کتاب خجالت نکش دختر؛ برنامهای برای دستیابی به اهداف بدون خجالتزدگی
انتشارات:انتشارات میلکان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خجالت نکش دختر؛ برنامهای برای دستیابی به اهداف بدون خجالتزدگی
کتابی دیگر از نویسنده «خودت باش دختر» بخوانید.
ریچل هالیس در «خجالت نکش دختر» برنامهای پیشنهاد میکند تا بدون هیچگونه خجالتزدگی به اهداف خود برسیم. هالیس در این کتاب از تلهها، بهانهها و مشکلاتی حرف میزند که نمیگذارند به اهدافمان برسیم. او با صداقتی نیروبخش و بامزه از تجارب و اشتباهات خودش در زندگی میگوید اشتباهاتی که باعث شده بودند او خجالت بکشد و بلاخره دریابد که نباید خجالت بکشد.
تمرکز هالیس در این کتاب روی این مسئله است: به نظرات و قضاوت دیگران اهمیت نده و برنامهای بدون شرمساری برای رسیدن به اهدافت بریز چون دنیا به درخشش تو نیاز دارد: «اگر می توانستم چیزی به شما بگویم، اگر می توانستم شما را قانع کنم آن را باور داشته باشید، این بود که «شما برای خیلی بیش از این ها ساخته شده اید». شما برای داشتن رویاهایی ساخته شده اید که از داشتن شان می ترسید. شما برای انجام کارهایی ساخته شده اید که فکر می کنید شایستگی آن ها را ندارید. شما برای رهبر بودن ساخته شده اید. شما برای مشارکت داشتن ساخته شده اید. شما برای ایجاد تغییر ساخته شده اید، هم در جامعه ی محلی خود و هم در کل جهان. شما برای این ساخته شده اید که به «بیش تر» از آن چه امروز هستید تبدیل شوید و مهم این است که تعبیر شما از «بیشتر» ممکن است مانند تعبیر من یا تعبیر شخص دیگری نباشد.»
ریچل هالیس در این اثر میگوید برای این که به درخشش برسید نباید از زمین خوردن بهراسید، برخیزید و ادمه دهید و جرئت و جسارت داشته باشید، شرمندگی بهخاطر کسی که هستید را کنار بگذارید و تبدیل به همان کسی شوید، که مقدر شده باشید. خواندن این کتاب مثل نشستن در کنار بهترین دوستتان است. دوستی که جز خوبی و موفقیت برای شما چیزی نمیخواهد.
اشتباهات یک زن؛ جلد دوم
خودت را تباه نکن؛ فکر و خیال بس است به زندگیات برسگریجان بیشاپ
هنر ارتباط با مردانپائول کلونی
شرمنده نباش دختر؛ یک برنامهی بدون شرمساری برای رسیدن به اهدافریچل هالیس
خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!مایک بایر
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
دختر، دست از عذرخواهی بردارریچل هالیس
خودت باش دخترریچل هالیس
خودت باش دختر (خلاصه کتاب)ریچل هالیس
خودت باش دختر جانریچل هالیس
شرمنده نباش دخترریچل هالیس
خیلی خوب بود برای دختر ها عالی بود......
عالی بود حتما توصیه میکنم بخونین
بنظرم کتاب فوق الهاده ای بود،فقط باید بعداز خوندن هر فصل خوب بهش فکر کنید و سعی کنید ازش انگیزه و حاله خوب بگیرید داستان نیست که پشت سرهم و یه روزه تمومش کنید
فاطمه🎈] به چیزی نیاز داشتم که بتواند کمکم کند و این کتاب دستِ خوشگل و ظریفش را به سمتم کرد و من هم با کمال میل و لبخندی کوچک،دستانش را لمس کردم. مفید بود و واقعا کمک می کند،بسیار کاربردی ست و
خیلی به درد نخور بود ۷۰ درصدشو خوندم و رهاش کردم. به نظر من اینها راه حلهایی هستن که شاید فقط برای خود نویسنده کاربرد داشته. این کتاب جنبه انگیزشی داره ولی هیچ انگیزه ای با خوندن کتاب در من ایجاد نشد.
با اینکه تبلیغات زیادی برای این کتاب شد، ولی بیشتر حس کردم نویسنده فقط از تجربیات خودش و هر وقت تایم داشته مطالبی رو زیر مجموعه ی این موضوع ( خجالت نکشیدن ) آورده که البته می توان گفت الزاما
عالی عالی عالی،،کتاب های ریچل هالیس همیشه عالین👍😍❤
متن غیرروان، کسالت بار، کشدار، گنگ انگار نویسنده صرفاً سعی کرده کتاب سازی کنه، ممکنه ده تا کتاب اینجوری بخونی و تهش از خودت بپرسی خوب که چی؟ چی یاد گرفتم؟ کلی گوییهای کشدار و شعاری تاثیری نداره، روی من که
همون اول کتاب اومده گفته ما برای اینکه انرژی بگیریم قبل از کارمون می رقصیم در حالیکه حرف درستی نیست و بیشتر مراجع گفتن رقص حرامه برای شادی و نشاط راه های دیگه ای هم وجود داره ...( به صورت کلی