دانلود و خرید کتاب فرزندپروری بدون شرط الفی کهن ترجمه کامیار سنایی
تصویر جلد کتاب فرزندپروری بدون شرط

کتاب فرزندپروری بدون شرط

نویسنده:الفی کهن
امتیاز:
۴.۵از ۲۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب فرزندپروری بدون شرط

«فرزندپروری بدون‌شرط» اثر الفی کهن، از مجموعه کتاب‌های «کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان» است. این کتاب شیوه‌ای نو برای حرکت از پاداش و تنبیه به‌سوی عشق و منطق در تربیت فرزند، به والدین و مربیان پیشنهاد می‌کند. والدین از همان آغاز تربیت فرزند خویش باید صادقانه به این پرسش‌ها پاسخ دهند که هدفشان از تربیت چیست؟ چه نقشه و طرحی برای رشد و تربیت کودک خود دارند؟ آیا در پی شکل دادن او مطابق با خواست و انتظار خود، جامعه و هنجارهای رایج هستند، یا خواست و انتظار فرزند؟ آیا فرزندشان باید آنگونه که «می‌تواند» بشود یا آنگونه که «دیگران می‌خواهند» و یا آنگونه باید بشود که «خودش می‌خواهد» و یا هر سه این‌ها در تعامل با هم و یا چیزی فراتر از این‌ها؟ نوع پاسخ صریح ما به این پرسش‌های چالش‌خیز، آشکارکننده نوع نگاه و نگرش و انتظار ما از تربیت فرزند است. پس از آن می‌توان مرز باریک‌بین «فرزندپروری مشروط» را با «فرزندپروری بدون‌شرط» تعیین کرد. والدینی که «راهبرد فرزندپروری بدون‌شرط» را برمی‌گزینند سعی می‌کنند قبل از هرگونه اقدامی در تربیت، تکلیف خود را با این سؤال‌ها مشخص کنند. هر پدر و مادری باید بداند که قواعد و اصول تعلیم و تربیت در تعامل با فرزندان به تناسب شرایط، موقعیت، طبیعت و حالات کودک کشف می‌شود و نمی‌توان با نسخه‌های «ثابت» به تربیت موجودی «متغیر» اقدام نمود.شخصیت و سبک زندگی فرزندان ما نباید کپی برابر اصل از شخصیت و سبک زندگی والدینشان باشد. زیرا، هر کس باید به سبک خود و به تعبیر قرآن کریم براساس «شاکله» خود رفتار کند. این کتاب با نگاه فرزندپروری بدون شرط درصدد آن است که پیش‌فرض‌ها و پیش‌شرط‌های والدین را در مواجهه با تربیت فرزندان تغییر داده و نگاه آن‌ها را از هرگونه قید و شرط بازدارنده آزاد سازد تا فرزندانشان همانی شوند که می‌توانند بشوند. امید که چنان باشد و چنین گردد.
والدین قطعاً تأثیرگذارند
ستاره بابایی
کلیدهای رفتار با کودک سه ساله
سوزان ای. گاتلیب
راهنمای کامل تربیت کودک
الیزابت پنتلی
کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو
الیزابت پنتلی
تربیت بدون فریاد
اکرم کرمی
اصول کارکرد مغز در کودکان
جان مدینا
مادر خوب و مادر بد
نهاله مشتاق
کلیدهای پرورش فرزند شاد از ۲ تا ۴ سالگی
لیزا مکورت
فرزند دوم، پیامدها و راه حل ها
مگ زویبک
‌‫آموزش دستشویی رفتن به کودکان
مگ زویبک
کلیدهای رفتار با کودک چهارساله
مری والاس
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
تربیت کودک برای مغزی یکپارچه
شادی جهرانی
کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
استیو بیدولف
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
فرزندپروری
گری لی لندرث
کلیدهای رفتار با کودک دوساله
مگ زویبک
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روان
ب‍ارب‍ارا ش‍ر
کلیدهای رفتار با کودک یک‌ساله
مگ زویبک
کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانان
جان گاتمن
کاربر 1418166
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

واقعا کتاب خوب و کاربردی و متن کاملا سلیس و روان. و به شدت این کتاب را برای کسانی که فرزند دارند توصیه میکنم. من که خیلی برام کاربردی بود

farzaneh
۱۳۹۹/۰۸/۰۸

این کتاب رویکرد و سبک فرزندپروری انسان‌گرا رو توضیح میده، یعنی به کودکان به به عنوان یک انسان توجه کنیم، آن‌ها را بی قید و شرط دوست داشته باشیم و به نیازهاشون توجه کنیم.

خورشید
۱۳۹۹/۰۹/۰۷

یکی از مهم ترین و اساسی ترین کتاب ها قبل از فرزند دار شدن هست...حتما بخونید ...

منصور رضایی
۱۴۰۱/۰۳/۰۹

این کتاب چون در مورد رفتارهای نوجوان مثال های ملموس و بسیار کاربردی دارد از نظر من بسیار کار گشا و مفید هست.

