کتاب صورتت را بشور دختر جان
خواندن نظراتمعرفی کتاب صورتت را بشور دختر جان
این کتاب دربارهی مشتی دروغ آزاردهنده و یک حقیقت مهم است. کدام حقیقت؟ این که شما و فقط شما در نهایت مسئول این هستید که چهکسی میشوید و چقدر خوشحالید. نکتهی کلیدی این است.
نویسنده این کتاب انگیزشی که با نام «خودت باش دختر» هم در ایران منتشر شده، ریچل هالیس، قرار است کلی داستان بامزه، عجیب یا شرمآور و ناراحتکننده و دیوانهوار برایتان تعریف کند که هرکدام از آنها به همین حقیقت میرسند که زندگی شما دست خود شما است؛ اما چنین حقیقتی هیچوقت باورکردنی نیست، مگر اینکه ابتدا متوجه دروغهایی شوید که سر راهتان وجود دارد.
درک اینکه شما خودتان شادی را انتخاب میکنید و اینکه خودتان کنترل زندگیتان را در دست دارید بسیار مهم است، اما تنها چیزی نیست که باید بفهمید. شما باید هر دروغی را هم که در تمام زندگی به خودتان گفتهاید بشناسید و به شکل نظاممند نابود کنید.
هالیس در این کتاب درباره بیست نوع دروغی که همه ما هر روز به خودمان میگوییم صحبت میکند. دروغ «از فردا شروع میکنم»، دروغ «من مادر خوبی نیستم» دروغ «نمیتوانم حقیقت را بگویم» و دروغهای بسیاری که باید یادبگیریم که دیگر به خودمان نگوییم.
ریچل هالیس در این کتاب شانههای شما را میگیرد و تکان میدهد تا جرأت پیدا کنید و این حقیقت را که شما قوی و شجاع و جنگجو هستید باور کنید. شما فقط و فقط یک فرصت برای زندگی دارید و زندگی میگذرد. از سرزنش و لعنتکردنش دست بردارید و دیگر اجازه ندهید دیگران هم این کار را بکنند. از قبولکردن آنچه کمتر از لیاقتتان است دست بردارید و ارزش واقعی خود را بشناسید.
شرمنده نباش دختر؛ یک برنامهی بدون شرمساری برای رسیدن به اهداف
احتمال عشق در نگاه اولجنیفر. ای اسمیت
عشق هرگز کافی نیستمهدی قراچهداغی
راه نفوذ بر دلهابرایان تریسی
من او را دوست داشتمآنا گاوالدا
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
عشق کافی نیستمارک منسون
ما همه باید فمینیست باشیمچیماماندا انگوزی آدیشی
۱۳,۸۰۰۷۰%
همه چیز به کنار، فصل آخر به کنار. در طول کل زمانی که کتاب رو میخوندم احساس میکردم نویسنده نشسته روبه روم و با گرمی و محبت دستام رو گرفته و باهام حرف میزنه... حتی گاهی منو بغل میکنه و اشکام
این کتاب رو نسخه کاغذیش رو خوندم ولی دوست داشتم نسخه دیجیتالیش رو هم روی موبایل داشته باشم تا چند وقت یک بار برگردم بهش و توصیههاش رو برای خودم یادآوری کنم. این کتاب به دروغها و باورهای غلطی میپردازد
نظرات اونایی که تعریف کردن محترمه ولی بنظر من کتاب خوبی نیست و به جز چند نکته معدود چیز خاصی نداره همش از خودش تعریف کرده و در مقایسه با اثر مرکب خیلی کمه!
من نمیدونستم که این یه ورژن دیگه از کتاب خودت باش بود بیخودی هم خریدمش🙄
خودت باش دختر کتاب خوبیه من جای دیگه صوتیشو گوش دادم انرژی خوبی بهم میداد این خانم نویسنده اینستا هم هست البته اونجا ک دیدمش زیاد ازش خوشم نیومد😂
واقعا یعنی متوجه نمیشید این همون کتاب خودت باش دختر
ارزش ی بار خوندن رو داشت، البته توصیه بیشترم روی زنان متاهل هستش ک این کتاب رو بخونن
این کتابا دیگه تکراری شده .
پیشنهادش میکنم. میخوام تا حدودی بگم چی حس کردم. علاوه بر اینکه جز بهترین کتاباس ،مثل یه داستان بود .میدونی ؛ مثل خیلی از کتابای روانشناسی نیست که فقط جملات انگیزشی بگه ، داره داستان زندگیشو شرح میده و خب این ارزشمند
این همون کتاب خودت باش دختره...خیلی خوبه بخونید بنظرم...البته اون یکی انتشارات تو کتابخانه همگانی گذاشته بنظرم کار خیلی خوبیه 😊😀