کتاب کلیدهای پرورش عاطفه در پسرها
انتشارات:انتشارات صابرین
امتیاز:
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای پرورش عاطفه در پسرها
«کلیدهای پرورش عاطفه در پسرها» نوشته دکتر دَن کیندلن(-۱۹۵۳) و دکتر مایکل تامپسون(-۱۹۴۷)، است و به چالشهای تربیتی پسران در دنیای امروز میپردازد.
در بریدهای از مقدمه کتاب میخوانیم:
ما بهعنوان روانشناسانی که در سطح عمیق و وسیعی با پسرها کار کردهایم، امیدواریم بتوانیم در حوزه رفتار و احساسات پسرانه بینشی را ارائه دهیم که ممکن است دیگران نتوانند بهراحتی آن را ببینند یا درک کنند. تجربههای ما با والدینی که در سراسر کشور مخاطبمان هستند و همچنین افرادی که موارد خشونت را گزارش میکنند، سبب شده نسبت به افرادی که زندگی عاطفی پسرها را در اختیار دارند، احساسات دوگانه تشویق و دلسردی داشته باشیم.
تألیف کتاب کلیدهای پرورش عاطفه در پسرها، درواقع سفر روانشناختی مهمی برای هر دویمان بوده است. ما دوباره با دوران کودکیمان به عنوان یک پسر بچه، روابطمان با برادرها، پدرها، و دوستانمان روبهرو شدیم و درک عمیقتری نسبت به این موضوع پیدا کردیم که چگونه رویدادهایی که در گذشته برایمان اتفاق افتادهاند، همواره تأثیرشان را بر ما حفظ کردهاند. ما مجبوریم با شرایطی که مربوط به وضعیتهای ناآگاهانه روحیمان است، روبهرو شویم؛ مثل محدودیتهایی که وقتی در شرایط بروز رفتارهای مردانه قرار میگیریم، بهنحو دردناکی آشکار میشوند، همچنین تفاوتهای خلاقانهای که در طول تألیف این کتاب بروز کرد. در نتیجه این همکاری، به درک بهتری از خودمان به عنوان پسر، مرد، همسر و پدر دست یافتیم. امیدواریم کتاب کلیدهای پرورش عاطفه در پسرها، خوانندگانمان را، چه زن و چه مرد، در سفری مشابه به اعماق روح پسرها هدایت کند؛ سفری که نشان میدهد پسرها چگونه رنج میکشند، عشق میورزند، و از همه مهمتر اینکه، اغلب چگونه در تقلید کاریکاتور موجودی عضلانی، ساکت و قوی، از مسائل عاطفی هیچ بهرهای نمیبرند.
آشپزی نوین برای کودکان از سه ماهگی تا هیجده ماهگی
روشی متفاوت در تربیت فرزندپو برانسن
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکاندُن وینهاوس
کلیدهای پرورش کودک تیزهوشسیلویا ریم
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانمیرنا بی. شور
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
خرده عادت ها برای نوجوانانکیت گلادین