کتاب موسیقی شب
خواندن نظراتمعرفی کتاب موسیقی شب
«موسیقی شب» رمانی از نویسنده معروف این روزهای جهان داستان، جوجو مویز است. جوجو مویز را در ایران با رمانهای عاشقانه «من پیش از تو»، «من پس از تو» و «دختری که رهایش کردی» میشناسند. مویز در داستانهایش بیشتر به دغدغههای زن امروزی غربی بهویژه عشق میپردازد و با نثر روان و محتوای جذاب کتابهایش توانسه مخاطبان بیشماری در سراسر جهان داشته باشد.
مت مک کارتی همراه با همسرش لارا همسایهای مریض دارند که مدتها از او مراقب کردهاند، آنها هرکاری اعم از غذاپختن، شستن لباس و ظروف و کارهای روزانه دیگر و مهمتر از همه کنارآمدن با زبان تند و گزنده او کردهاند اما تنها به این امید که او قبل از مرگ، خانهاش را به آنها بدهد چون هیچ خویشاوندی ندارد. اما به زودی متوجه میشوند که خانه قرار است به یکی از خویشاوندان مرد به اسم ایزابل دالنسی برسد، زنی با دو بچه که بهتازگی همسرش را از دست داده و به دلیل بدهیهای او مجبور به ترک خانه اش شده است. در این میان، مت خیال ندارد دست از رویای خود بکشد و برای رسیدن به هدفش شروع به کشیدن نقشه میکند، نقشهای که عواقبش زندگی همه را دگرگون خواهد کرد.
«موسیقی شب» اولینبار در سال ۲۰۰۸ منتشر شد، این اثر جذاب در نهایت روایتی است از زندگی و خوشیها و ناخوشیهایش، تلنگری بر انسان تا از هیچ نعمتی مغرور نشود و آن را ابدی نداند. در خوشیها قدر لحظاتش را بداند و برای بهتر زندگیکردن چاره بیندیشد چرا که خالق، او را بهسبب قوه تفکر و تعقلش برتر از موجودات دیگر آفریده است.
سرپناه بارانی
کاترینجین آستن
عشق غیرمنتظرهجودی هدلاند
شهبانوی پنهانساندرا گولاند
دلباخته (حس و حساسیت)جین آستن
اگه کسی تا حالا از جوجو مویز کتابی نخونده بهتره از این کتاب شروع به خواندن نکنه یا اصلا سراغش نره چون سطح کتاب اصلا قابل مقایسه با کتابهای دیگه جوجو مویز نیست ....با شناحتی که از قلم این نویسنده
اصلا کتاب خوبی نبود از یجایی ریتم داستان اونقد تند میشه ک با خودت میگی حتما دیگه نویسنده فقط میخواسته تموم شه🤯 انگار یکی داره خلاصه ی یه فیلمی رو تعریف میکنه🤦♂️تنها کتاب خوب جوجو مویز همون من پیش از تو
نسبت به داستانهای دیگه جوجو مویز ضعیف تر بود، کشش داستانی متوسط بود ، ترجمه هم بد نبود و از نظر من اذیت نمیکرد ، برای یکی دوروز که بیکارید پیشنهاد میکنم
اصلا باورم نشد نوشته جوجو مویز باشه خیلی ضعیف و سطحی بود
جالب بود
واقعا کتاب های جوجومویز عالی اند
من این کتاب رو نخوندم فقط اومد بگم کتاب نحسی ستارگان بخت ما بخونید و فیلمش هم ببینید وااااقعا قشنگه
بدترین کتابی که تا حالا خونده بودم!!