کتاب نبرد خدایان (جلد سوم)
معرفی کتاب نبرد خدایان (جلد سوم)
دنیای نبرد خدایان، دنیایی خلاق و زادهٔ ذهن نویسنده است. مرتضی رضایی، با قلم شیوای خود، دنیایی فانتزی را توصیف میکند و داستانی حماسی را بر اساس اسطورههای ایرانی در آن سرزمین نقل میکند.
دنیای نبرد خدایان پر از حکومتها، آیینها و مردمانی از نژادهای مختلف است
خلاصه کتاب نبرد خدایان (جلد سوم: مرگ خدایان)
ماجرای کتاب نبرد خدایان، از سرزمینی شروع میشود که در معرض حملهٔ اهریمن قرار دارد. سرزمین از هم گسیخته که اعضای خاندان پادشاهی ان باهم اختلاف دارند.
فرخ همایون، پادشاه کیانی در یک سو قرار دارد و آمیستریس، بانوی اول ایران و دخترعموی او در سوی دیگر که خواهان مرگ و سرنگونی فرخ همایون است. در میان این خونریزیها و خیانتها موجودی غولآسا به اسم انگرهسار که فرستاده اهریمن است به مرزهای کشور حمله میکند تا مردم را وادارد خدای او را بپرستند....
کتاب نبرد خدایان برای چه کسانی مناسب است
این اثر که ساختاری بسیار جذاب و هیجان انگیز دارد برای کسانی که به داستانهای اساطیری و فانتزی از نوع وطنی آن علاقه دارند نوشته شده است.
جملاتی از کتاب نبرد خدایان (جلد سوم: مرگ خدایان)
شاه بهدست پسرش کشته شده بود. شاهزاده پریشان از آنچه کرده بود هنوز نمیدانست که مادرش نیز کشته شده است... بهدست زنش... آوای جادویی زنی که در همهی کرانههای شهر شنیده شد، انگار نوید سرآغاز روزگار خونبار را داده بود. نوایی که با نوای پردرد مرگ شاه رویینتن درآمیخته بود تا همهی مردم شهر پریشان رو به ارگ داشته باشند، از خود بپرسند بانگ چه بود؛ بیآنکه بدانند شاه و شاهبانو بهدست فرزند خویش تباه شدهاند و اینک سرزمینشان بیشاه شده است...
جلد اول این مجموعه یه مقدمه ای هست تا با دنیای خیالی نویسنده و جهانی که ساخته، آشناشیم جلد دوم، اسطوره ها و بدی ها رو برامون متجسم و متصور کرد و به رخمان کشید. اما جلد سوم کهاین جلد
جلد اول رو که خوندم متنش سخت و نامفهوم بود ولی هر چقدر جلو رفتم برام جذاب تر و فهمش آسون تر شد. شخصیت آمیستریس کیانی واقعا جذاب و دوست داشتنی بود مخصوصا میهن پرستی و مردم دوستیش رو خیلی دوست
عالی مثل ۲ جلد قبل. اما بازم قصه تموم نشد و دوباره باید منتظر جلد بعد موند. جلد چهارم کی میاد؟!
دو جلد قبل که خوب بود بریم جلد سوم 😍😍
آقا!!!! چرا جلد بعدیش رو هنوز نیاوردین اینجا!!! من اعتراض دارم!!!!! جلد چهارم!!!! منتظر جلد چهارمیم!!! خیلی وقته چاپ شده!!!!!😤😫😤😤😤😤🤧🥺😭😭😭😡😡🤬😡🤬😡🤬
جلد سوم از جلد دوم بهتر توی قسمت های جنگی آدم فکر میکنه نویسنده خودش وسط جنگه و داره توصیف میکنه اینقدر که با جزئیات نوشته بی صبرانه منتظر جلد بعدیش هستم❤
داستان خیلی جذاب و پر کشش بود عالی بین فانتزی های ایرانی عالی بود
نویسنده فوت شده ؟ پس جلد بعد کی میاد