هما
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

کتاب خیلی خوبیه نظر من رو تو زمینه ی فرزند پروری تغییر داد و کمک کرد بچه ام رو بهتر درک کنم

titi jan
۱۴۰۲/۱۱/۱۸

به نظرم کتابی بسیار متفاوت و جدید در شیوه های فرزند پروری بود.بیس این کتاب عشق بی حد و شرط و پرورش فرزندمان به عنوان یک انسان بر محور اخلاق است. واقعا که انجام موارد گفته شده آسان نیست و صبر

- بیشتر
سید محسن
۱۴۰۳/۰۱/۲۷

بینشی نو در تربیت فرزند به پدران و مادران پیشنهاد می‌دهد و افقی نو پیش چشم آن‌ها می‌گشاید. اما متأسفانه به‌قدر کافی راهکارهای اجرایی ارائه نمی‌دهد.

در فرزندپروری «بدون‌شرط»، والدین به‌جای آنکه کودک را تابع طرح‌ها و برنامه‌های بیرونی کنند، خود را تابع طرح و برنامه درونی کودک می‌کنند. آن‌ها خالق سرنوشت فرزند خود نیستند بلکه کاشف آن و سپس هدایت آن هستند.
همسایه
فرزندپروری بدون‌شرط فرض می‌کند که رفتارها تنها تظاهر خارجی احساسات، افکار، نیازها و اهداف هستند. مغز کلام آنکه، کودکی که رفتاری را بروز می‌دهد مهم است و نه یک رفتار به‌تنهایی.
ReYHan
تحقیقی در واشنگتن دی‌سی به بررسی کودکان نوپا تا سن پنج سال پرداخت و پی برد که «برخی‌اوقات اطاعت مکرر با ناسازگاری مرتبط است.» در مقابل، «سطح معینی از مقاومت در برابر اقتدار والدین» می‌تواند «نشانه‌ای مثبت» باشد
Daryaa22
«رفتار نادرست و تنبیه در مقابل هم نیستند تا یکدیگر را خنثی کنند بلکه برعکس، آن‌ها یکدیگر را تقویت می‌کنند.»
ReYHan
آنگاه که انگیزه بیرونی افزایش می‌یابد، انگیزه درونی کاهش می‌یابد. هرچه مردم برای عملکردشان پاداش بیشتری دریافت کنند، احتمال بیشتری دارد که علاقه خود را به آن کار که مجبورند برای به دست آوردن پاداش انجام دهند، از دست بدهند.
حسین(ع) همه جا با ماست
مطالعات همواره نشان داده‌اند زمانی‌که در کلاس‌های درس از هیچ‌گونه پاداشی استفاده نمی‌شود و به‌جای نمره دادن از توصیف عملکرد دانش‌آموز استفاده می‌شود ـ درحالی‌که سایر عوامل یکسان باشند ـ تمایل دانش‌آموزان به یادگیری بیشتر است.
فاطمه مینایی
مشکل کودکانی که آن‌ها را لوس می‌دانیم آن است که آن‌ها «مقدار زیادی از آنچه خواسته‌اند و مقدار کمی از آنچه نیاز داشته‌اند، دریافت کرده‌اند.»
saghi.es
سالیان پیش هایم گینات، روان‌شناس، از ما خواست به نحوه واکنش خود نسبت به کودکی که به‌طور اتفاقی وسایلش را در جایی جا گذاشته است، در مقایسه با نحوه واکنش نسبت به دوست فراموش‌کارمان که وسایلش را در جایی جا گذاشته است بیندیشیم. کمتر کسی در ارتباط با یک بزرگسال یک لحن سرزنش‌آمیز، آن‌گونه که به‌طور معمول در ارتباط با کودکان استفاده می‌کنیم، به کار می‌برد: «آخر چرا این‌طوری می‌کنی تو؟ چند بار بهت گفتم قبل از اینکه جایی را ترک کنی خوب دقت کن چیزی را جا نگذاری. من که بیکار نیستم همیشه دنبال وسایل تو باشم...» و چیزهایی دیگر. اما به‌احتمال بسیار به یک بزرگسال این‌گونه می‌گوییم: «بفرمایید، چتر شما اینجاست.»
saghi.es
فرزندان ما در اغلب موارد نه از آنچه از خود عیان می‌کنیم، بلکه از آنچه در خود پنهان می‌کنیم اثر می‌پذیرند؛ آن‌ها، نه به آنچه که به آن‌ها سفارش می‌کنیم، بلکه به آنچه آن‌ها را منع می‌کنیم بیشتر راغب می‌شوند؛ آن‌ها نه از آنچه لفظآ به آن‌ها می‌گوییم بلکه به آنچه قلبآ باور داریم ایمان می‌آورند؛
حسین ترکی
«برخی والدین آن‌قدر شجاعت و استقلال دارند که بیشتر نگران سلامت فرزندانشان هستند تا موفقیت آن‌ها.»
mati
