» در سال ۲۰۱۵ منتشر و در انگلستان و آمریکا پرفروش شد. روت ور پس از کتاب «در یک جنگل تاریک تاریک»، کتاب جدیدش با عنوان «زنی در کابین شماره ۱۰» را در سال ۲۰۱۶ به چاپ رساند. کتاب «زنی در کابین ۱۰» محبوبیتی بیش از اثر اول او داشت و به زودی در فهرست کتابهای پرفروش دنیا و مهمترین آنها یعنی نیویورکتایمز قرار گرفت. او شیفته آگاتا کریستی است و در آثارش به سبک او نزدیک میشود.
جملاتی از کتاب بازی دروغ
دروغ گفتم. حس کردم گونههایم گل انداخته. بیزارم از دروغ گفتن. قبلاً سرگرمکننده بود... ولی الان چارهای نداشتم. دیگر خیلی بهاش فکر نمیکنم، شاید چون مدت زیادی دروغ میگفتم و این همواره در گذشته میماند مثل دندانی که همیشه درد میکرده و ناگهان از درد تیر میکشد.
بیشتر از همه، از دروغ گفتن به اُون بیزارم، طوریکه همیشه مواظبم قاتی این داستانها نشود ولی دیگر پای او هم به این ماجرا باز شده بود. به پیامک کیت که چند ساعت پیش فرستاده بود فکر کردم انگار زهرش خارج شده و توی اتاق پخش میشد... و داشت همه چیز را مسموم و خراب میکرد
طولانی و خسته کننده بود.
کتاب جالبی بود... ولی من هم نمیدونم چرا باتموم کردن داستان، احساس خوبی ندارم.... به نظرم یه جای داستان میلنگه، فکر کنم خود نویسنده هم نمیدونه کجاش؟!
چ عجب ی کتاب خوب جنایی گذاشتید قبلا زنی در کابین ۱۰ رو خوندم اونم خیلی خوب بود فقط باز هم از این نویسنده کتاب تو طاقچه بذارید
اصلا درحد کتاب زنی در کابین ده نبود نیمه اول مفهوم واقعی آب بستن به متن(مثلا بالای صدبار نحوه گریه کردن خوابیدن و شیرخوردن کودک را توضیح داده بود )،کند کشدار بی جاذبه،چندبار میخواستم نیمه رهایش کنم نیمه دوم قدری اطلاعات داده
داستان جالب و پرکششی بود. شخصیت آیزا رو دوست داشتم و ترجمه سلیسی داشت
من خیلی زیاد این کتاب رو دوست داشتم. داستان در مورد چهار خانم در میانه سی سالگی ست که در نوجوانی با هم در یک مدرسه شبانه روزی جایی نزدیک به دریای ریچ تحصیل میکردند و حالا بعد از این همه
آیزا، کیت، تئا و فاطیما دروغگوهای کوچیکی که راز بزرگی دارن... به خاطرش بهای زیادی دادن اما حالا یه چیزی داره اونو به خطر میندازه. اونا بازم باید کنار هم باشن تا بتونن از رازشون محافظت کنن... داستان خوبی بود کمی
یکی دیگه از کتابای فوق العاده ی روث ور که عاشقش شدم متن و ترجمه روان, روند داستان ملموس و شخصیت پردازی و فلش بک زدن به گذشته هم عاااالی بود
داستان جذاب و هیجان انگیز با ترجمهی بسیار خوب و روان
کتاب احساسی از روابط آدمها،اعتماد ، خیانت و دروغ با یه پایان غیرمنتظره!