کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان
معرفی کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان
کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان نوشته آدل فابر و الین مازیلیش یکی از کتابهای مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان است. کتابهای این مجموعه موضوعات گوناگونی با محوریت تربیت کودکان و نوجوانان دارند.
آمادگی برای زایمان، روشهای مناسب و صحیح شیر دادن، تولد فرزند دوم، نقش پدر در تربیت کودک، پرورش کودک تیزهوش، آموختن به کودکان درباره خدا، سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان، پرورش فرزندان امیدوار و موفق، کلیدهای رفتار با نوجوانان و نیز مطالب متنوع و جالب دیگری که به روشها و مشکلات تربیتی کودکان و نوجوانان تا سنین بلوغ میپردازد، موضوع کتابهای این مجموعه را تشکیل میدهند.
روش نویسندگان کتابها، آموزش شیوههای کاربردی به والدین است. درنتیجه، هر کتاب از فصلهای متعددی تشکیل شده که هر فصل به توضیح یک روش کلیدی میپردازد. مجموعه «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان»، علاوه بر پشتوانه علمی و معتبر خود، از زبانی ساده برای توضیح مطالب و انتقال آنها به خواننده استفاده کرده است.
درباره کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان
آدل فابر و الین مازیلیش در این کتاب از تجربیات خود در برقراری رابطه کلامی با کودکان و نوجوانان سخن گفتهاند. آنها در نگارش این کتاب از تجربیات شش ساله خود در گروههای مشاورهای با پدر و مادرها کمک گرفتهاند. آنها در این کتاب درباره نکاتی کلیدی مانند کمک به کودکان برای بیان احساسات، جلب همکاری کودک، جایگزینهای تنبیه، تشویق به استقلال، تحسین و تمجید از کودک و نکات مهم دیگری درباره تعامل با کودکان سخن گفتهاند.
خواندن کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به والدینی پیشنهاد میکنیم که میل دارند بیاموزند چگونه صحبت کنند تا کودکانشان گوش دهند و چگونه گوش دهند تا کودکانشان صحبت کنند.
بخشی از کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان
در اغلب کتابهایی که درباره پرورش کودک نوشته میشوند، به ما گفته میشود، یکی از هدفهای ما بهعنوان والدین این است که در جدا شدن کودکان از خودمان به آنها کمک کنیم. ما باید به آنها کمک کنیم تا افراد مستقلی باشند و روزی بتوانند بدون وجود و حضور ما عمل کنند. ما به قبول این اندیشه تشویق میشویم که کودکان، تصاویر کوچکی از ما یا ادامه ما نیستند بلکه انسانهایی یگانه و منحصربهفرد و دارای فطرت و خلقوخوی متفاوت، سلیقههای مختلف، احساسات دیگرگون، خواستههای مختلف و رؤیاهای متفاوت هستند.
با درنظر گرفتن این موارد، چگونه میتوانیم به آنها کمک کنیم تا افرادی مستقل و متکیبهخود شوند؟ با دادن اجازه انجام کارهای شخصی به آنان، با مجاز دانستن آنان به دستوپنجه نرم کردن با مشکلات فردی و با مجاز دانستن آنان به آموختن از اشتباهات خود.
البته حرف زدن آسانتر از عمل کردن است. من هنوز میتوانم تلاش اولین فرزندم را برای بستن بند کفشهایش و نگاه صبورانهام تنها برای حدود ۱۰ ثانیه و سپس خم شدن و بستن بند کفش برای او را بهخاطر بیاورم.
تنها اشارهای از طرف دخترم به دعوا با دوستش کافی بود تا فورآ با نصایح مفصل برای او، به میان حرفش بدوم.
فهرست کتاب کلیدهای گفتن و شنیدن با کودکان و نوجوانان
موقعیت والدین
فصل دوم: جلب همکاری
۱. شرح دهید
۲. اطلاعات بدهید.
۳. منظور خود را با کلمهای بیان کنید.
۴. درباره احساسات خودتان صحبت کنید.
۵. یادداشت بنویسید
فصل چهارم: تشویق به استقلال
روشهای دیگر برای ترغیب به استقلال
چند جایگزین برای «نه»
موارد بیشتری درباره نصیحت
چه موقع والدین، کودک را به استقلال ترغیب کنند.
فصل پنجم: تحسین و تمجید
شاهزاده خانم (قسمت اول)
شاهزاده خانم (قسمت دوم)
هدف چیست؟
یادداشتها
به شدت بی نظیر و تاثیر گذار حتما بخونید اگه دوست دارین مشکلات رفتاریتون از ریشه حل بشه
به شدت برای والدین و معلم های عزیز توصیه میکنم
فقط خواهشمند هستم جهت خرید کتاب شما و دیگر کتابها به سازمان مراجعه کنید جهت خریدکتاب از طریق کافه بازار غیر ممکن است یا حذف ویا راه حل دیگه پیشنهاد بدید که خیلی تلاش کرده ام و منصرف شدم مثل
تکنیک های این کتاب در تمام ارتباطات کلامی من، خانوادگی ،اجتماعی و به خصوص فرزندپرورزی بسیار موثر بود این کتاب به شما اموزش میده چطور شنونده خوبی باشید و چطور صحبت کنید که شنیده بشید راه کارهای فراوانی داره