کتاب در خانه ما عشق کجا ضیافت داشت؟: مجموعه صد و سی و هفت نامه
خواندن نظراتمعرفی کتاب در خانه ما عشق کجا ضیافت داشت؟: مجموعه صد و سی و هفت نامه
نامهها را در خلوتِ خود مینوشتم، گاهی برای خودم، گاهی هم برای کسی در فاصلهای به غایت دور.
نامهها هرگز ارسال نشد. هرگز انگیزهای و امیدی به بازگشت حتی یک جواب کوچک نبود.
نامهها جمع آوری شد تا روزی بهدست هزاران نفری برسد که در فاصلههایی به غایت دور، بیهیچ تصوری از دلتنگی، زندگی میکنند، از آفتاب مینویسند و باران و هوای پاییزی؛ بی آنکه به خاطر آورند، یک نفر، بسیار دورتر ها، آفتاب را فراموش کرده و باران را و هوای پاییز را، تنها به عشقِ آنها.
تقدیم به تمام آنهایی که منتظرند، به کسانی که امید برگشت دارند، حتی کسانی که هیچ آمدنی را دیگر باور ندارند.
منظومهی بازگشت و اشعار دیگر
درآمدی بر شور روزهای نیامدهعارفه لک
شهربازی
امین فقیری
پلاسمای دیوانهمحمدرضا عجم
مغز شما چه رنگی است؟ (روشی جالب و سرگرم کننده برای شناخت خود و دیگران)شیلا. ن. گلاوز
نان گرسنه (مجموعه سیصد و هشتاد کاریکلماتور)روح اله کرهانی شیرازی
ادامههامهدی مرادیان
دیوار به دیوار شهر پریانپروین پورجوادی
نوخسروانیسرایی در ادبیات معاصر فارسیعلی عباس نژاد
مرگ آدم را زیباتر میکندآریا معصومی
دو خط غبار موازیمراد افروز معین
تنهایی خانم این خانه استآریا معصومی
می دونی چیه رفیق؟! انگار بعضی از دل تنگی ها یا یک سری حرف ها جنسشون فرق داره نمیشه مستقیم گفت حتی نمیشه به زبون آورد ...باید نوشته شند همون طور که بانو "نیکی فیروز کوهی" میگه: «نازنینم! عادت نیست از این
یه کتاب حاوی کلی نامه های نوشته شده ; نامه هایی برای او ...برای من ...برای تو ... نامه هایی که حرف هاش، تمام احساسش ، تک تک واژه هاش از اعماق وجود سرچشمه گرفتن و قابل درک و لمس ان
بسیار شیرین و جادویی نیکی بازم نامه بنویس بنویس از قلبت بنویس از قلب ما
عاشقی را آدمیت لازم است.
احساس میکردم نوشتههای زنی "عاشق" رو میخونم. دقیقاً نقطهی مقابل زنانی که "معشوق" بودهاند... لذت بخش بود. دلتنگیهای زنی عاشق در گیر و دار غروب جمعه که دچارِ "بودن" شده... قلم گیرایی داشتن، اما دو ستاره کمتر میدم، فقط و فقط برای
خیلییییییی ممنون . خیلی دنبال این کتاب بودم
قلم نویسنده خیلی پرتوانه تک تک کلمات رو با تمام وجود حس کردم بازی کلمات برای انتقال حس دلتنگی ، انتظار و خستگی عاشق بسیار بجا بود
این کتاب یه مجموعۀ نامه هست که با خوندنِ هر کدومشون یه حسِ متفاوت بهتون دست میده؛ بخونیدش و لذت ببرید.