کتاب جامعهشناسی دین؛ رویکردهای کلاسیک و معاصر
معرفی کتاب جامعهشناسی دین؛ رویکردهای کلاسیک و معاصر
«جامعه شناسی دین؛ رویکردهای کلاسیک و معاصر» نوشته اینیر فیوشت و پل رپستا مقدمهای بر نظریههای جامعهشناختی دین است. هرکسی که به به دین یا علوم اجتماعی علاقمند است از مطالعه این کتاب سود میبرد.
نویسندگان این کتاب علاوه بر مطرح کردن رویکردهای جامعهشناختی به دین، و ابعاد و تعریف پدیده دین، نظریههای جامعهشناسان و روانشناسان کلاسیکی همچون مارکس، فروید، دورکیم، زیمل و.... همچنین نظریات جامعهشناسان مدرن و معاصر مانند فوکو، گیدنز، بوردیو، هابرماس و دیگران را درباره دین و معناهای آن بررسی کرده است. موضوعاتی مانند دینداری عمومی، دینداری فردی، سازمانها و جنبشهای دینی، رابطه نژاد و قومیت با دین، دین و جنسیت و رابطه جامعهشناسی، الهیات و ایمان دینی نیز در این کتاب با جزئیات مطرح و بررسی شدهاند.
این کتاب هم برای دانشجویان مدارج بالا در علوم اجتماعی، مطالعات دینی و الهیّات مفید است و هم میتواند مورد استفاده دانشآموختگان جامعهشناسی دین باشد.
حجم
۴۳۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۴۳۲٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب، گردآوری نظرات جامعه شناسان است در محوریت دین. از جامعه شناسان کلاسیک و بنیانگذار، آگوست کنت تا وبر و مارکس و دورکیم و پارسونز و جامعه شناسان قرن بیستم مانند گافمن و تیلور و دیگران. در میان آرا جامعه شناختی
عالی و جامع