معرفی و دانلود کتاب بی صورت و رگ مجموعه شعر کوتاه + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر نون

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بی صورت و رگ مجموعه شعر کوتاه

مجموعه شعر کوتاه عاشقانه از آذر اسدی کرم. او متولد ۱۳۶۰ تهران است و سال‌ها خبرنگار حوزه کتاب بوده است. دریا را از چشم تو دیدن باید آبشار را با گوش تو شنیدن باید صدا را از لبان تو چشیدن باید بیا به دنیا یک بار دیگر اجازه دهیم ما را با هم ببیند

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بی صورت و رگ مجموعه شعر کوتاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببی صورت و رگ مجموعه شعر کوتاه

حیف وقت

بریده‌هایی از کتاب

شخم می‌زنی ذره ذره‌ام را در من دانه می‌کاری و نمی‌باری
Niyaz.h
پرنده با درخت چه فرقی دارد وقتی قدر پریدن را نمی‌داند وقتی نمی‌داند اینجا که منم با آنجا که تویی چقدر فاصله دارد!
Morteza
... یعنی تو هم می‌میری!
luna
ترنجی شده‌ام در حسرت خون شدن از دیدنت عزیز مصر!
Niyaz.h
نه رضایتی نه رسالتی لاک‌پشتی وارونه‌ام من.
kosary(:
بازی ما بازی روز و شب است نه وصالی دست می‌دهد نه فراقی می‌خواهیم دورشویم دست هم را می‌گیریم و آن زمان که به سمت هم می‌آییم پا پس می‌کشیم
Niyaz.h
دورم و دلتنگ دورتر می‌روم تا محال شود دلتنگی حتی!
Niyaz.h
نفرین به آدمی که زندگی را رویا نامید و رویاهایش را به خواب برد تا کابوس‌هایش را به بیداری زندگی کند
Niyaz.h
خانه‌ای داری از خواب و اشک زیر نازکی پلک‌هام. از شرم و شعر آن سوی لب‌هام.
Niyaz.h
این روزها حال خوشی دارم با سایه‌ات هم‌سفرم بشقابی رو به رویش می‌گذارم و برایش عطر برنج تازه می‌کِشم