برای خرید و دانلود کتاب کافه اروپا نوشته اسلاونکا دراکولیچ و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
اسلاونکا دراکولیچ( - ۱۹۴۹)، نویسنده و روزنامه نگار اهل کرواسی است.
دراکولیچ، روند تجربیات خود را در خلال یادداشتهایش از حکومتهای کمونیستی اروپای شرقی، فردگرایی و اروپا بررسی میکند.
«کافه اروپا» دربردارنده مقالات دراکولیچ بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۶ است که در روزنامهها و نشریات مختلف منتشر شده است.
همه مقالات کتاب حول موضوع زندگی در کشورهای اروپای شرقی پس از فروپاشی شوروی و انحلال حکومتهای کمونیستی بلوک شرق میگردند و نویسنده به واکاوی موضوعاتی میپردازد که مخاطب میتواند بهراحتی با آنها همذاتپنداری کرده و همراه شود.
در بخشهایی از «کافه اروپا» میخوانیم: «در کشورهای اروپای شرقی تفاوت بین «ما» و «من» بسیار فراتر از تفاوتی صرفا در دستور زبان است.
من همراه این «ما» بزرگ شدم؛ در مهدکودک، در مدرسه، سر کار. با گوشدادن به سخنرانی سیاستمدارانی که میگفتند: «رفقا، ما وظیفه داریم...» و ما رفیقها همان کارهایی را میکردیم که به ما میگفتند.
فردی که از یک جامعه توتالیتر بیرون میآید، با «نه» گفتن است که مسئولیت فردی و ابتکار عمل میآموزد و این راه با گفتن «من» شروع میشود.
دراکولیچ در دنیای غرب چنان شهرت و محبوبیتی پیدا کرده که همه نوشتههایش به انگلیسی و دیگر زبانهای اروپای غربی ترجمه می شود. دراکولیچ سه رمان هم نوشته است: «هولوگرام های هراس»، «پوست شیشهای» و «طعم مرد».
منتقدان غربی نثر این نویسنده را با مارگریت دوراس، ساموئل بکت و آلبر کامو قیاس میکنند.
مقالههای او در بسیاری از روزنامه ها و مجلههای اروپایی و امریکایی منتشر می شود.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۳۰۰ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۴/۰۸/۰۱ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۷۲۸۹-۰۶-۸ |
مشاهده همه نظرات (۱۶)تمام کتاب های خانم دراکولیچ، در مورد زندگی در دوران کمونیست ها و در کشورهای کمونیستی هست، خاطرات، تجربیات و مشاهدات ایشان از کشورهای بلوک شرق و متاثر از نظام کمونیستی که خیلی خوب روایت شده.
چیزی که برای توصیه ی این کتاب( و کلاً مجموعه "تجربه و هنر زندگی" نشر گمان)بیش از خوب بودن و لذت بخش بودن وسوسه ام میکند، الزامی بودن است. کافه اروپا، با ترجمه ی خوب و روانِ زنده یاد نازنین
خیلی کتاب خوبیه...به طرز عجیبی انگار راجع به ایران و اوضاع و احوال ماها نوشته شده...واقعا جالبه...ترجمه ی روونی هم داشت....🌺
کتاب خوبی بود مخصوصا توی روزگار الان ما خیلی صحنههایی که توصیف میکنه رو ما حس میکنیم
ب یاد سال های دور، ب یاد دهه های رفته و ب یاد آنچه بودیم و هستیم...