مهم نیست کودک شما برای انجام یک کار (تمرین پیانو، رفتن به مدرسه یا هر چیز دیگری) چقدر انگیزه دارد. سؤال مهمی که باید بپرسید این است که کودک شما چگونه برانگیخته می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، این میزان انگیزش نیست که مهم است، بلکه نوع آن مهم است. نوع انگیزشی که به‌وسیله پاداش ایجاد می‌شود معمولا باعث کاهش نوع انگیزشی می‌شود که ما می‌خواهیم کودکانمان داشته باشند: علاقه‌ای واقعی که حتی پس از آنکه پاداش‌ها از بین رفتند نیز باقی بماند.
حسین(ع) همه جا با ماست
بزرگ کردن فرزند، مهارتی نیست که مانند آشپزی یا نجاری تنها آن را بیاموزیم، بلکه نیروهای روانی درگیر در این موضوع، آن را بسیار پیچیده‌تر می‌کند و بیشتر این نیروها بدون اینکه حتی از وجودشان اطلاع داشته باشیم عمل می‌کنند.
saghi.es
می‌توان عوامل مؤثر در رفتار ما به‌عنوان والدین را در چهار دسته قرار داد: آنچه می‌بینیم و می‌شنویم، عقایدمان، احساسمان و در نتیجه این سه، ترس‌هایمان.
saghi.es
بزرگ کردن فرزند، مهارتی نیست که مانند آشپزی یا نجاری تنها آن را بیاموزیم، بلکه نیروهای روانی درگیر در این موضوع، آن را بسیار پیچیده‌تر می‌کند و بیشتر این نیروها بدون اینکه حتی از وجودشان اطلاع داشته باشیم عمل می‌کنند.
یاقوت
تنبیه با هر معیار منطقی‌ای که سنجیده شود، عملکرد خوبی ندارد و واقعگرایانه نیست که انتظار داشته باشیم تنبیهِ بیشتر کودک، اوضاع را متفاوت کند.
mati
بر اساس قضاوت ارزشی، کودکان نباید مجبور باشند تأیید ما را به دست آورند. ما باید آن‌ها را دوست بداریم. بنا به قول دوستم دیبورا: «بی‌هیچ بهانه‌ای باید آن‌ها را دوست بداریم.» علاوه‌براین، آنچه مهم است فقط این نیست که باور کنیم به آن‌ها بدون‌شرط عشق می‌ورزیم، بلکه مهم آن است که آن‌ها احساس کنند بدون‌شرط دوست داشته می‌شوند.
همسایه
اگر والدین بتوانند خواسته‌های خودخواهانه و انتظارات کمال‌گرایانه خود را به نفع مصالح و شایستگی‌ها و توانمندی‌های فرزند خود تغییر دهند آنگاه به تقوای تربیت فرزند که همان پرهیز از تحمیل «تجربه نازیسته» خود به فرزندان است دست یافته‌اند.
همسایه
«برای ساختن فرزندان، باید نخست خویشتن را بسازی. در غیراین‌صورت، فرزندان را برای نیازهای حیوانی، فرار از تنهایی یا پر کردن چاله‌های وجودت پدید آورده‌ای. وظیفه تو به‌عنوان یک والد، تنها ساختن خودی دیگر، یوزفی دیگر نیست، بلکه چیزی برتر است، چیزی همانند آفریدن یک آفریننده.
فاطمه مینایی
فرزندان ما در اغلب موارد نه از آنچه از خود عیان می‌کنیم، بلکه از آنچه در خود پنهان می‌کنیم اثر می‌پذیرند؛ آن‌ها، نه به آنچه که به آن‌ها سفارش می‌کنیم، بلکه به آنچه آن‌ها را منع می‌کنیم بیشتر راغب می‌شوند؛ آن‌ها نه از آنچه لفظآ به آن‌ها می‌گوییم بلکه به آنچه قلبآ باور داریم ایمان می‌آورند؛ آن‌ها نه آنچه را که از خود نشان می‌دهیم، بلکه آنچه را که از آن‌ها نهان می‌کنیم می‌بینند؛ آن‌ها نه آنچه را که به زبان می‌آوریم بلکه به آنچه به‌راستی هستیم گرایش می‌یابند؛ آن‌ها نه به آنچه در «نمود ظاهری» ما، بلکه به آنچه در «بودِ باطنی» ما نهادینه شده است اقتدا می‌کنند. به قول مولوی: می‌رود از سینه‌ها در سینه‌ها از ره پنهان صلاح و کینه‌ها
فاطمه مینایی
دانش‌آموزان در کلاس درس، اگر درباره چیزی که می‌آموزند به اندازه کافی نظر ندهند کمتر به‌طور عمیق تفکر می‌کنند و علاقه کمتری می‌ورزند (متأسفانه سبک سنتی تعلیم‌وتربیت با این انفعال اجباری آمیخته شده است). به‌احتمال زیاد توان بزرگسالان نیز در محیط کار، نه به‌خاطر کار زیاد بلکه به دلیل آنکه انتخاب زیادی درباره‌کارها ندارند، به هدر می‌رود.
fariba.

حجم

۳۲۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۹۲ صفحه

حجم

۳۲۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۹۲ صفحه

قیمت:
۹۸,۰۰۰
۸۸,۲۰۰
۱۰%
تومان