کتاب مهدی موعود (عج)
دو گفتار از کتاب سیری در سیره ائمهی اطهار
معرفی کتاب مهدی موعود (عج)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مهدی موعود (عج) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مهدی موعود (عج) |
| فرمت کتاب | EPUB |
| حجم فایل کتاب | ۳.۵۶ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۷۷ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۶۰۰۰ تومان |
چقدر کتاب دوست داشتنی هست ⚘ استاد شهید مطهری یک نابغه بود ، یک فیلسوف، یک دانشمند به تمام معنا .
کتاب زیبایی بود بخونید
باید دونست که مسئله ظهور منجی ، به هیچ وجه یک مسئله ساده و مربوط به مسلمانان نیست بلکه یک فلسفه جهانی بزرگ هست و ما باید از نظر فلسفی ،سیاسی و اجتماعی به اون نگاه کنیم و مطالعه کنیم...بیشتر
مانند سایر آثار استاد بسیار آموزنده است.
عالی است.💞
شهید مطهری به معنای واقعی کلمه معلم هستن و بی نظیرترین قلم را دارند،اثارشان از نظر من برای جوانان و نوجوانان در زمینه شناخت خدا و اسلام بسیار مناسب است
این کتاب شامل دو سخنرانی از استاد مطهری هستش و به دو بخش تقسیم شده که به موضوعات :عدالت، عمر حضرت، بیان حدیث نبوی و قرآن درباره ایشون، بیان امام علی (ع)، ماهیت قیام حضرت، اعتقاد به مهدویت در تاریخ،...بیشتر
من دنبال کتاب مهدی موعود که جلد۵۱-۵۱ ۵۳بحارالانوار بودم نه دنبال کتاب در مورد انقلاب
کتاب به شدت زیبایی هست، توصیه میکنم بخونید حتما. و بیزحمت صلواتی برای فرج آقا صاحب الزمان(عج) ختم کنید.🌹 تشکر