کتاب زن واسپرده
معرفی کتاب زن واسپرده
کتاب زن واسپرده نوشته لورا دویل است که با ترجمه مهدی قراچهداغی منتشر شده است. لورا دویل با از سر گذراندن یک تجریه بلند مدت اقدام به نوشتن این کتاب کرده است. او در مقدمه کتاب داستان زندگی خود را بازگو میکند که در ابتدای ازدواج بسیار کنترلگر بوده است و همسرش را در تمام امور و مراحل زندگی کنترل میکرده است.
درباره کتاب زن واسپرده
دویل میگوید پس از چهار سال زندگی سرانجام عشقشان نابود شده بود و نمیتوانست با همسرش گفتوگو کند، اما به فکر نجات زندگیاش افتاد و کمکم شروع به تغییر خودش کرد و به یک زن واسپرده تبدیل شد.
واسپردگی به معنای گم کردن خود و زندگی نیست بلکه به معنای اعتماد به شریک زندگی و تقسیم وظایف است. واسپردگی کمکم امکان گفتوگو را فراهم میکند و پیوند عاطفی را کمکم قویتر میکند. این کتاب به زنان کنترلگر بسیار کمک میکند.
خواندن کتاب زن واسپرده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شاد پیشنهاد میکنیم.
عالی فقط همینو میشه گفت من خودم همیشه یه زن کنترل گر بودم و این کتاب به شدت راهنمای زندگی من شد همیشه با شوهرم در رقابت بودم که من قوی ترم همین باعث شده بود از زنانگیم فاصله بگیرم
فکر میکنم روش واسپردگی تا حد زیادی بتونه تو زندگی مشترک کمک کننده باشه
عالی بود و زندگی منو نجات داد
کتابی فوق العاده برای تمام زنان
کتاب نکات بدیع و جالبی داشت. باید توصیه هاش رو به کار ببندیم و نتیجه ش رو در زندگیمون ارزیابی کنیم.
عالی ترین کتاب برای زندگی زناشویی بنظر بنده مثل یک مشاور عمل میکنه به شخصه زندگی منو نجات داد حتما بانوان محترم مطالعه کنن
عالی بود
این کتاب عالیه واقعا