دانلود و خرید کتاب بچه‌های مصرف‌گرا؛ فرزندانمان را در برابر یورش تبلیغات و بازاریاب‌ها حفظ کنیم سوزان لین ترجمه مریم مشایخ
تصویر جلد کتاب بچه‌های مصرف‌گرا؛ فرزندانمان را در برابر یورش تبلیغات و بازاریاب‌ها حفظ کنیم

نویسنده:سوزان لین
انتشارات:نشر علم
امتیاز:
۲.۶از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بچه‌های مصرف‌گرا؛ فرزندانمان را در برابر یورش تبلیغات و بازاریاب‌ها حفظ کنیم

امروزه بسیاری از والدین نگران استفاده بیش از اندازه فرزندانشان از کالاهای تجاری و وفادار بودن آنها به یک برند خاص هستند.

فرزندان آنها ساعت‌های متمادی تلویزیون تماشا می‌کنند و وقت خود را صرف دیدن فیلم‌های تبلیغاتی می‌کنند تا همیشه لباسی که می‌پوشند،کفشی که به پا می‌کنند، کیفی که بدست می‌گیرند، آرایشی که دارند و مدلی که بر اساس آن موهایشان را اصلاح می‌کنند به روز باشد.

نوع غذاهایی که آنها می‌خورند، باید بر اساس آن چیزی باشد که هنرپیشه‌ها تبلیغ می‌کنند و درنتیجه چاقی روانی در بین آنها دیده می‌شود و ژست‌های رفتاری آنها یادآور حرکت و رفتارهای هنرپیشه‌های هالیودی است.

در بعضی از فیلم‌ها قهرمان محبوب داستان مواد مخدر مصرف می‌کند و مشروب می‌خورد که کودکان برای اینکه می خواهند همانند آنها مشهور و محبوب باشند به این مواد رو می‌آورند و از آنجایی که دوست دارند همانند آنها خوش‌اندام باشند ممکن است لاغری روانی در میان آنها شایع شود و والدین و معلمان و متخصصان بهداشت روان نمی‌دانند که این معضلات چگونه بوجود آمده است و با آنها چگونه برخورد کنند.

کتاب «بچه‌های مصرف‌گرا» درباره مصرف‌گرایی در بچه‌ها و عوامل موثر در به‌وجود آمدن آن و راه‌های پیشگیری و درمان این معضل است. بنابراین خواندن آن به تمامی متخصصان بهداشت روان، والدین و مربیان توصیه می‌شود.

ریحان
۱۴۰۲/۰۳/۱۴

فکر میکنم کتاب محتوای خوبی داشته باشه. ولی ترجمه ضعیفش باعث شد تا صفحه ۵۰ بیشتر نخونم.

montazer2020
۱۳۹۸/۰۷/۰۴

کتابی خوب با ترجمه ای بد. بعضی از جاها رو انگار با گوگل ترجمه شده.

طلوع زندگی
۱۴۰۲/۰۴/۰۳

خواندن این کتاب را به همه والدین پیشنهاد می کنم. واقعا کاربردی است. در تربیت بچه های امروز خیلی کمک کننده است. ممنون از طاقچه

zahra
۱۴۰۲/۰۳/۳۱

متاسفانه ترجمه ضعیفی که داره باعث می شن آدم اصلا متوجه نشه که چی می گه و محتوای خوب از دست بره امیدوارم ویرایش بشه. احتمالا از این کتاب های هست که استاد بین دانشجویان تقسیم کرده و ترجمه کرده!!!! از

- بیشتر
۱۳۹۹/۱۲/۱۴

به من که نچسبید، مقدمه طولانی پر از آیه و حدیث هایی با مضمون تکراری. مطالب هم انسجام نداشت.